Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 61 62 63 64 65 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1255   2015. 06. 06. szombat 21:36
X Törölt felhasználó (971622)
Tegnap délután óta! Szex, meztelenkedés, szex, meztelenkedés!! Jóóó!
#1254   2015. 06. 05. péntek 16:20
X Törölt felhasználó (70776)
Jó is a meztelenség. smile
#1253   2015. 06. 05. péntek 16:14
X Törölt felhasználó (458837)
Hazajöttem hétfőig meztelenül leszek, napozok olvasok!!
#1252   2015. 06. 05. péntek 15:25
X Törölt felhasználó (965421)
Mindig meztelen vagyok ithon.most is
#1251   2015. 06. 05. péntek 11:22
opaz51 opaz51
Csak is meztelenül wink még napozni is tudok wink
#1250   2015. 06. 05. péntek 09:40
zsozs70 zsozs70
így a leg jobb otthon lenni a mindig meztelenül.
#1249   2015. 06. 05. péntek 08:50
X Törölt felhasználó (971622)
Megérkezett a nyár! Indulhat a meztelenkedés! mf2
(Ez egy válasz Csúnya üzenetére (2015. 04. 09. csütörtök 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 09. csütörtök 08:32
Legyen már végre meleg! Imádok a kertben meztelenkedni!
#1248   2015. 05. 14. csütörtök 20:09
X Törölt felhasználó (202159)
Most is pucéron vagyok itthon
#1247   2015. 05. 14. csütörtök 15:44
X Törölt felhasználó (29760)
worship wave
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2015. 05. 13. szerda 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Demona VIP Admin
2015. 05. 13. szerda 23:17
Csak úgy mellékesen megjegyzem ITT boxoljátok le felkialtas
Emitt a topikba meg pucérkodjatok inkább finom
#1246   2015. 05. 13. szerda 23:17
Demona Demona VIP Admin
Csak úgy mellékesen megjegyzem ITT boxoljátok le felkialtas
Emitt a topikba meg pucérkodjatok inkább finom
#1245   2015. 05. 13. szerda 14:57
X Törölt felhasználó (69371)
Akkor a témával kapcsolatban a véleményem. Mintha érdekelne valakit... beka3
Én szeretnék meztelenkedni itthon. Néha szoktam is. Olykor meztelenül lenézek az udvarra, körbejárom a telket. Sokszor inkább csak este, vagy szürkületkor, és főképp nyáron. Ezt a sokszort inkább ritkának mondanám. Otthoni meztelenkedés is izgató, viszont hosszabb távon számomra nem kellemes és nem kényelmes. 1-2 órát még csak-csak elviselek, de aztán muszáj, hogy egy boxert legalább felhúzzak. Meztelenül az alvás sem megy.
#1244   2015. 05. 13. szerda 14:19
ravenna ravenna VIP Admin
Második figyelmeztetés!

Ha bárki nem a témának megfelelően ír, vagy régebbi, jelenlegi sértettségének hangot adva bizonyítani akarja saját igazát, vagy a másik igazságtalan megjegyzését, tartalomtól függetlenül törölni fogjuk.
Térjetek vissza a topik témájához. Jah...ha ezt máshol folytatjátok a lehetőség hogy törölve lesz a bejegyzés, vagy tiltva lesztek pár napra ugyanúgy él!

Tehát: A személyeskedés, bárki is teszi, saját gyengeségének palástolása csak. Azok a hozzászólások, bejegyzések amelyek burkoltan vagy egyenesen akár személyeskedő az törlésre kerülhet.
Jó lenne ha figyelne mindenki arra, hogy beszéljen a fórum adott témájáról, legyen róla véleménye de ne a másikat pocskondiázza!
