Van bi pasi kint?? Kiverném nagyon egy nagyfarkú pasinak
A kis piros autó esetleg innen?
Van innen valaki?
Sziasztok. Pár, esetleg hölgy van most itt akinek lenne kedve ismerkedni?
Kizárólag nyalásra keresünk pasit vagy nőt !
Valaki van kint? Én most érkezem nemsoká.
Holnap napközbe tervezi pár, hogy ki mennek?
Sziasztok!
Ma este 19 óra után pár vagy hölgy jön ki aki esetleg szivesen ismerkedne?
Ma este 19 óra után pár vagy hölgy jön ki aki esetleg szivesen ismerkedne?
Valaki van most kint innen?
Valaki most van kint?
Mostanában valaki?
Most értem ki van valamerre élet?
Most pár?
Hali.
Holnap 09 körül valaki? Jelezd ha igen!
Holnap 09 körül valaki? Jelezd ha igen!
Nincs kint senki innen?
Ma ejszaka valaki valamit valahol ?
Sziasztok!
Van kint valaki?
Van kint valaki?
Asszonyok lányok párok ?vannak kint ?
Mint írtam lejjebb ez nem csak egy személy. Én több mint 20 éve kijárok ide.
Hol egyedül, hol párban. Az tény, hogy mióta létezik internet és ezek a fórumok, több idióta szoló pasi is jár ki, de sajnos a párok nagy többsége sem tudja, hogy hol van, és hogy a " bocs de zavarsz minket"
mondat a megoldás és nem a " mi a kurva anyádat akarsz?"
Többször láttunk már kigyúrt " selyemrambókat" is akik így akartak imponálni az új csajnak, hogy szájba vágták az ártatlanul kukkolni szándékozókat, vagy azokat akik kultúráltan köszöntek és megkérdezték, hogy esetleg részesei lehetnek- e a légyottnak valamilyen formában.
Nem biztos, hogy minden esetben célravezető odamenni közel a láthatóan szexelő párokhoz.
Ismétlem ez több mint 20 év tapasztalata. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 26. szombat 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 26. szombat 13:33
Hol egyedül, hol párban. Az tény, hogy mióta létezik internet és ezek a fórumok, több idióta szoló pasi is jár ki, de sajnos a párok nagy többsége sem tudja, hogy hol van, és hogy a " bocs de zavarsz minket"
mondat a megoldás és nem a " mi a kurva anyádat akarsz?"
Többször láttunk már kigyúrt " selyemrambókat" is akik így akartak imponálni az új csajnak, hogy szájba vágták az ártatlanul kukkolni szándékozókat, vagy azokat akik kultúráltan köszöntek és megkérdezték, hogy esetleg részesei lehetnek- e a légyottnak valamilyen formában.
Nem biztos, hogy minden esetben célravezető odamenni közel a láthatóan szexelő párokhoz.
Ismétlem ez több mint 20 év tapasztalata. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 26. szombat 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4555092)
Abban a pillanatban vertem volna szét a fejét.. eddig nem nagyon mentem oda senkihez akivel nem volt előre lebeszelve...de ezentúl oda fogok és várom ,hogy osszeakadjak ezzel a személlyel.....
Ha normálisan közeledik az ember ..miért nem lehet normálisan elküldeni...
Ha normálisan közeledik az ember ..miért nem lehet normálisan elküldeni...
Ott a google: magnum szauna ahol van minden hetero, bisex, homo. Szép kártyát elfogad gondolom.
Vagy sauna69 igaz oda fiatalok járnak google infók szerint. (Ez egy válasz Sorentogold üzenetére (2022. 02. 26. szombat 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy sauna69 igaz oda fiatalok járnak google infók szerint. (Ez egy válasz Sorentogold üzenetére (2022. 02. 26. szombat 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Monika V