Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 118 119 120 121 122 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#102   2005. 06. 04. szombat 10:56
xxxjani xxxjani
Köszi,neked is! eljen wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 04. szombat 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 06. 04. szombat 10:08
Naná!!!! smile wave
Kellemetes hétfarkát! wave
#101   2005. 06. 04. szombat 10:50
Ronhks Ronhks
Igazat szóltál tesó! Minden mennyiségben és minőségben! worship worship worship worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 04. szombat 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (5296)
2005. 06. 04. szombat 10:48
hy all!
Én csak azt nem értem, hogy ha valaki megosztja az élményeit, véleményét és ez esetleg nem mindenkinek tetszik, akkor miért kell beteg állatnak nevezni. Ja meg hogy véresre kellene verni egy vascsővel. Hát komolyan az ilyen ember minek jár ide? Az őszinteségből is megárt a sok
Én nem tartpm betegnek hiszen ő maga is mondta h semmi szexuális gondolata nem támadt. És az hogy fantáziál. Hát Istenem emberek vagyunk. Természetesen mindenkinek a lelkiismerete tiszta és nem lehet felróni semmit legyen az bármilyen témában igaz? Egyébként a meztelenkedéssel semmi gáz sztem
#100   2005. 06. 04. szombat 10:48
X Törölt felhasználó (5296)
hy all!
Én csak azt nem értem, hogy ha valaki megosztja az élményeit, véleményét és ez esetleg nem mindenkinek tetszik, akkor miért kell beteg állatnak nevezni. Ja meg hogy véresre kellene verni egy vascsővel. Hát komolyan az ilyen ember minek jár ide? Az őszinteségből is megárt a sok
Én nem tartpm betegnek hiszen ő maga is mondta h semmi szexuális gondolata nem támadt. És az hogy fantáziál. Hát Istenem emberek vagyunk. Természetesen mindenkinek a lelkiismerete tiszta és nem lehet felróni semmit legyen az bármilyen témában igaz? Egyébként a meztelenkedéssel semmi gáz sztem
#99   2005. 06. 04. szombat 10:36
Ronhks Ronhks
Kevés??? confused Ezt honnan gondolod? (1ébént meg már a cédé régi,elavult dolog (meg nem is jön át annyi! beka3 Floppy meg úgyis van itthon hehe )
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 04. szombat 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 04. szombat 10:22
Vigyázz, amikor befejeződött az adatátvitel, kattanj a "mentés másként"-re, és írd cédére, ha kevés a tárolóhelyed!!!! vigyor2 wave
#98   2005. 06. 04. szombat 10:22
X Törölt felhasználó (7767)
Vigyázz, amikor befejeződött az adatátvitel, kattanj a "mentés másként"-re, és írd cédére, ha kevés a tárolóhelyed!!!! vigyor2 wave
(Ez egy válasz Ronhks üzenetére (2005. 06. 04. szombat 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 04. szombat 10:18
Hát éppen most sugárzik át a monditoron a tudás miközben olvasom a hozzászólást és mint1 izomzat orgazmus után a szemem is kezdi e katariz érzést elérni így meresztgeti magát h minél többet tudjon befogadni crazya
#97   2005. 06. 04. szombat 10:18
Ronhks Ronhks
Hát éppen most sugárzik át a monditoron a tudás miközben olvasom a hozzászólást és mint1 izomzat orgazmus után a szemem is kezdi e katariz érzést elérni így meresztgeti magát h minél többet tudjon befogadni crazya
#96   2005. 06. 04. szombat 10:15
+neked is minden jót! Mi van a szemeddel, miért meresztgeted??? vigyor2
(Ez egy válasz Ronhks üzenetére (2005. 06. 04. szombat 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 04. szombat 10:10
wow1 wave nyes
Azt elfeledtem: Thx! Neked is kellemes 7végét!
#95   2005. 06. 04. szombat 10:10
Ronhks Ronhks
wow1 wave nyes
Azt elfeledtem: Thx! Neked is kellemes 7végét!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 04. szombat 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 04. szombat 10:06
nyes wave vigyor2 wave
#94   2005. 06. 04. szombat 10:08
Naná!!!! smile wave
Kellemetes hétfarkát! wave
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 06. 04. szombat 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 04. szombat 08:27
Katicika! Ugye "korrepetálást" is vállasz, szivesen tanulnék tőled?! vigyor5 wave
#93   2005. 06. 04. szombat 10:06
nyes wave vigyor2 wave
(Ez egy válasz Ronhks üzenetére (2005. 06. 04. szombat 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 04. szombat 09:52
Kicsi "aranyos" crazya Katicika!
