Irigylem a szomszédod
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 07. 21. péntek 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 21. péntek 16:12

Itthon nekem sincs semmi problémám, bizonyos mértékű mesztelenségel. Felszabaditó
Itthon nekem sincs semmi problémám, bizonyos mértékű mesztelenségel. Felszabaditó
A meztelenség életszemlélet. Itthon általában így vagyok, ha a hőmérséklet megengedi. Nappal vagy alvás közben, nyári kánikulában vagy télen fűtés mellett. Házon kívül csak a beláthatatlan erkélyen, udvaron viszont inkább nem, habár a sűrű sövény miatt szinte beláthatatlan az udvar. Viszont az emeletes szomszédházak miatt, mivel a szomszédságban sok a kiskorú gyermek, illetve tinik, nem teszem. Maximum este, amikor elcsendesedett minden (pl. kerti zuhanyzás). A jószomszédi viszonyt ezzel nem szeretném elrontani.
Bugyin kimenni ,bugyi nélkül?
EZ IGEN.
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2023. 06. 26. hétfő 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 26. hétfő 09:25

Ebben a melegben mindig. Tegnap este nyitva maradt a hatso kertkapu es csak lefekves elott vettuk eszre. Este fel 10, sotet de nem teljesen. Asszonykam pedig ugy ahogy volt kiment bezarni. Csak egy par rozsaszin papucs volt rajta. Sorhazban lakunk, a kerites 2 meter magas, de az emeletrol siman latni mi tortenik a szomszed kertben.
Hát ahogy most is meztelen vagyok itthon , sörözgetek ,de jól esne egy kávé ,csakhogy elfogyott ! Hoznál nekem ?
Most is meztelen kávézgatok,cigizek az udvaron.Izgalmas és élvezetes
Én szinte mindig otthon.
Szuper
(Ez egy válasz nimbusz üzenetére (2023. 06. 16. péntek 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi is így szolktuk.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 06. 26. hétfő 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 26. hétfő 20:38

Amikor csak lehet... Tegnap a kedves kertészkedett, én olajat cseréltem a motorban. Hol itt a gond?
Amikor csak lehet... Tegnap a kedves kertészkedett, én olajat cseréltem a motorban. Hol itt a gond?
Melegben így kényelmes,praktikus,nem tapad rád a ruha.Popsi alá nyilván kerül valami textil.Szokás kérdése.
Ebben a melegben mindig. Tegnap este nyitva maradt a hatso kertkapu es csak lefekves elott vettuk eszre. Este fel 10, sotet de nem teljesen. Asszonykam pedig ugy ahogy volt kiment bezarni. Csak egy par rozsaszin papucs volt rajta. Sorhazban lakunk, a kerites 2 meter magas, de az emeletrol siman latni mi tortenik a szomszed kertben.
Női tangába is szeretek lenni, de nélküle is.
Én is szívesen vagyok otthon meztelenül, bár egyébként is csak egy boxer van rajtam.
Szeretem azt a szabadságot amit a meztelenség nyújt.
Szeretem azt a szabadságot amit a meztelenség nyújt.
Én is ha csak tehetem, és olyan az idö , minden meztelenül csinálok itthon. Szerencsére kertbe audvarra is kitudok menni.
Én is szívesen aludnék pucéran pláne nyáron de sajna nem lehet.
Most is, legkényelmesebb.....
Mi is ha tehetjük meztelenül vagyunk itthon.Nagyon szeretem nézni a párom ahogy tesz-vesz otthon.Persze elég gyakran félbe szakítom a házimunkát mert felizgat a látvány és nem bírok magammal.Volt hogy jött a futár csengettet és csak magára kapott egy pólót úgy nyitott ajtót.Ezzel nem is lett volna probléma ha a pénztárcája nem a cipős szekrény mellet lett volna.Hátat fordított és behajolt a futár előtt.Szegény először elkapta a tekintetét onnan de vissza is fordult és rábambult a párom hátsójára.Na ezután két értelmes mondatot nem tudod mondani.

Az elojatek resze egymast latni. Hanar begerjed az ember es sokkal aktivabb lesz tole a szexualis elet
Mi is sokat meztelenkedunk parommal. Igaz nem jarunk nudira de videki hazunk udvaran. Sok mindent meztelenul csinalunk. Vagy a termeszetben. Igaz nem mindenhol mert nem tudni ki lathat es hogy reagalna le.
Kulturalt kukkolo szerintem nem lehet zavaro sot izgalmasabba teheti.
Kulturalt kukkolo szerintem nem lehet zavaro sot izgalmasabba teheti.