Nekem kb 20 évesen volt szerencsém egy ilyen házaspárhoz akik havonta szerveztek iplen bulit. Ott nem volt szűrés szóval elég bevállalósak voltunk de szerencsére soha senkinek nem lett baja. Kb 7-8 pasi volt per alkalom. Nagyon izgalmas estek voltak, kb 2 évig jártam hozzájuk 3-4 hetente rendszeresen.
Jah, nem lett túl értelmes. Kár, hogy nem lehet törölni. Töröltem volna.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (tegnap 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Hmm, szeretnék abba benne lenni
(Ez egy válasz Lazaparos123 üzenetére (tegnap 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Gordiuszi csomó. Inkább ki se bogozom.
(Ez egy válasz James007Bond üzenetére (tegnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:42

Lehet, ha van pár szexi akkor hacsak nem visszataszító akkor már más kategória. Viszont az aggodalmad érthető a nemi betgegségek miatt. Szerintem csak alapos szűrés, beszélgetések. Írj azoknak, akik ilyen swinger eseményeket szerveznek. Ők biztosan biztosan isnernek megbízhatóbb embereket, akik nem dugják felelőtlenül minden lyukba.
Lehet, ha van pár szexi akkor hacsak nem visszataszító akkor már más kategória. Viszont az aggodalmad érthető a nemi betgegségek miatt. Szerintem csak alapos szűrés, beszélgetések. Írj azoknak, akik ilyen swinger eseményeket szerveznek. Ők biztosan biztosan isnernek megbízhatóbb embereket, akik nem dugják felelőtlenül minden lyukba.
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (tegnap 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is tervezünk egy gangbang ,,,estèt
Szerintem nagyon nehezen...
Nem tudom hogy mennyi résztvevőt szeretnél,de 2-3 pasit biztosan találnál.Megjelölve hogy kizárólag orvosi papírral jelentkezve ilyen huncutságra,aztán biztosan jelentkezne egy csomó aki se nem felel meg a paramétereknek,papírja meg pont valahová elkeveredett éppen és stb..ezeket leszűrve,aki megfelel és papírja is van,valószínűleg nem fog eltűnni a randi előtt,ha az orvosi igazolás megszerzését" bevállalta",időt,energiát tett bele.Persze ez csak vélemény,nem tapasztalat,sosem kerestem pasikat gangbangre sem,nem is tervezem ebben az életben
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 07. 12. szombat 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 12. szombat 16:17

egyszer részt vennék egy ilyenen, de most azt hogy lehet összehozni hogy mindenkinek van papírja arról, hogy nem nemi beteg?
bocs hogy tudom kire nem izgulok fel
(Ez egy válasz pcounter üzenetére (2025. 07. 12. szombat 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 12. szombat 22:50

"Budapesten, idősebbek, kopaszok, alacsonyak (175 cm alatt nem keresek, én 180 cm vagyok) légyszíves kíméljenek"
Eleve találni sem könnyű több pasit, a kockázat - ahogy írod - ott van, illetve kompromisszum nélkül aztán még sokkal kisebb az esély összehozni.
Eleve találni sem könnyű több pasit, a kockázat - ahogy írod - ott van, illetve kompromisszum nélkül aztán még sokkal kisebb az esély összehozni.
"Budapesten, idősebbek, kopaszok, alacsonyak (175 cm alatt nem keresek, én 180 cm vagyok) légyszíves kíméljenek"
Eleve találni sem könnyű több pasit, a kockázat - ahogy írod - ott van, illetve kompromisszum nélkül aztán még sokkal kisebb az esély összehozni. (Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 07. 12. szombat 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 12. szombat 16:17
Eleve találni sem könnyű több pasit, a kockázat - ahogy írod - ott van, illetve kompromisszum nélkül aztán még sokkal kisebb az esély összehozni. (Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 07. 12. szombat 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)

egyszer részt vennék egy ilyenen, de most azt hogy lehet összehozni hogy mindenkinek van papírja arról, hogy nem nemi beteg?
Egyszer jó lenne. Utána már biztos rutinos lennék.. Bárcsak össze jönne... Fantasztikus lehet.. Bakancslistan rajta van...
... szinte lehetetlen... egyesével kell össze szedni a csapatot... és utána mindent bele!
(Ez egy válasz Bevállalósak40 üzenetére (2025. 07. 11. péntek 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 11. péntek 20:02

Ez minket is izgat nagyon. Ha ápolt és tényleg megbízható férfi társaságot találnánk de persze tudjuk ez eléggé lehetetlen és persze van még így is benne kockázat.
Ez minket is izgat nagyon. Ha ápolt és tényleg megbízható férfi társaságot találnánk de persze tudjuk ez eléggé lehetetlen és persze van még így is benne kockázat.
Szerintem biztos akad majd rá jekentkező
(Ez egy válasz SubMazoCsaj üzenetére (2025. 04. 07. hétfő 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 07. hétfő 08:24

Többes azóta is volt de ez a 14 volt a legtöbb. :P
Igazából 20 vagy több lenne a vágyam, de azt szinte lehetetlen leszervezni....
Igazából 20 vagy több lenne a vágyam, de azt szinte lehetetlen leszervezni....
Az, hogy nagyon kevés a megbízható férfi, aki nem csak ígér, hanem be is tartja szavát!
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 04. 17. csütörtök 05:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen van benne valami. Jó még 1-2 pasi akit már ismerünk rendesen, akikben megbízunk, olyan esetben természetesen nincs akadály, sőt igazán élvezetes. Ez sokak számára csak a fantázia világa. Biztos van olyan pár aki ezt műveli, bevállalja, de ha lenne egy gangbang lehetőségünk akkor maradna a gumi.
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2025. 04. 08. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 21:13

Amúgy itt senki nem tart attól hogy 4-6-8-10 pasiból pár biztosan átad valami betegséget? Nagy az esély erre! Én félteném a páromat! Elég sok kellemetlen nyavalya van hosszú lappangási idővel.
Mi az akadálya??
(Ez egy válasz AnikoLaci üzenetére (2025. 04. 07. hétfő 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
sokszor volt már beleélvezős alkalmam.nincs abba semmi csak nagyobb az élvezet
Többször voltam már úgy punciban, hogy előtte beleélveztek, de csak egyszer volt részem kimondottan creampie gangbang-ben. Őszinte leszek, nekem nem adott annyi pluszt. Simán jobban csúszott a farkam a punciban és az sem igaz ami a filmekben van, hogy tiszta fehér a farkad, átlátszó volt a többi pasi spermája. 12 pasi volt egyébként .Nekem az jön be a legjobban, ha nincs tabu az elélvezésben és akár oda is mehet, de nem kimondottan creampie.
Ez pont olyan mint az ejtőernyőzés vagy a snoboardozás. Van aki bevállalja és élvezi amíg tart de ott a veszély minden egyes alkalomnál. Egyébként anno elég sok többes élményem volt naturban és tapasztalatom szerint itt magyarországon nem olyan gáz a helyzet nemi betegségek terén. Ez oersze bem jelent semmire garanciát de akiket ismertem nekik nem volt belőle sosem bajuk és nekem sem. Időnként volt tesztelés, mindíg minden negatív volt.
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2025. 04. 08. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 21:13

Amúgy itt senki nem tart attól hogy 4-6-8-10 pasiból pár biztosan átad valami betegséget? Nagy az esély erre! Én félteném a páromat! Elég sok kellemetlen nyavalya van hosszú lappangási idővel.