Ha tehetem itt hol én is meztelen vagyok, A 3om évszakban csak egy pólóban, nyáron meztelen alszom. Én így nyomom !
Na megnéztem volna azokat a Jehova tanúit! Milyen ábrázatot vágtak? Ja és mit gondoltak? Meg beszélgettek e róla mikor tovább álltak? Milyen neműek voltak? FF Nő? vagy vegyi gyümi?

milyen arcot vághattak
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 19. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 19. vasárnap 10:45

Törölt felhasználó (1018502)

Ilyen melegben csak meztelenül lehet elviselni itthon a lakásban. Nem csak nappal hanem este is jó! Ágyban, konyhában, sőt még ajtót is meztelenül nyitok ha váratlanul bekopog valaki az ajtón. Tegnap épp a Jehova Tanúi kopogtattak be hozzánk. Szórólapot osztogattak amit átvettem tőlük. Érdekes, hogy nem futottak el

most kezd jó idő lenne pucéran, kis szellő is mozog

Mondjuk ebben a melegben futni sincs kedve az embernek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 19. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 19. vasárnap 10:45

Törölt felhasználó (1018502)

Ilyen melegben csak meztelenül lehet elviselni itthon a lakásban. Nem csak nappal hanem este is jó! Ágyban, konyhában, sőt még ajtót is meztelenül nyitok ha váratlanul bekopog valaki az ajtón. Tegnap épp a Jehova Tanúi kopogtattak be hozzánk. Szórólapot osztogattak amit átvettem tőlük. Érdekes, hogy nem futottak el

imádok itthon meztelenkedni

Most is meztelen vagyok!!!Imádok igy lenni!!!
Én mindig meztelenül vagyok otthon, sajnos csak egyedül! Jó volna, ha valaki betársulna!

Ma reggel óta meztelen vagyok és élvezem. Kicsit kifeküdtem a teraszra. Szerintem a szomszéd asszony kicsit kukkolt is

Nyáron, otthon mindig meztelen vagyok. A szomszédok leselkednek, de lehet szolidaritásból levetkőznek. Ma átjöttek hozzám és úgy döntöttünk, hogy kimegyünk az utcára ruhátlanul. Szinte hihetetlen senki sem háborodott fel.
Próbálkozunk egy hosszabb sétával, hátha csatlakoznak mások is.
Próbálkozunk egy hosszabb sétával, hátha csatlakoznak mások is.
Lennék a szomszédod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 07. péntek 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 07. péntek 09:53
Törölt felhasználó (179719)

Ma reggel óta meztelen vagyok és élvezem. Kicsit kifeküdtem a teraszra. Szerintem a szomszéd asszony kicsit kukkolt is

Most is meztelen vagyok mint mindig!!!
otthoni nudira meg hívhatna valaki,Dél Pest Kecskemét közt..írj üzit.
Én itthon meztelenül vagyok!
(Ez egy válasz kisqkika üzenetére (2015. 08. 29. szombat 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 29. szombat 08:46

otthoni nudira meg hívhatna valaki,Dél Pest Kecskemét közt..írj üzit.
Kár, hogy erről nem mellékeltél képet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 30. vasárnap 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 30. vasárnap 14:10
Törölt felhasználó (1067672)

Én itthon meztelenül vagyok!
Ma én is meztelen vagyok. Kihasználom még az utolsó napokat a jó időből :P
Énisénisénis......!

most is meztelen vagyok: )
Ez mind semmi...!!! Én úgy is születtem........