Ha gondolod én is kezdhetek a szakomnak megfelelő kifejezéseket alkalmazni (melyet biztos h az emberek nagy %-a nem ért dehát vszínűleg ez is lenne a szándékom...) h még "okosabbnak" tünjek DE! nem teszem! Alkalmazom őseink idestova 1000 éves nyelvét mert h magyarnak születtem nem pedig könyvmolynak... wave duma
De ha te csak íyg tudod a tudomásunkra hozni mondanivalódat tedd de ne várd h bárki is felemelkedik a te szellemi "szintedre".
Üdvözletel: Ronhks alias Zsolt

Ui.: Ha gondolod van 1 könyvem kölcsönbe! A címe: Hogyan legyünk viccesek(Elférne a kezedben a szakdolgozat elbírálása előtti percekben... wave crazya hehe
#92   2005. 06. 04. szombat 09:52
Ronhks Ronhks
Kicsi "aranyos" crazya Katicika!
Ha gondolod én is kezdhetek a szakomnak megfelelő kifejezéseket alkalmazni (melyet biztos h az emberek nagy %-a nem ért dehát vszínűleg ez is lenne a szándékom...) h még "okosabbnak" tünjek DE! nem teszem! Alkalmazom őseink idestova 1000 éves nyelvét mert h magyarnak születtem nem pedig könyvmolynak... wave duma
De ha te csak íyg tudod a tudomásunkra hozni mondanivalódat tedd de ne várd h bárki is felemelkedik a te szellemi "szintedre".
Üdvözletel: Ronhks alias Zsolt

Ui.: Ha gondolod van 1 könyvem kölcsönbe! A címe: Hogyan legyünk viccesek(Elférne a kezedben a szakdolgozat elbírálása előtti percekben... wave crazya hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 04. szombat 05:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 04. szombat 05:14
Soraid nagyon tetszettek a kis pofimnak, kérlek, mondj még ilyeneket. Ugyanis szakdolgozatot készítek az emberré válás kezdeti fokozatának lingvisztikai nehézségeiről, ezek határeseteiről, és szókezdeményeid nagy segítségemre lennének ebben. Ezenkivül, ha nem esne nehezedre, egy "Meztelenül otthon"-fotót is küldhetnél, mert a szakdolgozatban megjelenő illusztrációk sokat nyomnának a latban....Meg még ami eszedbe jut, elküldheted. Marad reménykedve a Te lekötelezett Katicikád vigyor2 wave
U.I: Kellemes hétvégét! wave
#91   2005. 06. 04. szombat 08:28
birlik birlik
Joooska! Modddeeemaaanekiii!
De tenyleg! Miboooo tanulna?
Errol jut eszembe egy alap vicc:

A beduin elhatarozza, hogy serdulo fiat el viszi a kozeli varosba, hadd lasson valamit a gyerek.
Felpakolja a tevet , feleseget, gyereket es elindulnak.
Az uton a gyerek erdeklodik az apjatol, folyton kerdez:
E.apam,hogy van az, hogy nalunk otthon mindenhol csak homok van itt pedig van viz, fak,viragok.
Az apja vallvonva valaszol: hat...nemtom...
Mennek tovabb... E.apam, hogy van az, hogy reggel amikor a nap felkel,kivirrad este pedig amikor lenyugszik sotet lesz? Valasz:..hat...nemtom.
Stb...stb...
Amikor meg egyszer akar kerdezni a gyerek raszol az anyja: fiam ,hagyd ma az apadat nyugton . Ne nyaggasd annyit!
Erre ra mordul az apa: Asszony hadd kerdezzen az a gyerek! Hat mibol tanulna?
Na,paaak!
(Ez egy válasz Egyip Tomi üzenetére (2005. 06. 04. szombat 02:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 04. szombat 02:05
Hi jooska!
Mit értesz az alatt h. nem fogok továbblépni, meg akkor nem vállalnám ezt fel?
#90   2005. 06. 04. szombat 08:27
xxxjani xxxjani
Katicika! Ugye "korrepetálást" is vállasz, szivesen tanulnék tőled?! vigyor5 wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 04. szombat 05:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 04. szombat 05:14
Soraid nagyon tetszettek a kis pofimnak, kérlek, mondj még ilyeneket. Ugyanis szakdolgozatot készítek az emberré válás kezdeti fokozatának lingvisztikai nehézségeiről, ezek határeseteiről, és szókezdeményeid nagy segítségemre lennének ebben. Ezenkivül, ha nem esne nehezedre, egy "Meztelenül otthon"-fotót is küldhetnél, mert a szakdolgozatban megjelenő illusztrációk sokat nyomnának a latban....Meg még ami eszedbe jut, elküldheted. Marad reménykedve a Te lekötelezett Katicikád vigyor2 wave
#89   2005. 06. 04. szombat 08:10
xxxjani xxxjani
Hossszú....
