Akkor még te sem spricceled tele a punciját?
(Ez egy válasz par7782 üzenetére (2025. 01. 25. szombat 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 25. szombat 12:33

Minket is nagyon izgat a gondolat hogy több pasi spricceli tele a feleségem punciját, de mivel most nem szed fogamzásgátlót így marad a fantáziálás róla.
A párommal 1x volt ilyen!
Ez volt a kérésünk!Nagyon izgató volt látni ahogy a meglovagolta,a barátunk!
Néztem ahogy lüktetve teleélvezik a drágám!
Majd leszállt róla,és folyt ki a puncijából az idegen sperma.
Egyből megfordítottam és szétdugtam a gecis punciját
(Ez egy válasz Creampiefetis üzenetére (2025. 01. 25. szombat 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 25. szombat 15:58
Ez volt a kérésünk!Nagyon izgató volt látni ahogy a meglovagolta,a barátunk!
Néztem ahogy lüktetve teleélvezik a drágám!
Majd leszállt róla,és folyt ki a puncijából az idegen sperma.
Egyből megfordítottam és szétdugtam a gecis punciját

Sose vágytam arra hogy mas gecijet kinyaljam viszont az veszettűl izgat, hogy bedugjam abba a punciba ahol elöttem már többen elmentek. Az olyan mocskos, hogy már imádom!

Sose vágytam arra hogy mas gecijet kinyaljam viszont az veszettűl izgat, hogy bedugjam abba a punciba ahol elöttem már többen elmentek. Az olyan mocskos, hogy már imádom!

Minket is nagyon izgat a gondolat hogy több pasi spricceli tele a feleségem punciját, de mivel most nem szed fogamzásgátlót így marad a fantáziálás róla.
Nagyon izgalmas lenne, főleg ha férjként csak néznem szabadna. A végén pedig a sok férfi spermáját mind kinyalni ahogy tudom...szuper megalázó lenne

Szia. Szerintem ott volt más probléma is a csaj fejében ha ennyire nem tudott leállni a félredugással egy házasságban. Ha mindketten benne vagytok mindenben és közös az élvezet akkor rendben de ja a hátad mögött csinálja akkor inkább az a legnagyobb gond, hogy hazug és megbízhazatlan. Az meg hogy nem védekezett ilyen helyzetben megfelelően szintén nem sok iq-ra vall. Ma már olyan jó fogamzásgátló cuccok vannak, hogy nagyon minimális az esély a terhességre.
Jól tetted. Izgi lehetett.
(Ez egy válasz jh0nny üzenetére (2025. 01. 15. szerda 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Az is megvolt.
(Ez egy válasz Gusztav üzenetére (2025. 01. 15. szerda 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem is régi vágyam egy gangbangben részt venni
Izgató nagyon,próbálom rávenni a párom! Simán kinyalnám miután 4-5 farok teleélvezi!
Ennyi erővel le is szophattad volna a srácot is!!
(Ez egy válasz jh0nny üzenetére (2025. 01. 10. péntek 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 11:04

Nekünk sikerült itt egy szimpatikus srácot összesszedni (nem gangbang tudom), aki teleélvezte feleségem punciját, amit aztán én kinyaltam. Sajnos csak ritkán érünk rá bármilyen bulira. :(
20 éve voltam utoljára ilyen bulikban de akkor kb 10vs1 felállásban nyomtuk!

Nálunk plusz két pasival szokott működni! Szeretjük nagyon!

Egy ilyet én is ahol a feleségem teleélvezik.

Isteni lehetett. Én is szívesen kipróbálnám.
(Ez egy válasz jh0nny üzenetére (2025. 01. 10. péntek 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 11:04

Nekünk sikerült itt egy szimpatikus srácot összesszedni (nem gangbang tudom), aki teleélvezte feleségem punciját, amit aztán én kinyaltam. Sajnos csak ritkán érünk rá bármilyen bulira. :(
Ugyanez a helyzet nálunk is, de lehet 3 is
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 10. 23. szerda 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 23. szerda 10:04

Mi plusz két bi férfival el tudnánk képzelni a punciba élvezős együttlétet
Nyilván a megfelelő összhang, szimpátia, és bizalom kialakulása után.
Azonban 1 megfelelő partnerrel is nehéz összehozni, nem hogy kettővel…
Pedig élvezetes lenne
Nyilván a megfelelő összhang, szimpátia, és bizalom kialakulása után.
Azonban 1 megfelelő partnerrel is nehéz összehozni, nem hogy kettővel…
Pedig élvezetes lenne