Üdítő élmény lehetett végig nézni ahogy elsuhannak a szexi keblek. Legközelebb én is szemtanúja lennék
(Ez egy válasz göndörszöszi üzenetére (2022. 05. 27. péntek 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 27. péntek 07:08

Sziasztok, tegnap a radar környékén bicikliztem, tangában. Lehet ma is teszek egy kört.

Van kint valaki gg ről??
Szia. Kb mikor leszel ott?
Köszönöm a sok levelet, de mindenkit nem tudok oda hívni. A fotós és az adatlaposok között válogatok.

Szívesen megnéztem volna a gyönyörű melleidet, ahogy ott biciklizel…
(Ez egy válasz göndörszöszi üzenetére (2022. 05. 27. péntek 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, tegnap a radar környékén bicikliztem, tangában. Lehet ma is teszek egy kört.

Az adatlapot elolvastad? Nem keresnek senkit sem, csak nézelődni lehet.
(Ez egy válasz Street Workout83 üzenetére (2022. 05. 27. péntek 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Van kint valaki?
Megnéznélek…

Hmmm lenne kedved hozzám?38 éves sportos pasi vagyok

Helló,
Pedig éppen ezek a fórumok lennének, melyek jobbá tehetnék más oldalakkal szemben, csak rendet kellene vágni/tartani (ami biztosan nem egyszerű egy ingyenes felületen manapság). Sajnos az utóbbi időszakban nagyon megborultak a trendek és az arányok a teljes felületen! (Ez egy válasz anzit01 üzenetére (2022. 05. 26. csütörtök 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig éppen ezek a fórumok lennének, melyek jobbá tehetnék más oldalakkal szemben, csak rendet kellene vágni/tartani (ami biztosan nem egyszerű egy ingyenes felületen manapság). Sajnos az utóbbi időszakban nagyon megborultak a trendek és az arányok a teljes felületen! (Ez egy válasz anzit01 üzenetére (2022. 05. 26. csütörtök 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki van?
Holnap péntek érdemes ki menni?
Sziasztok!
Vasárnap késő este tervez kimenni valaki(k)?
Aki minket érdekel 40éves korig sportos-átlagos párok és pasik
Vasárnap késő este tervez kimenni valaki(k)?
Aki minket érdekel 40éves korig sportos-átlagos párok és pasik

Mennyire igazad van.
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2022. 05. 26. csütörtök 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 26. csütörtök 00:45

Bárcsak ez a fórum szólna egyedöl erről! Az a helyzet, hogy a második részben leírtak, gyakorlatilag az összes fórumra igazak, minden ezzel van tele! Tényleg nincs értelme már megnyitni sem, csak ugyanazokat ugorja át az ember napról - napra! Egyetlen valódi hetero társkereső sincs ezen az oldalon!
Van most kint valaki?
Sziasztok ! Pár vagy hölgy ismerkedne kint valamikor?

Reptéren most ?
Sehun s neki ?
Sehun s neki ?
Sziasztok!
Ma megy ki hölgy vagy pár?
13.00 körül
Ma megy ki hölgy vagy pár?
13.00 körül