Senki?
Egy kicsit varok.Hatha.Bar keves az esely....
Sziasztok. Most érkeztem van valaki?
Sziasztok
2 fele mennék ki- ápolt,igényes pasi vagyok, szívesen ismerkednék
2 fele mennék ki- ápolt,igényes pasi vagyok, szívesen ismerkednék
Este 7 körül hazafelé szopnék ha valakit érdekel
Érdemes lenne mostanában kimennem? Hasonló jófarkú, aki szopatna? Közös hoki, kölcsönös orál is érdekel.
Sziasztok! Van kint férfi? Potens hetero?
Ma este?
haverom társaságában ráérek ! hetero alapon csak lányokat kényeztetnénk esetleg párokhoz is beszállnánk.
=)
haverom társaságában ráérek ! hetero alapon csak lányokat kényeztetnénk esetleg párokhoz is beszállnánk.
=)
Sziasztok hölgyek, üdvözlet párok.
Nálam van egy vadonat új luxus kisbusz business ülésekkel és sötétített üvegekkel.
Szívesen kipróbálnám, felavatnám valakivel.
Kizárólag hetero alapon.
Sziasztok
Nálam van egy vadonat új luxus kisbusz business ülésekkel és sötétített üvegekkel.
Szívesen kipróbálnám, felavatnám valakivel.
Kizárólag hetero alapon.
Sziasztok
Valaki most van kint aki szopatna ?
Sziasztok! Mostanság valaki akcióra? Mozgas van, csak nem tudom ki, miért van itt... :P
Sziasztok. Valaki megy ki az Orczy Út környékéről? Kimennék
Van kint valaki most?
Ma valaki?
Mostanában valaki?
Szia, én kikukkantottam, csak nem tudom minek. Amúgy, jó sokan vannak szerteszét... csendes nézelődés jellemzi a mezőt
(Ez egy válasz Sorentogold üzenetére (2022. 01. 08. szombat 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Sorentogold üzenetére (2022. 01. 08. szombat 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Valóban... Már látom!
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2022. 01. 08. szombat 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 08. szombat 14:46
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2022. 01. 08. szombat 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, én kikukkantottam, csak nem tudom minek. Amúgy, jó sokan vannak szerteszét... csendes nézelődés jellemzi a mezőt
Leírná nekem valaki privátban hogyan jutok ki oda!köszönöm
Van kint valaki?
Írd be a Waze-ba vagy a Google Navigációba, hogy "Gépmadár figyelő" és egyenesen odavisz.
Ott kijárt utak vannak autóval minden írányban. Fel kell fedezni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 08. szombat 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 08. szombat 16:10
Ott kijárt utak vannak autóval minden írányban. Fel kell fedezni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 08. szombat 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1250882)
Leírná nekem valaki privátban hogyan jutok ki oda!köszönöm

Gréta1985