Akik hozzászóltak az írásunkhoz valódi párok! Akiknek inge azok vegyek magukra, hogy kurtak szét a helyét.
Van most kint valaki? Akár beszélgetni is!
Szóló hetero pasi vagyok most értem ki
Végre egy jó ötlet!
Mellesleg nem látom az összefüggést miért ne mehetne ki nő szólóban vagy pár, attól hogy bi vagy meleg férfiak is keresgélnek!? (Ez egy válasz Nyelvmester1 üzenetére (2022. 02. 15. kedd 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 15. kedd 17:08
Mellesleg nem látom az összefüggést miért ne mehetne ki nő szólóban vagy pár, attól hogy bi vagy meleg férfiak is keresgélnek!? (Ez egy válasz Nyelvmester1 üzenetére (2022. 02. 15. kedd 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem rossz ötlet. Piros szalag a tükörre, vagy antennára ha lányt, kék, ha fiút, mindkettőt, ha párt.
A párom kérdezte múlt hétvégén ,hogy kinézünk -e ? (nem olvassa a fórumot )
Felvilágosítottam ,hogy már csak b.... ŐŐŐ melegek vannak ...
Szánalmas szar lett a hely !
Felvilágosítottam ,hogy már csak b.... ŐŐŐ melegek vannak ...
Szánalmas szar lett a hely !
Mi is pontosan így gondoljuk,ez a hely már nem a régi. Sajnos! Lehett itt villogni, integetni de pár esetleg egyedül alló nő nagyon ritka.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 15. kedd 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 15. kedd 18:28
Törölt felhasználó (4442902)

Zavarná a légi forgalmat a sok folyamatosan villogó!
Szóló nő nincs! Aki volt azt elüldöztétek rég.
Szóló nő nincs! Aki volt azt elüldöztétek rég.
Zavarná a légi forgalmat a sok folyamatosan villogó!
Szóló nő nincs! Aki volt azt elüldöztétek rég. (Ez egy válasz UtazóKalandor üzenetére (2022. 02. 15. kedd 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 15. kedd 17:01
Szóló nő nincs! Aki volt azt elüldöztétek rég. (Ez egy válasz UtazóKalandor üzenetére (2022. 02. 15. kedd 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Be kellene vezetni valami egyezményesített jelet a helyen.
Pl aki megérkezik és innen van, villantson. Ha nőt keres, villantson így, ha férfit úgy, ha pár egy harmadik módon, stb. Gördülékenyebb lenne az ismerkedés.
Pl aki megérkezik és innen van, villantson. Ha nőt keres, villantson így, ha férfit úgy, ha pár egy harmadik módon, stb. Gördülékenyebb lenne az ismerkedés.
Nem rossz ötlet. Piros szalag a tükörre, vagy antennára ha lányt, kék, ha fiút, mindkettőt, ha párt.
(Ez egy válasz UtazóKalandor üzenetére (2022. 02. 15. kedd 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 15. kedd 17:01

Sziasztok
Van kint innen valaki?
Van kint innen valaki?
Sziasztok
5 kor érdekel valakit/ valakiket egy ápolt srác?
5 kor érdekel valakit/ valakiket egy ápolt srác?
Csütörtök délelőtt bisex pár esetleg kimondottan nagyfarkú pasi?
16 óra körül valaki?
Ki lesz kint este?
Most pár vagy hölgy van kint?
Sziasztok.Ma 13 korul erkezem.Bi ferfi vagy bi par lesz kinn esetleg?
Ma reggel lesz kint valaki?

Valentin nap alkalmából csak lányokat keresünk mára !
Már előre keresek !
Péntek illetve Szombat estére keresek párt vagy lányt (szinte az összes Péntek/Szombat jó)
Rólam:
27 éves kék szemű barna hajú srác vagyok
180/80kg
22cm és jó vastag vagyok .
viber: kért el privibe
hangouts: nagyt5292@gmail.com
remélem megtalálom akit keresek és ő is pont rám várt(ők)
Péntek illetve Szombat estére keresek párt vagy lányt (szinte az összes Péntek/Szombat jó)
Rólam:
27 éves kék szemű barna hajú srác vagyok
180/80kg
22cm és jó vastag vagyok .
viber: kért el privibe
hangouts: nagyt5292@gmail.com
remélem megtalálom akit keresek és ő is pont rám várt(ők)