Akkor szép látvány ha esik az eső,amikor olyan lányokkal vagy körülvéve akiken csak egy szál poló van,irigykutya,dobhatnál fel pár vizespolós lányképet:)))
keresek
szerintem nemsokára ott is fog (vagy nem)
Örömmel jelentem, PÉcsett elállt az eső és kisütött a nap!
Vetkőzzetek csajok!!!:-)
Vetkőzzetek csajok!!!:-)
Nem sokára itt is esni fog! Utálom!!!!!!!
Itten is esik
már csak esett
már csak esett
Azt mondják májusi eső aranyat ér, és a juniusi az meg platinát?!? Már a májusi is sokkk volt brrrrr, ez ám a szép nyári idő...
lassan megint igy fogunk járni
lassan megint igy fogunk járni
Megint szakad Szegedében,pedig menni akartam a strandra,persze nem napozni,hanem picsákat stirelni,de úgy néz ki,hogy elmarad,mert jól "esik"
Időjárás helyzetjelentés:Csongrád megyében erősen felhős az ég,jelenleg is zápor zivatar van,sajna a lányok kabátban,és erősen felöltözve járnak-kelnek az utcán! Ebben az évben a nyarat kihagyjuk úgy látom/sajna/ Nesze neked eső,és felhő
Budán is csak felhők,Nap sehol!
Székesfehévár: Borult égbolt,esőfelhők,zuhogó eső,csapadék várható egész nap..antiszociális időjárás
Valaki már írta, de Én is azt tudom csak mondani.. ne panaszkodjunk, egész enyhe telünk van, nálam a globális felmelegedés még jún. 10-én is a cserépkályha felöl jön...
Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van,
Sohasincs jó idő, mindig esik az eső.
Amúgy meg elég a panaszkodásból! Fürdőruhát fel! Mindenkit várok a nagymedencénél!
Sohasincs jó idő, mindig esik az eső.
Amúgy meg elég a panaszkodásból! Fürdőruhát fel! Mindenkit várok a nagymedencénél!
Legfeljebb úgy fogunk kinézni, mint a csaj azon a képen, amit Katicika ma reggel tett be a "Ki van itt" topicba (#2238)
Tényleg brrrrrr
Tényleg brrrrrr
hát itt is esik a frány eső!!
Végre nincs az a pinafüllesztő meleg!
Esik az eső, hajlik a vesszőm...
esik ez a qrva esső.
Megint megbántották a Jézust mert Sír és folyik a könnye mint a zápor eső :-)
esik az eső, nincs más megoldás, be kell zárkózni...bebújni az ágyba és kefélni, míg el nem áll, vagy míg feláll...:D:D:D:D

flamand

borotvalt_n1
Sarah Twain