Sziasztok ma este pár aki találkozna?
Szupi
(Ez egy válasz BogiandTomi üzenetére (2022. 05. 02. hétfő 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Kolcsonosre valaki most?
Valaki most?
Szopni szerető ferfi nő jonne ki ma delelott?
Sziasztok,
Nézem google-n hogy milyen ez a terület. De tőle nem messze főleg hogy most arról az oldalról lehet behajtani, vagy egy jó kis erdő sáv, ott jobban el tudnátok bújni és nem kell a pusztába kergetőzőtök. Miért nem oda mentek és ott lehet az erdőbe is tolni a dolgokat...
Nézem google-n hogy milyen ez a terület. De tőle nem messze főleg hogy most arról az oldalról lehet behajtani, vagy egy jó kis erdő sáv, ott jobban el tudnátok bújni és nem kell a pusztába kergetőzőtök. Miért nem oda mentek és ott lehet az erdőbe is tolni a dolgokat...
Ma delelott lenne kinn esetleg bi vagy bi par?
Kedd délután ki lesz kint? Gyere szopj!
Jöhetne a hölgyemény aki múltkor kint volt és szopott. Ha olvasod irj üzenetet!!!
Jöhetne a hölgyemény aki múltkor kint volt és szopott. Ha olvasod irj üzenetet!!!
Valaki jön még ki?
Van kint valaki?
Ma estére keresünk csak párt egymás előtti sexre ..autóban
Van most kint valaki?
Na sehol senki,aki kukkolna ?
Van kint valaki?
Csak az Ecseri körforgalomnál lehet bejönni a reptérhez ! A főbejáratot aszfaltozzák !
Én már itt vagyok a dombon ! A nagy bokornál ! Gyertek kukkolók.... besegítők...
14:30 körül lesz kint bi pasi?
Pont akkor indultam mikor megjöttél!
Fák között fehér busz (Ez egy válasz cincogi üzenetére (2022. 05. 02. hétfő 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 02. hétfő 11:32
Fák között fehér busz (Ez egy válasz cincogi üzenetére (2022. 05. 02. hétfő 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)

13-órára érek ki ! Sötét színű jeepel leszek. ! Szivesen venném kukkolók leskelődését vagy segítségét !
13-órára érek ki ! Sötét színű jeepel leszek. ! Szivesen venném kukkolók leskelődését vagy segítségét !
Valaki lesz kint? Fel óra múlva?