Mi késésbe vagyunk, de hajnali 1 körül megpihenünk a kifutó végénél
Ma este jön ki pár ?
Mit vársz az olyantól aki-ről tudják sokan mert látták ott élőben hogy itt hetero-ként állitja magát és közben az adott biszex férfi taggal is akciózott na meg nem egy pár nem jár már ki miatta. Hahaha

Mint említettem,nem várok sokat... csak ha valakivel le beszélsz valamit,azt legyen kedves tartsa be
Ez úgy gondolom nem túl nagy elvárás
Isten lássa lelkem,nem panaszkodni és nem is másokat szapulni vagyok itt,tisztelettudó és akkurátus sportolóként,egyenes normális értékrendel próbálok ismerkedni,de mikor már a sokadik ilyen van,sajnos kicsit el keserít és ahogy látom nem véletlenül írtak 4-5en privát üzenetet,hogy valami csak csak van a mondanivalómban.
De köszönöm a jó tanácsot és hogy vetted a fáradtságot és írtál.

Ez úgy gondolom nem túl nagy elvárás

Isten lássa lelkem,nem panaszkodni és nem is másokat szapulni vagyok itt,tisztelettudó és akkurátus sportolóként,egyenes normális értékrendel próbálok ismerkedni,de mikor már a sokadik ilyen van,sajnos kicsit el keserít és ahogy látom nem véletlenül írtak 4-5en privát üzenetet,hogy valami csak csak van a mondanivalómban.
De köszönöm a jó tanácsot és hogy vetted a fáradtságot és írtál.

Egy szóval nem mondtam,hogy engem bárki szét tett lábakkal várna ott kint...
Nagy szavak,meg fénykép kéregetés és társai a jellemző :/
Én úgy gondolom,teljesen tisztelettudóan és illem teljesen fejeztem ki magam,nem megbántani vagy sértegetni szerettem volna bárkit is,de fektessük le,hogy sok a fals adatlap/vagy fantom ember sajnos.
És záróakkordként,nem gondolom hogy a fizetéssel lenne gond,ha az emberek akik ugyanezt érzik, 5-8-10 millás autóval is járkálnak ki...
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2022. 05. 29. vasárnap 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 29. vasárnap 18:36

Nagy szavak,meg fénykép kéregetés és társai a jellemző :/
Én úgy gondolom,teljesen tisztelettudóan és illem teljesen fejeztem ki magam,nem megbántani vagy sértegetni szerettem volna bárkit is,de fektessük le,hogy sok a fals adatlap/vagy fantom ember sajnos.
És záróakkordként,nem gondolom hogy a fizetéssel lenne gond,ha az emberek akik ugyanezt érzik, 5-8-10 millás autóval is járkálnak ki...

Dani! Mindenféle bántás nélkül! Mit vártál kint, mi fog téged várni ha kimész első alkalommal? Van ott sok kutyasétáltató, repülőgép nézegető. Meg páran, akik szexelni járnak ki. Az utóbbi időben sajnos a helyen többségbe kerültek azok a pasik, akik egymást szopják le. Megy a kergetőzés rendesen. Senkit sem sem fog kint széttárt lábakkal várni 2-3 lány vagy pár. Az csak a rosszlányokon létezik és fizetni kell érte.
Helló !
VALÓTLANSÁGOKAT azért ne állíts rólam. Nem én akartam fotózni. Az ötletre írtam hogy jó. Nem tehetek arról hogy végül törölte magát innen az illető akinek ezt válaszoltam.
(El kell keserítsek innen mindenkit, de nappal több száz(!) méterről is lehet elég jó fotókat/videókat készíteni egy kevesebb mint félmillás géppel—-reklám nélkül, 125x optikai zoomos egy ilyen gép, lehet róla teszteket olvasni és nézni.)
(Nincs nekem ilyenem.)
VALÓTLANSÁGOKAT azért ne állíts rólam. Nem én akartam fotózni. Az ötletre írtam hogy jó. Nem tehetek arról hogy végül törölte magát innen az illető akinek ezt válaszoltam.
(El kell keserítsek innen mindenkit, de nappal több száz(!) méterről is lehet elég jó fotókat/videókat készíteni egy kevesebb mint félmillás géppel—-reklám nélkül, 125x optikai zoomos egy ilyen gép, lehet róla teszteket olvasni és nézni.)
(Nincs nekem ilyenem.)
Na ez tűpontos, sajnos...
Dani! Mindenféle bántás nélkül! Mit vártál kint, mi fog téged várni ha kimész első alkalommal? Van ott sok kutyasétáltató, repülőgép nézegető. Meg páran, akik szexelni járnak ki. Az utóbbi időben sajnos a helyen többségbe kerültek azok a pasik, akik egymást szopják le. Megy a kergetőzés rendesen. Senkit sem sem fog kint széttárt lábakkal várni 2-3 lány vagy pár. Az csak a rosszlányokon létezik és fizetni kell érte.
(Ez egy válasz Dani35 üzenetére (2022. 05. 29. vasárnap 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 29. vasárnap 18:00

Amúgy mindenféle rosszindulat nélkül...
jön ma ki valós pár,aki tényleg jön és az üzenet váltás és ígérgetés után is valójában megérkezik???
Pár napja irt ide a “kedvesZsolt” srác... minden szava igaz.
Bizonyára új volnék,így reményekkel teli...de ami itt van,az tiszta szégyen.
(Természetesen tisztelet és jókívánság,a kivételnek),de egyenlőre csak betűk és óriási ígéretek :/
Mindenkinek kívánom,hogy találja meg,amit keres.
És több becsületes,korrekt tagot erre az oldalra
Áldás békesség
jön ma ki valós pár,aki tényleg jön és az üzenet váltás és ígérgetés után is valójában megérkezik???
(Természetesen tisztelet és jókívánság,a kivételnek),de egyenlőre csak betűk és óriási ígéretek :/

Áldás békesség

Amúgy mindenféle rosszindulat nélkül...
Áldás békesség

Áldás békesség

Én is itt vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 29. vasárnap 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 29. vasárnap 17:27
Törölt felhasználó (4318932)

Minis

Merre?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 29. vasárnap 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 29. vasárnap 17:27
Törölt felhasználó (4318932)

Minis

Minis
(Ez egy válasz Atesz86 üzenetére (2022. 05. 29. vasárnap 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 29. vasárnap 15:44

Sziasztok! Van kint pár, akivel leget ismerkedni és miegymás?
Én kint vagyok!
Én kint vagyok!
Mi itt vagyunk
csak nem tudom jo helyen?
eloszor jovunk ide
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2022. 05. 29. vasárnap 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Esik az eső . Igy is lesz kint érdekesség?
Sziasztok ! Mennénk a reptérre van kint esetleg valaki ? Illetve írjatok nekem egy pontos címet ?
Mi este 11 után tudunk menni, de lehet, hogy még később is lesz
(Ez egy válasz szibilla üzenetére (2022. 05. 29. vasárnap 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Megyünk felétek is
(Ez egy válasz veszpremxxx üzenetére (2022. 05. 29. vasárnap 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Haaaagyjad mááár magadat...
(Ez egy válasz Voyeurbp üzenetére (2022. 05. 29. vasárnap 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 29. vasárnap 13:45

Köszönöm a hölgynek a sok ...... mindent. Nagyon jól èrerztem őt
Sziasztok! Van kint pár, akivel leget ismerkedni és miegymás?
Én kint vagyok!
Én kint vagyok!
5-től kintvagyok.
Valaki kaland?
Valaki kaland?