Gondolom egy párszor végig gondolta mit is csinálna veled. Amúgy igazad van . Bar nem tudom mit varsz ha mind ketten meztelenül vagytok otthon ráadásul még jól is nézel ki. Ha mi így éltünk volna annó hogy anyám pucéran jön megy valószínűleg az en farkam is állandóan állt volna .
Gondolom egy párszor végig gondolta mit is csinálna veled. Amúgy igazad van . Bar nem tudom mit varsz ha mind ketten meztelenül vagytok otthon ráadásul még jól is nézel ki. Ha mi így éltünk volna annó hogy anyám pucéran jön megy valószínűleg az en farkam is állandóan állt volna .
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 03. kedd 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 03. kedd 18:08
Törölt felhasználó (3876132)

Szerinted akkor ne szóljak neki,maszturbáljon nyugodtan előttem?
Prűdek és más hasonló szörnyek miatt tart itt a civilizáció sajna a meztelenség nem bűn!
lehet inkább az zarta hogy a felesége is
(Ez egy válasz mr.fantasy üzenetére (2018. 07. 06. péntek 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 06. péntek 23:41

nalam is megszokot hogy meztelenkedem otthon es nem csak nyaron.igy erzem szabadnak magam itthon es nem zavar ha szomszed veletlen meglatt.mondjuk volt aki ma szova tette mert a zavarta hogy a lanyai engem kukkoltak

nalam is megszokot hogy meztelenkedem otthon es nem csak nyaron.igy erzem szabadnak magam itthon es nem zavar ha szomszed veletlen meglatt.mondjuk volt aki ma szova tette mert a zavarta hogy a lanyai engem kukkoltak

Én is szeretem ezt a műfajt.
És te mit érzel ilyenkor? Nedvesedsz? Megduzzad a kisajkad?
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2018. 07. 06. péntek 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 06. péntek 07:19

Mi is nudis család vagyunk és itthon is meztelenkedünk de a fiuk ilyenek, rajtuk látni az izgalmat, néha még páromé is álldogál itthon
sziasztok. mi alig várjuk ha hazamegyünk a munkából ledobjuk a ruhát,párom van hogy tangába föz. nem okoz gondot. én a fiu van hogy az udvaron is meztelenkedek.nem zavar,mást sem zavarjon

nincs ebben semmi baj van hogy egyszerűen olyan a hangulata az embernek, én is izgalomba tudok jönni de van hogy eleve már mikor felébredek bizsereg a testem, csak nálunk nőknél nem olyan látványos mint a férfiaknál viszont bizsergető érzés látni főleg ha tudod hogy ez neked szól.
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2018. 07. 06. péntek 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 06. péntek 07:19

Mi is nudis család vagyunk és itthon is meztelenkedünk de a fiuk ilyenek, rajtuk látni az izgalmat, néha még páromé is álldogál itthon
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 04. szerda 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 04. szerda 14:04

Én sem arra gondolok de a fiam mindig!

Sokan szeretnék, de nem merik, mit szólnak, meg nem úgy nézek ki meg ha meglátnak ürüggyel pedig nagyon felszabadító, kellemes és enyhén izgató.
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2018. 07. 05. csütörtök 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 05. csütörtök 17:24

Úgy látom ez az érdekesnek induló oldal is kihal,....- az őszinteség hiányában.....!!!!
Úgy látom ez az érdekesnek induló oldal is kihal,....- az őszinteség hiányában.....!!!!
Nagyon igazad van,.... - ott a piros pont Nálad,....- remélem sokan így gondolják,....- csak nem mernek megnyilatkozni.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 04. szerda 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 04. szerda 06:41
Törölt felhasználó (3843642)

az otthnli meztelenkedés nem szexről szól egyszerúen jólesik, szeretem, bevallom izgató is, de nem azért vetkőzöm le hogy a fiamat felizgassam, megnéz mert ki ne tenné én is megszoktam őt s ha épp feláll neki hát istenem akkor csak nem vagyok még olyan rossz akkor, de nem arra gondolok hogy azonnal szexelni kell
Ducika hogy fordul meg a fejedben, hogy rossz lennél? Csodás adottságaid vannak láttam a lapodon!A fiad meg csak meg erősít ebben!Szépet jót neked Puszi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 04. szerda 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)

az otthnli meztelenkedés nem szexről szól egyszerúen jólesik, szeretem, bevallom izgató is, de nem azért vetkőzöm le hogy a fiamat felizgassam, megnéz mert ki ne tenné én is megszoktam őt s ha épp feláll neki hát istenem akkor csak nem vagyok még olyan rossz akkor, de nem arra gondolok hogy azonnal szexelni kell
Mi baj lehet ha segítesz rajta?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 04. szerda 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 04. szerda 14:04

Én már pár napja megírtam egy hasonlót, de képes voltam visszatörölni és elengedni. De ezek szerint nem csak én gondolom másképp.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 03. kedd 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 03. kedd 22:08

Törölt felhasználó (3715492)

16 eves fiad van, de nem tudod mit kezd vele mikor all rad a farka. Es egy forumon keresed a megoldast. Vajon miert nem hiszek egy szot sem az egeszbol?