Szerintem biztos akad majd rá jekentkező
(Ez egy válasz SubMazoCsaj üzenetére (2025. 04. 07. hétfő 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 07. hétfő 08:24

Többes azóta is volt de ez a 14 volt a legtöbb. :P
Igazából 20 vagy több lenne a vágyam, de azt szinte lehetetlen leszervezni....
Igazából 20 vagy több lenne a vágyam, de azt szinte lehetetlen leszervezni....
Az, hogy nagyon kevés a megbízható férfi, aki nem csak ígér, hanem be is tartja szavát!
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 04. 17. csütörtök 05:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen van benne valami. Jó még 1-2 pasi akit már ismerünk rendesen, akikben megbízunk, olyan esetben természetesen nincs akadály, sőt igazán élvezetes. Ez sokak számára csak a fantázia világa. Biztos van olyan pár aki ezt műveli, bevállalja, de ha lenne egy gangbang lehetőségünk akkor maradna a gumi.
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2025. 04. 08. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 21:13

Amúgy itt senki nem tart attól hogy 4-6-8-10 pasiból pár biztosan átad valami betegséget? Nagy az esély erre! Én félteném a páromat! Elég sok kellemetlen nyavalya van hosszú lappangási idővel.
Mi az akadálya??
(Ez egy válasz AnikoLaci üzenetére (2025. 04. 07. hétfő 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
sokszor volt már beleélvezős alkalmam.nincs abba semmi csak nagyobb az élvezet
Többször voltam már úgy punciban, hogy előtte beleélveztek, de csak egyszer volt részem kimondottan creampie gangbang-ben. Őszinte leszek, nekem nem adott annyi pluszt. Simán jobban csúszott a farkam a punciban és az sem igaz ami a filmekben van, hogy tiszta fehér a farkad, átlátszó volt a többi pasi spermája. 12 pasi volt egyébként .Nekem az jön be a legjobban, ha nincs tabu az elélvezésben és akár oda is mehet, de nem kimondottan creampie.
Ez pont olyan mint az ejtőernyőzés vagy a snoboardozás. Van aki bevállalja és élvezi amíg tart de ott a veszély minden egyes alkalomnál. Egyébként anno elég sok többes élményem volt naturban és tapasztalatom szerint itt magyarországon nem olyan gáz a helyzet nemi betegségek terén. Ez oersze bem jelent semmire garanciát de akiket ismertem nekik nem volt belőle sosem bajuk és nekem sem. Időnként volt tesztelés, mindíg minden negatív volt.
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2025. 04. 08. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Amúgy itt senki nem tart attól hogy 4-6-8-10 pasiból pár biztosan átad valami betegséget? Nagy az esély erre! Én félteném a páromat! Elég sok kellemetlen nyavalya van hosszú lappangási idővel.
Ez már nekem is eszembe jutott, gondoltam egyszer rá is kérdezek...

Sziasztok!
Nekem nagy kedvencem! Szívesen vállalom akár egyszerre több pasival is!
Nekem nagy kedvencem! Szívesen vállalom akár egyszerre több pasival is!
Anno 1 csaj és kb 10 pasi volt a csúcs. Úgy tele volt élvezveva csaj, hogy kb nulla ellenállással tövig becsúszott a farkam a szűk kis pinájába!

Mi már 3-4-5-nek is örülnénk

Többes azóta is volt de ez a 14 volt a legtöbb. :P
Igazából 20 vagy több lenne a vágyam, de azt szinte lehetetlen leszervezni.... (Ez egy válasz pgabe21 üzenetére (2025. 04. 05. szombat 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 05. szombat 19:00
Igazából 20 vagy több lenne a vágyam, de azt szinte lehetetlen leszervezni.... (Ez egy válasz pgabe21 üzenetére (2025. 04. 05. szombat 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)

És nem lenne jó, ha újra többen használnának egyszerre? Szerintem sokan vállalnák. Én is.

ponofilmbe jutna 20 fasz
(Ez egy válasz Farkas_Puncica üzenetére (2025. 03. 28. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 28. péntek 21:37

Nem voltam de lennék nagyon, Férjem mellett el tudnék képzelni akár 20 pasit is aki tele élvezne
imádnám

Te nimfoman vagy egesznap szopathatnak baszhatnak
(Ez egy válasz SubMazoCsaj üzenetére (2025. 03. 29. szombat 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Férjem meg lepett a 33- Születés napom ,Ajándékba meglepett 5 pasival + férjem ,Nagyon imádtuk minden lyukambol folyt a sok sperma ki

És nem lenne jó, ha újra többen használnának egyszerre? Szerintem sokan vállalnák. Én is.
(Ez egy válasz SubMazoCsaj üzenetére (2025. 03. 29. szombat 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Az igazán jól hangzik.
(Ez egy válasz Farkas_Puncica üzenetére (2025. 03. 28. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 28. péntek 21:37

Nem voltam de lennék nagyon, Férjem mellett el tudnék képzelni akár 20 pasit is aki tele élvezne
imádnám

Jó reggelt, micsoda érdekes és izgalmas téma van itt
és milyen bevállalósak a hölgyek