Juj! Ez valóban létezik? Mire jó ez? Ez a topic romboló!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 04. szombat 00:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 04. szombat 00:32
Törölt felhasználó (4555092)
VIP

Találkoztam már kint egyedülálló novel, parral is ahol a pár női tagja csak szopni akart. Nem lehetetlen.
Most valaki kint van?
Köszönjük a tegnapi napot párommal a fehér opelos és a fordod fiúknak remélem találkozunk még

Van most kint valaki?
Most értem ki valaki sexelne?
Tegnap éjjeli sex végül swinger klubba végződött.
Izgalmas téma
Szép estét nektek most esetleg páros aki pasit keresne lenne köztetek??
Hajnali álmatlan páros, hölgy esetleg?
Mi is láttuk… de ők szerintünk csak úgy kint voltak.. semmi megmozdulás….
(Ez egy válasz bp.domperignon üzenetére (2022. 06. 04. szombat 00:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondjuk az még nagy kérdés, hogy milyen céllal
lehet csak vezetni tanultak
)
(Ez egy válasz bp.domperignon üzenetére (2022. 06. 04. szombat 00:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma csak három autóban volt kettő-kettő lány pasi nélkül.
Gondolom az 'itt vagyok' sztori azért van, mert itt a sötétben a mezőn megtalálni egymást. Erős kihívás

Találkoztam már kint egyedülálló novel, parral is ahol a pár női tagja csak szopni akart. Nem lehetetlen.
(Ez egy válasz párvagyunk_bp üzenetére (2022. 06. 04. szombat 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 04. szombat 00:29

Egyesek téveszmékkel rendelkeznek!!! Persze szóló hölgy a reptérnél, max álomvilágban!!!
A birkaságnak is van határa!!!
Egyesek téveszmékkel rendelkeznek!!! Persze szóló hölgy a reptérnél, max álomvilágban!!!
Férfi nem jó?
(Ez egy válasz szibilla üzenetére (2022. 06. 04. szombat 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Kocsiban keresek szopni szerető és jól tudó nőt
Valaki?
Pár van kint?
Ma estére keresek egyedül párt vagy nőt ! Hetero alapon.