#1243   2015. 05. 13. szerda 13:39
Köszönöm a bíztató szavakat! Véletlenül sem szeretnék megváltozni. Nem szeretnék az átlag zsebzsötem lenni, aki kukit markolászva bedől egy korábban, 6-7 éve feltett képeknek újként előadva, aki felül mindenféle kitalált történetnek. Aztán a nagy markolászás következtében épp ejakuáció előtt betrollkodó, minden napi menetemből kizökkentő "okoskodót" leoltó sem szeretnék lenni. Inkább maradok az "okoskodó", aki kicsit továbblát a dolgoknál. Mint írtam nem kell neked bizonygatnod. Ahogy ismerősöm szokta mondani, a tények makacs dolgok. Azokat pedig vázoltam. Elhiheted nem zavar, azt csinálsz amit akarsz. Az oldalon és a világban is túl sok az orránál tovább nem látó "matéria", akik mint befogadó közönség, mindig jelen lesznek. Lesz felvásárló közönséged neked is és a többieknek is. Minden esetre surdapapa állítása, miszerint még abból a korból ismer innen téged, amikor legálisan nem is lehettél volna itt, ellent mond azoknak a régi hozzászólásaidnak, amikben állítod, hogy nagykorú vagy. Innentől mindenki maga dönti el, hogy mit hisz, vagy miben hisz. Vagy ezek után mit fog elhinni. Továbbra is azt mondom, ha nem lenne rejtegetni valód, akkor nem több éves képekkel brillíroznál. Vannak olyan feltöltők, akik több éve ugyanazokat a képeket post-olják, bizonyos ciklikussággal. (Amihez annyi közük/köze van, hogy pár képet talált egy gépen, vagy adathordozón, és azzal kalózkodik az oldalon, magát másnak kiadva.) A sok rejszmájszter ezt úgysem veszi észre. Mi, akik ennek hangot adunk, és emiatt nem szeretnek minket, pedig mindig könnyű támadási felületet képezünk. Tehát folytathatod, ti lesztek többen úgyis.
Még egy gondolat. Én pedig egy internetes szerveződésnek köszönhetőn, részt vehettem Katalin hercegné vajúdásán és először pillanthattam meg a trónörököst. Sajnos senki nincs aki ezt tanusíthatná, mert álruhában voltam, nőnek beöltözve. Mivel az interneten írhatok bármit, amit úgy sem tud megcáfolni senki hivatalosan, így igaz is lehet a dolog. Sőt ez pontosan így volt. Aki mást állít, az okoskodó, kötekedő, személyeskedő troll. alien2
Neked is további szép napot, és minden kedves fórumozónak, itt a mesék világában! Elnézést, amiért ajtót tévesztettem és a TV matinére ültem be!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 13. szerda 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2015. 05. 13. szerda 09:52
csodás okosságokat tudsz írni, na mind1, nincs mitől félnem, és nem is akadok ki tőled, , megvédeni meg miért kellene magam ?? csak nem tőled ??? Te ilyen vagy , elfogadtam, de nem érdekel a véleményed.
anno régen voltak G.G. összejövetelek fórumosoknak, ( itt szerveződött az oldalon )két alkalommal ott voltam, és találkoztam velük,, de nem kívánok bizonygatni semmit,
maradj ilyen amilyen vagy , hisz ilyennek is kell lenni egy fórum oldalon,
legyen szép napod wave
#1242   2015. 05. 13. szerda 09:52
X Törölt felhasználó (29760)
csodás okosságokat tudsz írni, na mind1, nincs mitől félnem, és nem is akadok ki tőled, , megvédeni meg miért kellene magam ?? csak nem tőled ??? Te ilyen vagy , elfogadtam, de nem érdekel a véleményed.
anno régen voltak G.G. összejövetelek fórumosoknak, ( itt szerveződött az oldalon )két alkalommal ott voltam, és találkoztam velük,, de nem kívánok bizonygatni semmit,
maradj ilyen amilyen vagy , hisz ilyennek is kell lenni egy fórum oldalon,
legyen szép napod wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 12. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2015. 05. 12. kedd 16:06
Több képet töltöttem fel még a szép időkben. Amiket töröltettem. Az pedig ott maradt. Többször írtam a megfelelő helyen, mégsem törlik le. Szóval sajnos tehetetlen vagyok ez ügyben. Én nem tudom leszedni, de megváltoztatni sem. Ez van sajnos. shakehead
Én legalább megfelelően fórumozok. Nem nyomom a kamu sztorikat, nem pár szavas ismétlőgép vagyok. Akik pedig haragszanak, azoknak fáj az igazság. Akiknek van mitől tartani és kiakadnak rám, vagy egyéb más user-ekre, azoknak csak fáj az igazság. Régen is el akarták hallgattatni az ilyeneket, boszorkányoknak kiáltották ki őket, és hasonlók.
Szerintem ő maga is meg tudná védeni magát, miért szólsz bele? Félsz? Érintett vagy?
Az élete pedig annak szar, aki azzal foglalkozik, hogy más hol "éli" ki magát. Irigy vagy, mert másnak olyan munkahelye van, ahol mondjuk egy ilyen fórumra is tud írni. Javaslom válts munkahelyet, ha téged ez zavar.
Személyeskedést pedig be lehet fejezni. alien2
Aki pedig lelép az felfogja, hogy már nincs értelme tovább játszani. Ők nem menekülnek, csak okosak lettek. Akiknek a mesék kellenek, azok látogasság meg a társoldalt.
#1241   2015. 05. 12. kedd 21:23
ravenna ravenna VIP Admin
A személyeskedés, bárki is teszi, saját gyengeségének palástolása csak. Azok a hozzászólások, bejegyzések amelyek burkoltan vagy egyenesen akár személyeskedő az törlésre kerülhet.
