Én itthon meztelenül vagyok!
(Ez egy válasz kisqkika üzenetére (2015. 08. 29. szombat 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 29. szombat 08:46

otthoni nudira meg hívhatna valaki,Dél Pest Kecskemét közt..írj üzit.
otthoni nudira meg hívhatna valaki,Dél Pest Kecskemét közt..írj üzit.
Most is meztelen vagyok mint mindig!!!
Lennék a szomszédod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 07. péntek 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 07. péntek 09:53
Törölt felhasználó (179719)

Ma reggel óta meztelen vagyok és élvezem. Kicsit kifeküdtem a teraszra. Szerintem a szomszéd asszony kicsit kukkolt is

Nyáron, otthon mindig meztelen vagyok. A szomszédok leselkednek, de lehet szolidaritásból levetkőznek. Ma átjöttek hozzám és úgy döntöttünk, hogy kimegyünk az utcára ruhátlanul. Szinte hihetetlen senki sem háborodott fel.
Próbálkozunk egy hosszabb sétával, hátha csatlakoznak mások is.
Próbálkozunk egy hosszabb sétával, hátha csatlakoznak mások is.
Ma reggel óta meztelen vagyok és élvezem. Kicsit kifeküdtem a teraszra. Szerintem a szomszéd asszony kicsit kukkolt is

Én mindig meztelenül vagyok otthon, sajnos csak egyedül! Jó volna, ha valaki betársulna!

Most is meztelen vagyok!!!Imádok igy lenni!!!
imádok itthon meztelenkedni

Mondjuk ebben a melegben futni sincs kedve az embernek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 19. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 19. vasárnap 10:45

Törölt felhasználó (1018502)

Ilyen melegben csak meztelenül lehet elviselni itthon a lakásban. Nem csak nappal hanem este is jó! Ágyban, konyhában, sőt még ajtót is meztelenül nyitok ha váratlanul bekopog valaki az ajtón. Tegnap épp a Jehova Tanúi kopogtattak be hozzánk. Szórólapot osztogattak amit átvettem tőlük. Érdekes, hogy nem futottak el

most kezd jó idő lenne pucéran, kis szellő is mozog

milyen arcot vághattak
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 19. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 19. vasárnap 10:45

Törölt felhasználó (1018502)

Ilyen melegben csak meztelenül lehet elviselni itthon a lakásban. Nem csak nappal hanem este is jó! Ágyban, konyhában, sőt még ajtót is meztelenül nyitok ha váratlanul bekopog valaki az ajtón. Tegnap épp a Jehova Tanúi kopogtattak be hozzánk. Szórólapot osztogattak amit átvettem tőlük. Érdekes, hogy nem futottak el

Na megnéztem volna azokat a Jehova tanúit! Milyen ábrázatot vágtak? Ja és mit gondoltak? Meg beszélgettek e róla mikor tovább álltak? Milyen neműek voltak? FF Nő? vagy vegyi gyümi?

Ha tehetem itt hol én is meztelen vagyok, A 3om évszakban csak egy pólóban, nyáron meztelen alszom. Én így nyomom !

Amikor lehet ezt teszem... ..pl most is...
Mi általában nudizunk itthon, télen is csak akkor öltözünk ha már nem elég a távhő
Mostanában ez kiegészül a nyitott ablakkal, úgyhogy jó szórakozást nyújtunk a kukkolói beállítottsággal rendelkező szomszédoknak

Mostanában ez kiegészül a nyitott ablakkal, úgyhogy jó szórakozást nyújtunk a kukkolói beállítottsággal rendelkező szomszédoknak

Ma reggel is igy kávézunk
Nagyon szexy kivánatos Nő vagy!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 06. hétfő 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 06. hétfő 14:58
Törölt felhasználó (1075022)

Köszönöm a biztató és dicsérő szavakat mindenkinek, örömmel jelentem, hogy repedezik a jég!
Társkereső adatlapunkon láthatjátok az eredményt, kicsi, de fontos lépés! Annyira meglepett engem is az engedékenység, hogy elrontottam a kép minőségét, elnézést érte! Várom a további "unszolásokat" bármilyen formában, úgy tűnik, hatásos
Még egyszer kösz!