(Ez egy válasz Egyip Tomi üzenetére (2005. 06. 04. szombat 02:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 04. szombat 02:05
Hi jooska!
#88   2005. 06. 04. szombat 05:14
(Ez egy válasz Ronhks üzenetére (2005. 06. 01. szerda 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 01. szerda 10:13
Kedves Katicika!
Lehet h az elkövetkezendő sorok nem fognak tetszeni a kis pofidnak csak ébredt így az utóbbi időben pár érdekes gondolat bennem miközben csendesen a fórumokat figyelgettem, olvasgattam, láttam pro-t és kontrát.Szval vszínű majd nyomod nekem ezekután a felsőbség dumádat (mint ahogyan szoktad) melyről 1folyt. próbálod játszani a buksidat h mekkora személyiség vagy!Lehet kisangyalom h ide-oda jársz (tod a neten én is könnyen hintek port, no de fogadjuk el h talán mégis így van) csak azt nem értem h ha annyira sikeres emberke vagy akkor miért nem 1*űen mondod el a véleményed a többieknek kik kíváncsiák lennének rá (hisz a fórum szó eredete is ezt mutatja(Római bir.)), ehelyett te osztod az észt 1*űen xar dumával!(Aki sokat beszél keveset mond!)
Aztán mondasz emberekről úgy és olyan véleményt amihez annyit konyítasz mint öreg mami a GSX-R 1200shez. Kicsit lehet h magadba kellene szállni és elgondolkodni. Mert nem hiába hívják az ÖREGeket bölcseknek! Lehet h azt hiszed h hú de rohadt okos vagy és néked nincs olyan ember ki ellent mond, de hidd el nálad sokkal jobb emberek vannak! És legtöbb* az ilyen öntelt és önamgukat a legjobbnak hisző emberkék a lehető legsúrmóbbak! Erről ennyit!

Ui.:Várom a Magyar Lexikont "megszégyenítő", a világ összes magyar íróját a porondról lesőprő epikus hozzászólásod!
Üdvözlettel: Ronhks alias Zsolt
#87   2005. 06. 04. szombat 02:05
Egyip Tomi Egyip Tomi
Hi jooska!
(Ez egy válasz jooska üzenetére (2005. 06. 03. péntek 05:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 03. péntek 05:10
Kedves Tomi!
Szerintem semmi bajod nincs. Ezt nem bóknak szánom. Nekem is van hugom, és volt hogy szívesen láttam meztelenül (és ő is engem), amikor 19 éves voltam. Nem volt szó szexről, csak a látvány érdekelt. Most közelebb állok a 40-hez mint a 30-hoz, már rég nem érdekel, pedig még mindig nagyon szép. Nagyon nem volt szokás nálunk a családtagok előtt meztelenkedni, valószínű ezért alakult ki bennünk annakidején ez a kíváncsiság.
Van sok csaj, nem fogsz te sem továbblépni, ebben biztos vagyok. Ha továbblépnél, akkor nem mernéd vállalni az érzéseidet még itt sem.
#86   2005. 06. 03. péntek 05:10
jooska jooska
Kedves Tomi!
Szerintem semmi bajod nincs. Ezt nem bóknak szánom. Nekem is van hugom, és volt hogy szívesen láttam meztelenül (és ő is engem), amikor 19 éves voltam. Nem volt szó szexről, csak a látvány érdekelt. Most közelebb állok a 40-hez mint a 30-hoz, már rég nem érdekel, pedig még mindig nagyon szép. Nagyon nem volt szokás nálunk a családtagok előtt meztelenkedni, valószínű ezért alakult ki bennünk annakidején ez a kíváncsiság.
Van sok csaj, nem fogsz te sem továbblépni, ebben biztos vagyok. Ha továbblépnél, akkor nem mernéd vállalni az érzéseidet még itt sem.
(Ez egy válasz Egyip Tomi üzenetére (2005. 05. 29. vasárnap 02:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 29. vasárnap 02:34
Na végre!
Szóval...19 év vagyok, gyakran vagyok meztelenül otthon, akár a hugom előtt is, ő 17 éves, és mostmár ő is szokott előttem.
