Feltételezem, hogy azok a személyek akik odamennek, gondolhatják azért mentek ki (ha párba vagytok), hogy izgat és nézzenek! Ha mégsem tetszik, miért mentek ki!? Esetleg ha párcserét szeretnétek nem tisztább volna otthon?
(Ez egy válasz Parosszex üzenetére (2022. 03. 20. vasárnap 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 20. vasárnap 15:45

A nyomi magányos pasik mindent tönkre tesznek. Mindenhol megjelennek, ahol néhány pár összefut. Délegy, Ráckeve, reptér, szépvölgyi teli van kreténekkel. Tolakodnak, bámulnak, mindentől elmegy a párok kedve. Csak azt nem értem, hogy mi a francra gondolnak, mikor néznek, mint a hülyék? Nem találnak nőt maguknak és majd a bámulásra valaki felizgul és beveszi őket?
A nyomi magányos pasik mindent tönkre tesznek. Mindenhol megjelennek, ahol néhány pár összefut. Délegy, Ráckeve, reptér, szépvölgyi teli van kreténekkel. Tolakodnak, bámulnak, mindentől elmegy a párok kedve. Csak azt nem értem, hogy mi a francra gondolnak, mikor néznek, mint a hülyék? Nem találnak nőt maguknak és majd a bámulásra valaki felizgul és beveszi őket?
(Ez egy válasz qkac45 üzenetére (2022. 03. 19. szombat 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 19. szombat 15:42

Igen mint ahogyan Excalibur is megjegyezte, sajnos bizonyos személyek tettél tönkre ezt a helyet is!
Párok 80% ban Miattuk nem járnak már ki, így csak tényleg a magukat "hetero" pasinak valló személyek kergetik egymást. Ha pár néha ritkán megérkezik mint a keselyűk a dögre úgy csapnak le rájuk, és ezzel elriasztva minden nemű sexuális vágytól. Valós párként tapasztalatból írom. További sok sikereket!!!
Párok 80% ban Miattuk nem járnak már ki, így csak tényleg a magukat "hetero" pasinak valló személyek kergetik egymást. Ha pár néha ritkán megérkezik mint a keselyűk a dögre úgy csapnak le rájuk, és ezzel elriasztva minden nemű sexuális vágytól. Valós párként tapasztalatból írom. További sok sikereket!!!
(Ez egy válasz qkac45 üzenetére (2022. 03. 19. szombat 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 19. szombat 15:42

Igen mint ahogyan Excalibur is megjegyezte, sajnos bizonyos személyek tettél tönkre ezt a helyet is!
Ma 6-7 fele valaki ??
Ma kora délután lesz kint valaki esetleg pár?De barmit meghallgatás.Erd privibe
9 óra környékén kint leszek párral ismerkednék kukkolnék
Kint vagyok, van kint valaki?
van kint valami?
Kint vagyok egy fekete kombival.

Most indulok, jon valaki?
Járunk időnként de azt is minek XD viszont van másik hely ahova jöhetnétek velünk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 19. szombat 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 19. szombat 10:36
Törölt felhasználó (4657223)

Ma délután, vagy este kinézünk a párommal...
Járnak meg ide párok egyáltalán, vagy már full homokozó az egész terület?

Ma este valaki a kornyeken ?
Én ki mennék hozzátok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 19. szombat 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Párok 80% ban Miattuk nem járnak már ki, így csak tényleg a magukat "hetero" pasinak valló személyek kergetik egymást. Ha pár néha ritkán megérkezik mint a keselyűk a dögre úgy csapnak le rájuk, és ezzel elriasztva minden nemű sexuális vágytól. Valós párként tapasztalatból írom. További sok sikereket!!! (Ez egy válasz formasmakk01 üzenetére (2022. 03. 19. szombat 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 19. szombat 15:23
Párok 80% ban Miattuk nem járnak már ki, így csak tényleg a magukat "hetero" pasinak valló személyek kergetik egymást. Ha pár néha ritkán megérkezik mint a keselyűk a dögre úgy csapnak le rájuk, és ezzel elriasztva minden nemű sexuális vágytól. Valós párként tapasztalatból írom. További sok sikereket!!! (Ez egy válasz formasmakk01 üzenetére (2022. 03. 19. szombat 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnos bele rohantok a faszerdőbe… már nem olyan mint régen.. buzik stb homokvihar van kint már csak.
Sajnos bele rohantok a faszerdőbe… már nem olyan mint régen.. buzik stb homokvihar van kint már csak.

Asszonyok lányok párok ?vannak kint ?
Sziasztok!
Kint vagyok!
Hölgyeket párokat ingyen nagy örömmel kényeztetek!
Kint vagyok!
Hölgyeket párokat ingyen nagy örömmel kényeztetek!
Sajnos full homokozó!

Sziasztok fiúk!
Passzív,Transz,Travi,CD !!!!!
Aktív! Domináns! 19/5-ös méretű pasi vagyok!
Ma a reptéri kifutó végénél!
(Szerpjáték,gyengéd vagy kemény baszás,alávetettség,alázás,Bdsm)
Jelképes hozzájárulás fejében!
Csak az írjon akinek ez továbbra is így megfelel!
Írjatok bátran,beszéljük le a talit minél hamarabb!
Annak írom le ki vagyok és milyen kocsival akivel egyeztettünk!
Passzív,Transz,Travi,CD !!!!!
Aktív! Domináns! 19/5-ös méretű pasi vagyok!
Ma a reptéri kifutó végénél!
(Szerpjáték,gyengéd vagy kemény baszás,alávetettség,alázás,Bdsm)
Jelképes hozzájárulás fejében!
Csak az írjon akinek ez továbbra is így megfelel!
Írjatok bátran,beszéljük le a talit minél hamarabb!
Annak írom le ki vagyok és milyen kocsival akivel egyeztettünk!