Hát itt max az őzeket lehet kukkolni
(Ez egy válasz 71makkmarci71 üzenetére (2022. 06. 01. szerda 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Kb fél óra múlva kinézek, szívesen kukkolnék párokat
Sziasztok,hol is van ez pontosan,vagy hogy találok oda?
Én kb 5 perc és kint vagyok.
(Ez egy válasz Swingerteam üzenetére (2022. 06. 01. szerda 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Van most kint valaki?
Sziasztok!
Volt már minden, az hogy mi alakul ki az a pár/párok hozzáállásából adódik. Én rendszeresen szoktam kijárni, voltam már doggingba és bukkake-be is. Tapasztalataim szerint délután is jó dolgok szoktak lenni nem csak késő este (Ez egy válasz szibilla üzenetére (2022. 06. 01. szerda 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 01. szerda 10:05
Volt már minden, az hogy mi alakul ki az a pár/párok hozzáállásából adódik. Én rendszeresen szoktam kijárni, voltam már doggingba és bukkake-be is. Tapasztalataim szerint délután is jó dolgok szoktak lenni nem csak késő este (Ez egy válasz szibilla üzenetére (2022. 06. 01. szerda 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.Többször voltunk már kint,de eddig csak inkább nézelődtünk.
Szivesen végignéznénk valami izgalmasabb dolgot,pl.gang-bang,dogging.
Szokott ilyesmi is lenni?
Sziasztok.Többször voltunk már kint,de eddig csak inkább nézelődtünk.
Ha időm úgy engedi ma 12 fele kinézek.
Lányok,párok,fiúk.
Ha csak egy jót dumálunk vagy ismerkedünk az is valami.
Lányok,párok,fiúk.
Ha csak egy jót dumálunk vagy ismerkedünk az is valami.
Mi kint voltunk
(Ez egy válasz anipisti üzenetére (2022. 05. 31. kedd 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Vk mostanában?
Párommal kint vagyunk, van kint pár aki ismizne?
akadhat
(Ez egy válasz anipisti üzenetére (2022. 05. 31. kedd 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Az összes topicot tele írják a langyosok… nagyon szánalmasak!
(Ez egy válasz Bídy üzenetére (2022. 05. 31. kedd 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 31. kedd 12:47

Nem lehetne egy HETERO alapon működő reptéri topicot nyitni? Még olvasni is rossz a jelenlegi sorokat...:(:(
Van kint valaki?
Ki van kint?
20:00-kor kimegyek.
Valaki kaland?
Valaki kaland?

Másik vége, azt kell kijelölni erre, az orgoványiszőlő útról letérve.
(Ez egy válasz Bídy üzenetére (2022. 05. 31. kedd 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 31. kedd 12:47

Nem lehetne egy HETERO alapon működő reptéri topicot nyitni? Még olvasni is rossz a jelenlegi sorokat...:(:(
Most szopnék eggyet
Sehol senki?

Péntek estére keresünk párokat vagy lányokat!