Szisztok! Ma pár esetleg hölgy ? Akár beszélgetni? Vagy ha lehet kukucskálni
privátba írj vagy írjatok

Most értem ki. Valaki, aki ismerkedne?
Ma estére keresünk haverommal kukkolható párt vagy lányt .. esetleg több is lehet heteró alapon.
Fehér BMW?
Fehér furgon innen?
Kiértem.
(Ez egy válasz maci69411 üzenetére (2022. 05. 06. péntek 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Kértem, valaki?
sziasztok
43 éves pasi vagyok keres urakat egy kellemes sorba szopatáshoz (gangbang) szexhez a reptér mögött szabadban lenne a helyszín 05.25 szerda délután 16-órától előre láthatólag . HA AZ IDŐJÁRÁS NEM KEDVEZ ÁTRAKNÁM AZ IDŐPONTOT Kérem csak olyan jelentkezzen aki valóban eljönne ! csoport elérhetősége SKYPE csoport https://join.skype.com/Hmyz0R33Kikk
A csoportba írjatok köszönöm !
43 éves pasi vagyok keres urakat egy kellemes sorba szopatáshoz (gangbang) szexhez a reptér mögött szabadban lenne a helyszín 05.25 szerda délután 16-órától előre láthatólag . HA AZ IDŐJÁRÁS NEM KEDVEZ ÁTRAKNÁM AZ IDŐPONTOT Kérem csak olyan jelentkezzen aki valóban eljönne ! csoport elérhetősége SKYPE csoport https://join.skype.com/Hmyz0R33Kikk
A csoportba írjatok köszönöm !
Szívesen kalandoznánk ma a szabadban, autóban hozzánk hasonló párokkal. Nem párcserére gondolunk, inkább csak egymás előtti mókáról volna szó. Ha van közöttünk olyan páros akit ez izgat, írjon nekünk.
Kukkoló mostanság?
Ma 13 óra körül valaki lesz kint?
ma valaki délelött esetleg?
Hahaha ez jó volt.
Csak nem ti is tudjátok hogy ki ő?
(Ez egy válasz excalibur üzenetére (2022. 05. 05. csütörtök 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 05. csütörtök 23:30

Mindenkeppen..... hogy a sok nyálcsorgató pasi körbeálljon es zaklassanak!!! Gondoljuk vagy akár Hatarozott-an ki is jelenthetjük,hogy te lennél az első aki kapna az alkalmon..
Mindenkeppen..... hogy a sok nyálcsorgató pasi körbeálljon es zaklassanak!!! Gondoljuk vagy akár Hatarozott-an ki is jelenthetjük,hogy te lennél az első aki kapna az alkalmon..
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 05. 05. csütörtök 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 05. csütörtök 23:06

Ha tényleg párban kerestek akkor tipp: mielőtt kinéztek előtte pár órával írjátok ki ide.
Minden public helyen ez van egy idő múlva...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 05. csütörtök 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 05. csütörtök 17:30
Törölt felhasználó (4442902)

Csodálkozni lehet, hogy miért nincsenek párok és szóló hölgyek! Nem tudnátok más helyet keresni! Néhány éve ott nem homokozó volt!
Ha tényleg párban kerestek akkor tipp: mielőtt kinéztek előtte pár órával írjátok ki ide.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 05. csütörtök 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 05. csütörtök 22:47
Törölt felhasználó (4550092)

Sehol senki??
Sehol senki??
Kijöttem de semmi :( megyek egy kört aztán meglátom merre tovább
Valaki ismerkedni?
én lehet ma kinézek...