Kb. 4 évekezdett el a hugom érdekelni mint nő, főleg h. sokszor láttam őt fördőruhába, fehérneműbe. Elkezdtem kukkolni amikor zuhanyzott, de csak ha a szülők nem voltak otthon. Borzasztóan izgatott h. láthatom meztelenül. Aztán hamarosan rákaptam arra, h.meztelenül mutatkozzam néha, titkon abban reménykedve, hátha ő is így tesz. És a türelem rózsát. Meztelenül mászkáltam a szobám és a fürdőszoba között, nyáron úgy aludtam, meg a nyaralónkban is, ha melegem volt és egyedül voltam. persze mindezt csak ha a szülők nem voltak otthon. Amúgy hugom sem volt soha szégyenlős előttem, többször vetközött már előttem, de csak úgy, h. mindig háttal volt.Aztán ahogy engem már párszor látott így, pár hónap múlva kezdett ő is hasonlóképpen meztelenkedni mint én.Benyitottunk egymáshoz zuhanyzás küzbe, de csak ha v.mi kellett a fürdőszobából. Ezt amúgy ő kezdte, nekem ilyen nem is jutott az eszembe. Aztán Már ő is bátrabban öltözött/vetközött előttem. Főleg ha a nyaralónkban voltunk és készültünk le a partra és csak 1 nagy szoba volt, hát együtt öltöztünk. Akkor már majdnem szemből is láttam. Többször volt h. teljesen állt már a farkam, de ő ezt nem látta. csak hát a meztelen hugi látványa bizony izgató. Főleg mikor legelőször öltöztünk egymás előtt a nyaralóban, és akkor láttam először pucéran előttem, nagyon izgató volt, ráadásul neki borzasztó szőrös volt a puncija ( és most is olyan), nagyon felizgultam.
De nehogy félreértsétek, semmiféle szexuális gondolatom nem támadt még vele kapcsolatban és nem is akarok semmi ilyet!
Szóval azóta is meztelenül flangálunk ha úgy adódik. Azóta már láttam jó közelről is a punciját meg ő is látta már a farkamat, félig mereven is egyszer, de ennyi. Meg amúgy szoktunk beszélgetni az ilyesmi témákról is.
Persze a nagy álmom h. egyszer egymás előtt masztizzunk, de hát ez csak álom marad.
Van még v.kinek hasonló érdeklődése/története?
#85   2005. 06. 02. csütörtök 23:51
Egyip Tomi Egyip Tomi
Kedves birlik és willy!
Nem azt mondtam h. ti vagytok álszentek, hiszen nem is ismerlek titeket, hanem az, ahogyan legelsőre lereagáljátok a dolgokat. A csávónak felállt a farka a hugára, akasszuk fel! Mint ahogy Ronhks barátom és az újonnan csatlakozott Bay is próbálja megértetni, vannak olyan dolgok (meztelenkedés)amik egyes családoknál természetesek, másoknál nem, de egyik sem rossz, mindenhol az a természetes, ami ott szokás. Az igaz, h. más kategóriába sorolható, h. néha meglesem a hugomat, mert izgalmasnak találom a dolgot, meg őt is, mégis simán levetkőzik előttem és benyit a fürdőszobába ha fürdök és ez is izgalmas számomra. Neki szerintem tök közömbös ill. természetes. Lehet h. kis idő múlva ez elmúlik bennem és már érdektelenné válik számomra az egész.
nekem most csak a női test számít! Az h. az a hugomé, még izgalmasabbá teszi, mert tiltott dolog. Mindig a tiltott dolgok vonzották jobban az embert.
#84   2005. 06. 02. csütörtök 18:18
birlik birlik
Kedves Ronhks!
Nem sorolom magam semmilyen taborba. A csordaszellem nem kenyerem. Masokkal ellentetben soha sem allitottam,hogy a Tomi beteg stb...
Visszaterve a #85-hoz:pontarra akarom felhivni a figyelmet, hogy amiota gondolkodik az ember azota nem allat!!!(legalabbis ez lenne a szep)
(Ez egy válasz Ronhks üzenetére (2005. 06. 02. csütörtök 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 02. csütörtök 18:01
sztem az a baj h azon emberek tábora kikhez talán te is sorolod magad ( a hozzászólásod alapján "ítélkezem"!!!) eléggé kisarkosítják amit Egyipt Tomi mond! ÉS nem ismételném magam mert ezzel kapcsolatban kifejtettem már a véleményemet...
#83   2005. 06. 02. csütörtök 18:01
Ronhks Ronhks
Rosszul írtam a neved: Egyip Tomi (sry)
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 02. csütörtök 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 02. csütörtök 17:53
Egy dolog meztelenkedni otthon(habar a fugefalevel akkor is legyen ott rajtatok)es mas dolog leselkedni,kukkolni a csaladtagokat, esetleg fantazialni...

... 118 119 120 121 122 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Egyip Tomi Egyip Tomi
Nyitás ideje: 2005. 05. 29. vasárnap
Üzenetek: 2482db
Utolsó üzenet: ma 10:59

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!