Itt vagyok barátnőmmel, ki száll be?
Bi srác vagyok, izgalmakat kutatok
10p kint vagyok
Van kint valaki?
Ha hétfő este akkor tipp: látogassátok meg a foryout, nagggyon kellemes bulik vannak a hétfői szauna szeánszokon s nem kell semmit egyeztetgetni, "konyhakészen" ott találjátok a pasikat, csak válogatnotok kell.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 09. vasárnap 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 09. vasárnap 17:26
Törölt felhasználó (4555232)

Szóló pasik ne írjanak mert nem azt keresünk és nem fogok válaszolgatni mindenkinek. Csak akkor ha 2-3 pasi van és Ők egyeztetnek és közülük az egyik ír.
Vam most valaki??
Szóló pasik ne írjanak mert nem azt keresünk és nem fogok válaszolgatni mindenkinek. Csak akkor ha 2-3 pasi van és Ők egyeztetnek és közülük az egyik ír.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 09. vasárnap 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 09. vasárnap 17:18
Törölt felhasználó (4555232)

Hétfő estére keresnénk 2-3 pasit ha lehet vastagabb nagyobb mérettel akiknek lenne kedve telespriccelni a puncit. Csak úgy érdekes ha Ti egyeztettek és a megbeszélt helyen tali, (szépvölgyi úti parkoló).
Egyeztetni skypeon lehetséges amit privátban megadunk ha van értelmes ajánlat.
Hétfő estére keresnénk 2-3 pasit ha lehet vastagabb nagyobb mérettel akiknek lenne kedve telespriccelni a puncit. Csak úgy érdekes ha Ti egyeztettek és a megbeszélt helyen tali, (szépvölgyi úti parkoló).
Ma már, sok autóban van jó fútés
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 01. 09. vasárnap 04:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma éjjel a környéken? Autózgatok arra is

Kint hidegebb van 3-4 fokkal mindig.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 01. 09. vasárnap 04:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Hajnal kettőkor mínusz 6 fokban?
(Ez egy válasz Anti25 üzenetére (2022. 01. 09. vasárnap 02:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Ilyenkor valakik ?
Írd be a Waze-ba vagy a Google Navigációba, hogy "Gépmadár figyelő" és egyenesen odavisz.
Ott kijárt utak vannak autóval minden írányban. Fel kell fedezni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 08. szombat 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 08. szombat 16:10

Törölt felhasználó (1250882)

Leírná nekem valaki privátban hogyan jutok ki oda!köszönöm
Van kint valaki?
Leírná nekem valaki privátban hogyan jutok ki oda!köszönöm
Valóban... Már látom!
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2022. 01. 08. szombat 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 08. szombat 14:46

Szia, én kikukkantottam, csak nem tudom minek. Amúgy, jó sokan vannak szerteszét... csendes nézelődés jellemzi a mezőt

Szia, én kikukkantottam, csak nem tudom minek. Amúgy, jó sokan vannak szerteszét... csendes nézelődés jellemzi a mezőt
(Ez egy válasz Sorentogold üzenetére (2022. 01. 08. szombat 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Mostanában valaki?
Ma valaki?