Nagyon szerencsés vagyok! Élveztem az együttléteinket! Sajnos, már nem találok párt sem, de Hölgyet sem!
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2021. 09. 17. péntek 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Uhh de jó is lenne ha egyszer is átélhetnék ilyen punciba élvezőset.
Túl sok? Egy punciban sosem lehet belőle elég!
Igaz, hogy extra síkos, még a legjobb sikosítónál is sokkalta jobb és lehet ezért nem érzed, hogy rászorít a farkadra, vagy amúgy is tág volt a csaj. Jópár éve nekem is voltak hasonló élményeim és minden alkalommal leírhatatlanúl jó érzés volt benne lenni a gecivel telespriccelt punikában!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 18. szombat 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 18. szombat 14:57

Igaz, hogy extra síkos, még a legjobb sikosítónál is sokkalta jobb és lehet ezért nem érzed, hogy rászorít a farkadra, vagy amúgy is tág volt a csaj. Jópár éve nekem is voltak hasonló élményeim és minden alkalommal leírhatatlanúl jó érzés volt benne lenni a gecivel telespriccelt punikában!

Törölt felhasználó (895053)

Én 2. voltam egy ilyen buliban és semmit nem éreztem a csaj puncijából. Túl sok volt az ondó, vagy kitágította az előttem ottjárt gentlemen... nem tudom
a helyzet izgalmas volt, ezért inkább kihúztam és a csaj száját választottam.

Én 2. voltam egy ilyen buliban és semmit nem éreztem a csaj puncijából. Túl sok volt az ondó, vagy kitágította az előttem ottjárt gentlemen... nem tudom
a helyzet izgalmas volt, ezért inkább kihúztam és a csaj száját választottam.
(Ez egy válasz Vanderers üzenetére (2021. 09. 15. szerda 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 15. szerda 16:44

Fantasztikus élmény! Én éltem együtt egy házaspárral, ahol a férj remegett, hogy élvezzek e nejébe! Később már nem voltam elég, azt akarta, hogy szervezzek pasikat a nejének, aztán közösen teli vertük a nejét! Egyszer rajtam kívül még 7 pasi töltötte meg, én 4. voltam, már tocsogott a geciben, nagyon izgató volt!
Ez a pár itt van a GG-?
(Ez egy válasz Vanderers üzenetére (2021. 09. 15. szerda 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Fantasztikus élmény! Én éltem együtt egy házaspárral, ahol a férj remegett, hogy élvezzek e nejébe! Később már nem voltam elég, azt akarta, hogy szervezzek pasikat a nejének, aztán közösen teli vertük a nejét! Egyszer rajtam kívül még 7 pasi töltötte meg, én 4. voltam, már tocsogott a geciben, nagyon izgató volt!
Ja,hát ilyenen én is szívesen részt vennék...

Na ezt nagyon kiprobálnám
igen, sokan gondolják ezt, de nem így van !!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 17. szombat 01:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 17. szombat 01:05
Törölt felhasználó (4582342)

Legtöbbször az a baj hogy azt hiszik hogy azért csináljuk mert valami baj van köztünk.
Imádom más után baszni a párom
de nyalni még izgibb

Ő "Fazonpár"..alias "Fazonkirály"
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2021. 08. 09. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 09. hétfő 13:57

Márciusban még azt írtad, nem mered felhozni neki a hármast, most meg már négyes?

Márciusban még azt írtad, nem mered felhozni neki a hármast, most meg már négyes?
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 07. 06. kedd 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 06. kedd 07:27

Gangbang-nek nem mondanám, de a páromat két beszállóval szoktuk a csúcsra röpíteni
természetesen mindenki benne megy el, én szeretek utolsó lenni, majd miután én is teleélveztem a gecis punciját, tisztára nyalom

Nagyon jó tud lenni megbízható barátokkal, ismerősökkel. Legutóbb öten töltöttünk tele két hölgyet + a feleségemet. Hatalmas élvezések voltak mindenki részéről.
Nagyon sok baj van a partner jelöltekkel, köztük az egyik az, amit leírtál. Nekünk egy fiút is évekig tartott találni, akivel mehetett a dolog gumi nélkül, beleélvezéssel. Fogalmam sincs egy gang-bangre mennyi idő alatt lehetne összehozni megfelelő partnereket. Nyilván persze profikkal meg más igényekkel ez megy, csak nekünk úgy nem jó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 17. szombat 01:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 17. szombat 01:05
Törölt felhasználó (4582342)

Legtöbbször az a baj hogy azt hiszik hogy azért csináljuk mert valami baj van köztünk.
szuper
csak normális ápolt egészséges partnerekkel

A japánok nagyon kemények ebben a témában. Nagy kár, hogy a lényeget kikockázzák! Többszáz pasis gangbangek vannak a neten és nem nagyon szeretik kikapkodni a farkukat élvezés elött!
Van olyan ahol egy spermatócsa van a végén a csaj puncija alatt.

Nekem csak a saját spermámat volt többször kinyalnom egy csajból, az is csodás élmény volt, de többekét kinyalni lehet a csúcs!
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 07. 06. kedd 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 06. kedd 07:27

Gangbang-nek nem mondanám, de a páromat két beszállóval szoktuk a csúcsra röpíteni
természetesen mindenki benne megy el, én szeretek utolsó lenni, majd miután én is teleélveztem a gecis punciját, tisztára nyalom

Csodás lehetett... A Gyönyörű nő puncija 4 férfi spermájától locsog...hmm
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2021. 06. 12. szombat 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 12. szombat 10:30

Akit izgat a dolog és megvan hozzá a mersze, mindenképp próbálja ki, leírhatatlanul izgalmas! Nekünk eddig 4 idős férfi volt volt a csúcs, akik egész éjszaka kényeztették, hajnalra pedig több mint tíz adag sperma volt már a puncijában. Maga volt a csoda látvány és az érzés is