Ez a pár itt van a GG-?
(Ez egy válasz Vanderers üzenetére (2021. 09. 15. szerda 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 15. szerda 16:44

Fantasztikus élmény! Én éltem együtt egy házaspárral, ahol a férj remegett, hogy élvezzek e nejébe! Később már nem voltam elég, azt akarta, hogy szervezzek pasikat a nejének, aztán közösen teli vertük a nejét! Egyszer rajtam kívül még 7 pasi töltötte meg, én 4. voltam, már tocsogott a geciben, nagyon izgató volt!
Ja,hát ilyenen én is szívesen részt vennék...
(Ez egy válasz Vanderers üzenetére (2021. 09. 15. szerda 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 15. szerda 16:44

Fantasztikus élmény! Én éltem együtt egy házaspárral, ahol a férj remegett, hogy élvezzek e nejébe! Később már nem voltam elég, azt akarta, hogy szervezzek pasikat a nejének, aztán közösen teli vertük a nejét! Egyszer rajtam kívül még 7 pasi töltötte meg, én 4. voltam, már tocsogott a geciben, nagyon izgató volt!
Na ezt nagyon kiprobálnám
igen, sokan gondolják ezt, de nem így van !!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 17. szombat 01:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 17. szombat 01:05
Törölt felhasználó (4582342)

Legtöbbször az a baj hogy azt hiszik hogy azért csináljuk mert valami baj van köztünk.
Imádom más után baszni a párom
de nyalni még izgibb

Ő "Fazonpár"..alias "Fazonkirály"
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2021. 08. 09. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 09. hétfő 13:57

Márciusban még azt írtad, nem mered felhozni neki a hármast, most meg már négyes?

Márciusban még azt írtad, nem mered felhozni neki a hármast, most meg már négyes?
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 07. 06. kedd 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 06. kedd 07:27

Gangbang-nek nem mondanám, de a páromat két beszállóval szoktuk a csúcsra röpíteni
természetesen mindenki benne megy el, én szeretek utolsó lenni, majd miután én is teleélveztem a gecis punciját, tisztára nyalom

Nagyon jó tud lenni megbízható barátokkal, ismerősökkel. Legutóbb öten töltöttünk tele két hölgyet + a feleségemet. Hatalmas élvezések voltak mindenki részéről.
Nagyon sok baj van a partner jelöltekkel, köztük az egyik az, amit leírtál. Nekünk egy fiút is évekig tartott találni, akivel mehetett a dolog gumi nélkül, beleélvezéssel. Fogalmam sincs egy gang-bangre mennyi idő alatt lehetne összehozni megfelelő partnereket. Nyilván persze profikkal meg más igényekkel ez megy, csak nekünk úgy nem jó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 17. szombat 01:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 17. szombat 01:05
Törölt felhasználó (4582342)

Legtöbbször az a baj hogy azt hiszik hogy azért csináljuk mert valami baj van köztünk.
szuper
csak normális ápolt egészséges partnerekkel

A japánok nagyon kemények ebben a témában. Nagy kár, hogy a lényeget kikockázzák! Többszáz pasis gangbangek vannak a neten és nem nagyon szeretik kikapkodni a farkukat élvezés elött!
Van olyan ahol egy spermatócsa van a végén a csaj puncija alatt.

Nekem csak a saját spermámat volt többször kinyalnom egy csajból, az is csodás élmény volt, de többekét kinyalni lehet a csúcs!
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 07. 06. kedd 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 06. kedd 07:27

Gangbang-nek nem mondanám, de a páromat két beszállóval szoktuk a csúcsra röpíteni
természetesen mindenki benne megy el, én szeretek utolsó lenni, majd miután én is teleélveztem a gecis punciját, tisztára nyalom

Csodás lehetett... A Gyönyörű nő puncija 4 férfi spermájától locsog...hmm
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2021. 06. 12. szombat 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 12. szombat 10:30

Akit izgat a dolog és megvan hozzá a mersze, mindenképp próbálja ki, leírhatatlanul izgalmas! Nekünk eddig 4 idős férfi volt volt a csúcs, akik egész éjszaka kényeztették, hajnalra pedig több mint tíz adag sperma volt már a puncijában. Maga volt a csoda látvány és az érzés is

. Sziasztok
Mi is szeretjük csak nehéz jó partnereket találni sajnos.
Mi is szeretjük csak nehéz jó partnereket találni sajnos.
Éredeks, hogy ha én írok valami nem tetszőt akkor pár percen belűl ki vagyok tiltva és törlik a bejegyzésemet, de ha valaki leköcsögözi a másikat akkor mégis itt maradhat...."kedves" staff tessék lejjebb olvasni három bejegyzéssel!
És akkor mi van? Tudod mennyire fel áll tőle? A puncinedvvel keverdve isteni
(Ez egy válasz vinstoonlight üzenetére (2021. 07. 11. vasárnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt mi is alá tudjuk támasztani
(Ez egy válasz Gang bang páros üzenetére (2021. 07. 11. vasárnap 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 11. vasárnap 22:44

Nekünk nagy élvezet sok más dolog mellett egy jó party során