Izgalmas téma...szívesen megélném ismét egy vékony,fasz imádó lánnyal...
Imádnám

Volt már benne részem egy párszor!
Nekem nagyon tetszik!
Szeretek utolsó lenni amikor már szépen folyik tocsog! Jól fel szoktam háborítani.

Szeretek utolsó lenni amikor már szépen folyik tocsog! Jól fel szoktam háborítani.

Akár az enyém.. pedig felültetném szívesen néhány farokra, hogy alaposan meglovagolja és teleélveztesse magát velük. Miután elmentek jól szétkúrnám a gecis kis pináját!
Én is vágyok ilyenre.
Utolsóként lenni és a legvégén a számra ülne és az összes gecit a számba engedné, kinyalatná a puncijából.
Legjobb az lenne, ha a nejem lenne az a hölgy. Sajnos semmi ilyemire nem hajlandó.
Utolsóként lenni és a legvégén a számra ülne és az összes gecit a számba engedné, kinyalatná a puncijából.

Legjobb az lenne, ha a nejem lenne az a hölgy. Sajnos semmi ilyemire nem hajlandó.

Egyszer voltam! Nagyon izgalmas volt! Jól ki volt tágúlva, és rendesen fel volt habosítva, amire én kerültem sorra! De szuper volt, főleg, hogy a hölgy hangosan, és nálam például kétszer élvezett! A végén, mikor felkelt, combjaín folyt végig a sok nedű!
Úgy is fantasztikus élmény!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 18. szombat 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 18. szombat 14:57
Törölt felhasználó (895053)

Én 2. voltam egy ilyen buliban és semmit nem éreztem a csaj puncijából. Túl sok volt az ondó, vagy kitágította az előttem ottjárt gentlemen... nem tudom
a helyzet izgalmas volt, ezért inkább kihúztam és a csaj száját választottam.

Nagyon szerencsés vagyok! Élveztem az együttléteinket! Sajnos, már nem találok párt sem, de Hölgyet sem!
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2021. 09. 17. péntek 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Uhh de jó is lenne ha egyszer is átélhetnék ilyen punciba élvezőset.
Túl sok? Egy punciban sosem lehet belőle elég!
Igaz, hogy extra síkos, még a legjobb sikosítónál is sokkalta jobb és lehet ezért nem érzed, hogy rászorít a farkadra, vagy amúgy is tág volt a csaj. Jópár éve nekem is voltak hasonló élményeim és minden alkalommal leírhatatlanúl jó érzés volt benne lenni a gecivel telespriccelt punikában!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 18. szombat 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 18. szombat 14:57

Igaz, hogy extra síkos, még a legjobb sikosítónál is sokkalta jobb és lehet ezért nem érzed, hogy rászorít a farkadra, vagy amúgy is tág volt a csaj. Jópár éve nekem is voltak hasonló élményeim és minden alkalommal leírhatatlanúl jó érzés volt benne lenni a gecivel telespriccelt punikában!

Törölt felhasználó (895053)

Én 2. voltam egy ilyen buliban és semmit nem éreztem a csaj puncijából. Túl sok volt az ondó, vagy kitágította az előttem ottjárt gentlemen... nem tudom

(Ez egy válasz Vanderers üzenetére (2021. 09. 15. szerda 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 15. szerda 16:44

Fantasztikus élmény! Én éltem együtt egy házaspárral, ahol a férj remegett, hogy élvezzek e nejébe! Később már nem voltam elég, azt akarta, hogy szervezzek pasikat a nejének, aztán közösen teli vertük a nejét! Egyszer rajtam kívül még 7 pasi töltötte meg, én 4. voltam, már tocsogott a geciben, nagyon izgató volt!
Ez a pár itt van a GG-?
(Ez egy válasz Vanderers üzenetére (2021. 09. 15. szerda 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Fantasztikus élmény! Én éltem együtt egy házaspárral, ahol a férj remegett, hogy élvezzek e nejébe! Később már nem voltam elég, azt akarta, hogy szervezzek pasikat a nejének, aztán közösen teli vertük a nejét! Egyszer rajtam kívül még 7 pasi töltötte meg, én 4. voltam, már tocsogott a geciben, nagyon izgató volt!
Ja,hát ilyenen én is szívesen részt vennék...

Na ezt nagyon kiprobálnám
igen, sokan gondolják ezt, de nem így van !!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 17. szombat 01:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 17. szombat 01:05
Törölt felhasználó (4582342)

Legtöbbször az a baj hogy azt hiszik hogy azért csináljuk mert valami baj van köztünk.
Imádom más után baszni a párom
de nyalni még izgibb

Ő "Fazonpár"..alias "Fazonkirály"
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2021. 08. 09. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 09. hétfő 13:57

Márciusban még azt írtad, nem mered felhozni neki a hármast, most meg már négyes?

Márciusban még azt írtad, nem mered felhozni neki a hármast, most meg már négyes?
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2021. 07. 06. kedd 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 06. kedd 07:27

Gangbang-nek nem mondanám, de a páromat két beszállóval szoktuk a csúcsra röpíteni
természetesen mindenki benne megy el, én szeretek utolsó lenni, majd miután én is teleélveztem a gecis punciját, tisztára nyalom