Jó lenne ha figyelne mindenki arra, hogy beszéljen a fórum adott témájáról, legyen róla véleménye de ne a másikat pocskondiázza!
#1240   2015. 05. 12. kedd 16:06
Több képet töltöttem fel még a szép időkben. Amiket töröltettem. Az pedig ott maradt. Többször írtam a megfelelő helyen, mégsem törlik le. Szóval sajnos tehetetlen vagyok ez ügyben. Én nem tudom leszedni, de megváltoztatni sem. Ez van sajnos. shakehead
Én legalább megfelelően fórumozok. Nem nyomom a kamu sztorikat, nem pár szavas ismétlőgép vagyok. Akik pedig haragszanak, azoknak fáj az igazság. Akiknek van mitől tartani és kiakadnak rám, vagy egyéb más user-ekre, azoknak csak fáj az igazság. Régen is el akarták hallgattatni az ilyeneket, boszorkányoknak kiáltották ki őket, és hasonlók.
Szerintem ő maga is meg tudná védeni magát, miért szólsz bele? Félsz? Érintett vagy?
Az élete pedig annak szar, aki azzal foglalkozik, hogy más hol "éli" ki magát. Irigy vagy, mert másnak olyan munkahelye van, ahol mondjuk egy ilyen fórumra is tud írni. Javaslom válts munkahelyet, ha téged ez zavar.
Személyeskedést pedig be lehet fejezni. alien2
Aki pedig lelép az felfogja, hogy már nincs értelme tovább játszani. Ők nem menekülnek, csak okosak lettek. Akiknek a mesék kellenek, azok látogasság meg a társoldalt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 12. kedd 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (762450)
2015. 05. 12. kedd 15:14
Arról nem is beszélve, hogy te osztod itt az észt, aki magát FÉRFIként beállítva egy NŐi szoknyás képet tesz ki. Szánalom a köbön, ember! mf1
#1239   2015. 05. 12. kedd 15:55
X Törölt felhasználó (805295) VIP
Visszaolvastam.. Dako reakciója nem volt sértő (jótanácsnak szánta azt amit írt... ) 2. hozzászólásában meg a miérteket sorolta fel.... Azt viszont nem értem TE miért személyeskedsz... ráadásul olyan stílusban amit TE magad is kifogásolsz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 12. kedd 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Arról nem is beszélve, hogy te osztod itt az észt, aki magát FÉRFIként beállítva egy NŐi szoknyás képet tesz ki. Szánalom a köbön, ember! mf1
#1238   2015. 05. 12. kedd 15:53
greatom greatom
Ja, tényleg... mennyivel trendibb, ha nőnek állítja be magát, miközben szinte csak nőkről készült sorozatokhoz szól hozzá, csak nőkről készült képeket posztol és tetejébe még VIP bérletet is vált.
#1237   2015. 05. 12. kedd 15:39
greatom greatom
Végre valami élet ! Hetek óta csak a Goldengay kihelyezett tagozatának tobzódása (hogyan nyeljük a gecit, melyik tanga szorít, ki mit dug a seggébe) Megérjük, hogy heteronak lenni már-már perverzió lesz.
(Lehet, hogy Dako miatt eloldalgott néhány mesemondó, de, hogy a nem kevés eufemizmussal 'BI'-nek aposztrofált masszív buzik miatt sokszor többen, az tuti.
#1236   2015. 05. 12. kedd 15:14
X Törölt felhasználó (762450)
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 12. kedd 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2015. 05. 12. kedd 15:00
Érdekes egyébként:
""Kicsi lányt" (ma már talán nem is illik ez a megszólításom, na de hát a megszokás.) akkortól ismerem, amikor Ő még legálisan itt se lehetett volna..."
Szóval ha ismered, még ha csak neten keresztül is, akkor valóban igaz a kijelentésed.
Amikor regisztrált, akkor azt mondta 2006-ban, hogy már nagykorú, és nincs köze a 91-nek a születési dátumához. Kicsit ellentmondásos. Több képet is rakott fel mostanság, amiket 2009-ben is. Mostani énjét mégsem vállalja fel ezek szerint, ha 6 éves képeket rak fel. Amennyiben azok is egyáltalán az övéi, mármint ő szerepel rajtuk. Sok a kérdés, és az ellentmondás. Engem ez nem zavar és nem érdekel. Csak úgy megjegyeztem, ha már itt járunk. alien2

... 61 62 63 64 65 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Egyip Tomi Egyip Tomi
Nyitás ideje: 2005. 05. 29. vasárnap
Üzenetek: 2495db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 03. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!