Hello!
Nagyméretű (min.20cm vagy felette) pasi előtt térdelnék. Csak a másik fél örömére. Előtte egyeztessünk.
Nagyméretű (min.20cm vagy felette) pasi előtt térdelnék. Csak a másik fél örömére. Előtte egyeztessünk.
Bobpályán
bocsánát de ez vicces volt, viszont az már nem vicces, hogy tènyleg az ember lassan már csak gyalog megy ki, fèlve a kompromittáló fènykèpektől. Igaz, hogycaki meg fèl ne járjon ki nappal ( esetleges válasz). Kimegyek kutyátsètáltatni, álcának
(Ez egy válasz cicaesdoki üzenetére (2022. 04. 21. csütörtök 02:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 21. csütörtök 02:23

Tulajdonképpen már tényleg csak egy paparazzo hiányzik a placcról, hogy a maradék kedvünk is elmenjen... Az itteni képeinkkel is visszaélnek, minden vágyunk, hogy távolról, teleobjektívvel a tudtunk nélkül arccal, rendszámmal lefotózzon valaki és küldözgesse mailben (?!?)
Majd a kijáratnál lehet papírképet kérni a jobban sikerültekből, mint a bobpályán???
Majd a kijáratnál lehet papírképet kérni a jobban sikerültekből, mint a bobpályán???
Sziasztok!
Hetero pasi vagyok 178 magas, 80 kg, igényes, borotvált, párt vagy hölgyet keresek estére a mai napon,igényes vagyok.
21.00 körül lennék ott, de csak ha tudunk egyeztetni.
Amúgy nem leszek kint.
Remélem ír egy jófej pár vagy hölgy
Hetero pasi vagyok 178 magas, 80 kg, igényes, borotvált, párt vagy hölgyet keresek estére a mai napon,igényes vagyok.
21.00 körül lennék ott, de csak ha tudunk egyeztetni.
Amúgy nem leszek kint.
Remélem ír egy jófej pár vagy hölgy
Sziasztok
péntek estére keresünk párt vagy lányt hetero alapon
akár csak beszélgetni is.
27-29 éves sportos fiatalos srácok vagyunk
péntek estére keresünk párt vagy lányt hetero alapon
akár csak beszélgetni is.
27-29 éves sportos fiatalos srácok vagyunk
Sziasztok bi pasi ,bi par van most esetleg?
Ma délelőtt pár?aki masztit nézne vagy be is szallhatok.
Ebben igazatok van. Minden szabadtéri “aktivitást” bárki láthat már egy ilyen fényképezővel.
Nekem is van olyan gépem, amin nagyon nagy az optikai nagyítása és nagyon messziről is jó képeket lehet vele csinálni. Bár én főleg a repülőket szoktam fele fotózni.
(Az ötletre azért írtam hogy jó mert több pár is szokott fotóst, videóst keresni az oldalon.) (Ez egy válasz cicaesdoki üzenetére (2022. 04. 21. csütörtök 02:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 21. csütörtök 02:23
Nekem is van olyan gépem, amin nagyon nagy az optikai nagyítása és nagyon messziről is jó képeket lehet vele csinálni. Bár én főleg a repülőket szoktam fele fotózni.
(Az ötletre azért írtam hogy jó mert több pár is szokott fotóst, videóst keresni az oldalon.) (Ez egy válasz cicaesdoki üzenetére (2022. 04. 21. csütörtök 02:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Tulajdonképpen már tényleg csak egy paparazzo hiányzik a placcról, hogy a maradék kedvünk is elmenjen... Az itteni képeinkkel is visszaélnek, minden vágyunk, hogy távolról, teleobjektívvel a tudtunk nélkül arccal, rendszámmal lefotózzon valaki és küldözgesse mailben (?!?)
Majd a kijáratnál lehet papírképet kérni a jobban sikerültekből, mint a bobpályán??? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 20. szerda 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 20. szerda 23:23
Majd a kijáratnál lehet papírképet kérni a jobban sikerültekből, mint a bobpályán??? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 20. szerda 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4532602)

Helló !
A repülők is szépek…
Mondjuk jó ötlet ez egyébként !
A repülők is szépek…

Kiskakas! Nem csak a klubban van élet!
Voltunk páran és nagyon kellemes volt a hölgy.

Helló !
A repülők is szépek…
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 20. szerda 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 20. szerda 22:33
A repülők is szépek…

Törölt felhasználó (4667118)

hali
fotósorozat érdekel valakit? tisztes távolból teleobjektívvel. Két repülő fotó között fotóznék valami szépet is. a képeket meg küldöm mailba.
fotósorozat érdekel valakit? tisztes távolból teleobjektívvel. Két repülő fotó között fotóznék valami szépet is. a képeket meg küldöm mailba.
Igen, én is így sejtem… De azért hallottam innen is pozitívakat (mármint hogy a ténylegesen jelentkezőkből a harmada-fele elment a találkozóra…
).
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 04. 20. szerda 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 20. szerda 22:54

Szerintem ha nem valamelyik klubban tartották akkor elég kerek számot jósolnék a nethuszárok résztvevői számára

Szerintem ha nem valamelyik klubban tartották akkor elég kerek számot jósolnék a nethuszárok résztvevői számára
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 20. szerda 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 20. szerda 22:09

Törölt felhasználó (4532602)

Helló !
Milyen volt, hányan voltak végül ?

hali
Helló !
(Ez egy válasz Bella_Dave üzenetére (2022. 04. 19. kedd 05:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 19. kedd 05:44

04.20 szerdai bukkake partyra keresünk 25-50 közötti jó megjelenésű,igényes hetero férfiakat.reszletek privát üzenetben
Sziasztok. Van kint pár?
Sziasztok! Holnap delelott, 10-12 kozott biszex pasi? Oral erdekel!
Most van kint valaki? Vagy tervezi kijönni?
Szürke Hondaval a két nő innen van?
Sziasztok. Én nem találkoztam párral most de ez nem tesz semmit. Pedig szívesen kukkolnék párokat.
(Ez egy válasz egymaselott01234 üzenetére (2022. 04. 20. szerda 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Van most kint pár? Nemsokára ki érkeznénk!