Van innen valaki?
Sehol senki se semmi.
Sziasztok!
Van kint pár aki esetleg szoló pasit keres?
Van kint pár aki esetleg szoló pasit keres?
Van kint valaki a gg-röl?
Van kint valaki pár aki találkozna?
Szép estét nektek Béci vagyok csak kizárólag párt kerestek?
(Ez egy válasz szibilla üzenetére (2022. 06. 26. vasárnap 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Spontan tali ?
Sziasztok pár aki sexelne is?
Pár most van kint?
Fél 5 - 5 körül ki érek.
Lesz esetleg kint valaki?
Lesz esetleg kint valaki?
Sziasztok!
Ma este szivesen ismerkednék párral, hölggyel.
Ma este szivesen ismerkednék párral, hölggyel.
Itt vagyok kint a dombon !
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 26. vasárnap 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 26. vasárnap 13:47
Törölt felhasználó (4636412)
Most valaki?
Most valaki?
Ki merre van ? Én most értem ki ! Szürke espacel !
Sziasztok. Érdemes beugrani?
Én kb 15 perc és kiérek ! Renault espacel leszek !
(Ez egy válasz masszőz üzenetére (2022. 06. 26. vasárnap 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Van kint valaki?
Kb 14 óra körül valaki?
Így van bal oldalt van lehetőség parkolni…
(Ez egy válasz Biker üzenetére (2022. 06. 24. péntek 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 24. péntek 19:51
A szépvölgyi végét lezárták sorompóval, sajnos már nem lehet felmenni... a sorompó előtti részen balra van még 2-3 parkolórész, oda lehet szervezni valakinek programot ha úgy gondolja..
A spontanitáson van a hangsúly, az nem izgalmas ha tudatosan idahivunk kiszemelt jelentkezőket. Ha egy egy este gondolunk egyet és felmegyünk lesz ami lesz alapon. Nem randikat szervezve működne jól ha nem ha épp ott lenne valaki és…. Akkor inkább elmegyünk egy swinger klubba
(Ez egy válasz Vidka87 üzenetére (2022. 06. 24. péntek 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 24. péntek 16:44
Régen ez a hely jó volt. Nem volt ilyen felkapott mint most, mindenki tisztelettudó volt (vagyis sokan. Kivételek akkor is akadtak). Sajnos az évek alatt fokozatosan elromlott. Az emberek többsége bunkó, arrogáns, erőszakos és elriasztották a párokat, hölgyeket. Már mi sem járunk ki.én szoktam néha kinézni, menni egy két kört, de halott dolog. Amennyiben kukkolókat kerestek, vagy partnereket akikkel közösen akcióznátok, keressetek egy eldugott helyet és privátban egyeztessétek le a jelentkezőkkel. Ez bevált.

kedvescica
Anna Karina