Törölt felhasználó (3843642)

már meleg van az udvaron be kellett jönni
már meleg van az udvaron be kellett jönni
Sokan szégyellik a meztelenséget de nem tudom miért teszik! Pedig kár. Több ismerősünk furcsája, hogy meztelenek vagyunk akár otthon vagy a nudin is.
Rajtam sincs már semmi
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 07. kedd 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 07. kedd 20:12
Törölt felhasználó (2317382)

Első dolgom ha hazaérek ledobálni a ruháim.Elég egész nap a melóhelyen fehér blúz sötét nadrág kombóban lenni...
MJa ki vette fel a bunda béléses kabátot....?
Én is azt teszem,....- miután haza értem,...- és másnap munkába indulásig így vagyok,...- már évtizede....!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 07. kedd 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 07. kedd 20:12
Törölt felhasználó (2317382)

Első dolgom ha hazaérek ledobálni a ruháim.Elég egész nap a melóhelyen fehér blúz sötét nadrág kombóban lenni...
Talán még az is össze jöhet.Jövő héttől nincs itthon 4 hétig a gyerek.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2018. 08. 05. vasárnap 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Ismerős ez a felszabadult érzés ..... naponta tapasztalom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 03. vasárnap 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 03. vasárnap 07:13

Szerencsére nekem az utca felől teljesen zárt az udvarom , nem látni be nyugodtan járkálhatok, napozhatok meztelenül.Párod meg ha kipróbálná lehet megszeretné, felszabadult érzés meztelen ül tenni venni otthon.
fel ebredek meztelenul mig el nem indulok hazulroladdig csak is meztelenul
Otthon? Naná.. nem kérdés.. ekkora cefet melegben(&ez még csak-csak..mi lesz, ha FöldAnya "megrázza magát"..?..elb@Xtuk..esély sincs leállítani a folyamatokat.. visszafordít6atlan)
Aludni dettó textil nélkül.. gyerekkorom óta.
Mókás esetek adód(6)nak a megszokásból..szimpla strand Adrián, automatiQsan tolom bokáig a gatyát..a guvadt szemek láttán esett le a tantusz, h. b@XXXus..ez meg nem is nudistrand..
Aludni dettó textil nélkül.. gyerekkorom óta.
Mókás esetek adód(6)nak a megszokásból..szimpla strand Adrián, automatiQsan tolom bokáig a gatyát..a guvadt szemek láttán esett le a tantusz, h. b@XXXus..ez meg nem is nudistrand..
Gyertek kipróbálni
(Ez egy válasz kivancsi paros üzenetére (2018. 08. 05. vasárnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Jaj de jó.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2018. 08. 05. vasárnap 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 05. vasárnap 13:13

Napok óta meztelenül. Már az sem érdekel, hogy belátnak, brutál meleg van....
Ugyan a Ķellemetlen Szomszédnéni behisztizett, hogy kihívja a Polizeit, de mikor mondtam neki, hogy épp kérni akartam, mert bírom az egyenruhát is, lelépett. Már csak a köhögését hallani a sövény túloldaláról
Ugyan a Ķellemetlen Szomszédnéni behisztizett, hogy kihívja a Polizeit, de mikor mondtam neki, hogy épp kérni akartam, mert bírom az egyenruhát is, lelépett. Már csak a köhögését hallani a sövény túloldaláról

ilyen melegbe csak úgy.
Meztelenkedni mindig jó, csak kár, h egyedül kell csinálnom.
Napok óta meztelenül. Már az sem érdekel, hogy belátnak, brutál meleg van....

(moderálva: nem társkereső téma) (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 05. vasárnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 05. vasárnap 08:58

(moderálva: nem társkereső téma) (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 05. vasárnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)

én is az udvaron fogok ma lenni egész nap
Mi eddig is tettünk rá!!! Nem szégyeljük magunk és ennyi! Akinek nem tetszik nem néz oda!
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2018. 08. 05. vasárnap 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 05. vasárnap 08:53

A mai kánikulában teszünk rá ki lát ki nem , irány az udvar napozni !
utcáról nem látni be az udvarra
(Ez egy válasz free001 üzenetére (2018. 08. 05. vasárnap 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Én csak a házban merek Ádám kosztümben lofrálni.