Persze szivesen kiviszlek oda semmi gond nincsen azzal. De azért irtam hogy képben legyél hogy mire számithatsz ott kint ha oda kimész
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! Off topic, nyilvános fórumtémában tilos a személyeskedés! (Ez egy válasz Karola26 üzenetére (2022. 03. 24. csütörtök 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 24. csütörtök 09:38
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! Off topic, nyilvános fórumtémában tilos a személyeskedés! (Ez egy válasz Karola26 üzenetére (2022. 03. 24. csütörtök 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Te ilyen régen láttál puncit vagy ennyire belegázolt valaki a lelkivilágodba, hogy csak a vesszőzés megy minden téren a hozzászólásaidnál? Az életben is csak ez maradt neked?
Szeretnéd hogy segítsek rajtad? Kiviszel ide megmutatni a helyet? Akkor talán nyugodtabb leszel, lecsillapodik a lelked .

Valaki most?
Cumiznék valaki?
Sziasztok! Itt vagyok kint. Szopnék. Valaki? (Lodgy)
Ma estére valaki?
18:00 körül lesz kint valaki?
El kell menni jobbra leghátrányosabb.
Aki ott van az tuti a szex miatt van ott. (Ez egy válasz Fuvaros81 üzenetére (2022. 03. 24. csütörtök 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 24. csütörtök 15:11
Aki ott van az tuti a szex miatt van ott. (Ez egy válasz Fuvaros81 üzenetére (2022. 03. 24. csütörtök 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Kismillió ember van kint de hogy ki az aki repcsit néz és ki az aki masmiatt van itt.......... Na ez örök titok marad
Kismillió ember van kint de hogy ki az aki repcsit néz és ki az aki masmiatt van itt.......... Na ez örök titok marad
Sziasztok. Van kint valaki?
Sziasztok!
14-14:30 felé lesz valaki?
14-14:30 felé lesz valaki?
Kinézek most
Délután mennék ki. Diszkrét, tiszta, nem tolakodó pasi vagyok. Ha lenne pár, akikkel kalandozhatnék ott ma, kérem privátban írjatok, ne az üzenőfalra. Tudok indulni. Köszi
Most valaki?
Valaki van kint most? Esteleg tervezi kijönni?
De a legegyszerűbb ha van repülőd és csak visszasétálsz leszállás után
(Ez egy válasz Karola26 üzenetére (2022. 03. 24. csütörtök 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Arra lenne eszed!
(Ez egy válasz idekuld32 üzenetére (2022. 03. 24. csütörtök 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 24. csütörtök 09:56

Én szívesen kimennék veled. Lenne rajtam is mit lecsillapítani...

Szerintem szívesen kivinnénk páran a hölgyet
(Ez egy válasz idekuld32 üzenetére (2022. 03. 24. csütörtök 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 24. csütörtök 09:56

(Ez egy válasz Karola26 üzenetére (2022. 03. 24. csütörtök 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Te ilyen régen láttál puncit vagy ennyire belegázolt valaki a lelkivilágodba, hogy csak a vesszőzés megy minden téren a hozzászólásaidnál? Az életben is csak ez maradt neked?
Szeretnéd hogy segítsek rajtad? Kiviszel ide megmutatni a helyet? Akkor talán nyugodtabb leszel, lecsillapodik a lelked .

Sajnos sok a negatív ember.
Kint is ez van.
Van aki tud normálisan közeledni és megérti az elutasítást is.
Van aki meg felháborodik. (Ez egy válasz Karola26 üzenetére (2022. 03. 24. csütörtök 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Kint is ez van.
Van aki tud normálisan közeledni és megérti az elutasítást is.
Van aki meg felháborodik. (Ez egy válasz Karola26 üzenetére (2022. 03. 24. csütörtök 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Sehol senki?