Szívesen megláttalak volna!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 08:09

Én sem használom olyan gyakran, csak ha már nagyon muszáj. Félek hogy megfázom. Viszont tényleg kellemes lengébben, esetleg meztelenül lenni ilyenkor. Tegnap a medence mellett dobtam le mindent, és izgatott voltam nehogy meglásson valaki amig bele nem merültem

Pedig egy örök élmény lett volna a számára, aki meglátott!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Én sem használom olyan gyakran, csak ha már nagyon muszáj. Félek hogy megfázom. Viszont tényleg kellemes lengébben, esetleg meztelenül lenni ilyenkor. Tegnap a medence mellett dobtam le mindent, és izgatott voltam nehogy meglásson valaki amig bele nem merültem

Egyszerűen jó meztelenül.Tusolás után nem tapad a testedre a ruha,persze teszel magad alá valamit ahová pl.leülsz.Szerintem mutasd magad bátran,izgató lehet a látványod!?

ilyen melegben egyre gyakrabban előfordul mer amúgy bármi szarráizzad az emberen. Így is zuhany időnként... (én épp a légkondit nem használom bár van. nem a hűvös zavarna a szobában, hanem a hősokk amint kimegyek... na oda azért nem meztelenűl
)

Ő meztelenül napozik és pedig lesem és amikor nincs otthon Anyu verem rá a farkamat. Mert persze olyankor fejezem be a kerti munkát
De majd meg is akarok ismerkedni vele ha lehet
(Ez egy válasz bigfityma üzenetére (2024. 07. 11. csütörtök 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Történt már valami?
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (2024. 07. 11. csütörtök 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 11. csütörtök 12:05

Anyukám kertvárosban lakik és új szomszédja lett egy 60-pár éves elvált nő. Mivel nő a szomszédja rászokott a monokinis majd a meztelen napozásra. Anyunak meg feltűnt egyre többet megyek hozzá segíteni...
Nagyon helyes !
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2024. 07. 11. csütörtök 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
igen szoktunk
(Ez egy válasz sz_istvan847 üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 08. hétfő 11:02

Sziasztok. A lanyok is szoktak otthol meztelenkedni? Kevesen irják meg
Anyukám kertvárosban lakik és új szomszédja lett egy 60-pár éves elvált nő. Mivel nő a szomszédja rászokott a monokinis majd a meztelen napozásra. Anyunak meg feltűnt egyre többet megyek hozzá segíteni...
Szerény véleményem szerint
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 08. hétfő 12:38
Törölt felhasználó (4730420)

Segíts nekem kérlek! "szvsz" - ez mit jelent?
Segíts nekem kérlek! "szvsz" - ez mit jelent?
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 08. hétfő 12:07

Szvsz többen, mint gondolnánk. Csak nem verik nagydobra, hanem egyszerűen teszik. Az eddigi tapasztalataim legalábbis erre utalnak.
Szvsz többen, mint gondolnánk. Csak nem verik nagydobra, hanem egyszerűen teszik. Az eddigi tapasztalataim legalábbis erre utalnak.
(Ez egy válasz sz_istvan847 üzenetére (2024. 07. 08. hétfő 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 08. hétfő 11:02

Sziasztok ! Ebben az időben minek ruha ha otthon vagy?????

A parkosítás folyamatban van pont azért, hogy ne legyen probléma, de úgy gondolom, hogy hajnali 4 órakor nem fogok zavarni senkit, mert olyankor még nincs egyik szomszéd sem ébren.
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 18:33

Azért egy jószomszédságot nem tennék rizikóra ez miatt. Az, hogy valaki idegen az utcáról véletlen meglát, megeshet. Habár nem keresem a lehetőséget erre sem és a sűrű sövény is jól takar. Egyébként meg nem másokért vagyok (vagy lennék) meztelen, hanem magamért. A meztelenség úgymond életszemlélet. Viszont egy reletív új lakótelepen, ahol sok kisgyermekes vagy tinis család lakik és minden ház emeletes, illetve hogy olyanok is laknak a beláthatóságon belül, akikről azt feltételezem, hogy a szülésnél sem voltak meztelen, nem rizikózom. Pedig de jó volna a teraszon pucéron kifeküdni a napra és zuhanyozni a kerti zuhany alatt! Így marad a holdozás és későn, a sötétben zuhanyzás, immár kihűlt vizzel. Jó hogy van egy beláthatatlan erkély, ott lehet nyugodtan napozni. Nyugodtan pucéron lenni meg a közeli nudista strandon.
Nekem fura mikor meztelenkedésről van szó és egy csomóan leginkább magukat mutogatni vággyák, és ez úgy el rontja az imidzsét az egésznek, ad neki egy nagyon kellemetlen hátteret, le zülleszti.
Azért egy jószomszédságot nem tennék rizikóra ez miatt. Az, hogy valaki idegen az utcáról véletlen meglát, megeshet. Habár nem keresem a lehetőséget erre sem és a sűrű sövény is jól takar. Egyébként meg nem másokért vagyok (vagy lennék) meztelen, hanem magamért. A meztelenség úgymond életszemlélet. Viszont egy reletív új lakótelepen, ahol sok kisgyermekes vagy tinis család lakik és minden ház emeletes, illetve hogy olyanok is laknak a beláthatóságon belül, akikről azt feltételezem, hogy a szülésnél sem voltak meztelen, nem rizikózom. Pedig de jó volna a teraszon pucéron kifeküdni a napra és zuhanyozni a kerti zuhany alatt! Így marad a holdozás és későn, a sötétben zuhanyzás, immár kihűlt vizzel. Jó hogy van egy beláthatatlan erkély, ott lehet nyugodtan napozni. Nyugodtan pucéron lenni meg a közeli nudista strandon.
(Ez egy válasz Meztelen ember üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 17:12

Ebben a höségben kitérdekel, hogy kihova látt ? ha valaki megszól érte, az csak azért teszi , mert írigykedik
Ebben a höségben kitérdekel, hogy kihova látt ? ha valaki megszól érte, az csak azért teszi , mert írigykedik
(Ez egy válasz hunsteve üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 15:04

A hajnali nap indító kávét meztelenül szoktam meginni a lépcsőn ülve. Igaz, hogy 2 szomszéd és az utcáról is belátni, de pont ettől izgalmas.