Lennék én is a szomszédod s maximum egy drótkerítés választaná el a két portát. Én is szoktam meztelenül teregetni, és szeretek is, csak hogy tudd.
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 07. vasárnap 08:50

Tegnap jólesett egy száll bugyiban teregetni kinn az udvaron a ruhát, pedig nem volt az az igazi jó idő, de talán ma
Amikor egyedül vagyok otthon, egész nap meztelen vagyok. Ha itthon a család akkor nyilván nem. Anno mikor kettesben voltunk a feleségemmel, állandóan meztelen voltam. Imádta
lehet zavarna téged
(Ez egy válasz Fulcrum85 üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Van most néhány órám, és meztelenül töltöm itthon.

Most is úgy vagyok és nagyon jó!

Szívesen lennék a szomszédod
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 07. vasárnap 08:50

Tegnap jólesett egy száll bugyiban teregetni kinn az udvaron a ruhát, pedig nem volt az az igazi jó idő, de talán ma
Ma is imádom ahogy himbálódzik itthon a meztelen farkam. Kicsit ilyenkor mindig feláll. És igen, itt is sokszor maszti a vége

Végre már megint jön a jóidö, jön a nyár, lehet egésznap meztelen lenni itthon, kertben , udvaron.
Én is imádom. Ha tehetem és egyedül vagyok akkor mindig meztelen. Meg reggel is úgy járok kelek otthon nem egyedül is. Csak egy a “hátránya”. Ha egyedül vagyok így, annak mindig maszti a vége

Meztelenül szoktam aludni, amikor csak lehet meztelenül vagyok itthon. Az erkélyen is úgy szoktam lenni, ha cigizek. Nyugati az erkély, úgy hogy nyáron egész délután napozni szoktam...

A legjobb otthon pucéran szaladgálni. Ma irodai nap, de az első dolgom lesz levetkőzni meztelenre, ha hazaértem.
Nálunk természetes dolog a meztelenség. Most is meztelenül vagyok egyébként. Sokkal kényelmesebb így. Jó időben mint ma, pucéran napozok kint az udvaron. Csináltam egy részt ahová nem látnak be a szomszédok.
özvegy férfiként rendszeresen vagyok otthon meztelenúll
Csodálatos lehet a tiéd!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 02. 27. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy mell engem se izgat...
De a kettő!
Pláne ha olyan, mint a Tiéd!

De a kettő!

Egy mell engem se izgat...
De a kettő!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 02. 15. csütörtök 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 15. csütörtök 22:57

De a kettő!

Nem rég, pont itt az oldalon olvastam, hogy van pasi akit egyéltalán nem izgat egy mell.
Engem sem! Ilyenkor jó a büki szauna világ, de már hiányzik a nyár, Berény...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 27. kedd 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 27. kedd 06:15
Törölt felhasználó (916769)

Nálunk az egyik oldalról simán belátni a medencéhez . Engem nem zavar ha néznek.
Nálunk az egyik oldalról simán belátni a medencéhez . Engem nem zavar ha néznek.
(Ez egy válasz bióradiátor üzenetére (2024. 02. 27. kedd 05:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 27. kedd 05:09

Nálunk is szerencsére alap a meztelenkedés! Itthon szerencsére alig látni be, a medencébe természetesen nincs fürdőruha. Az egyik szomszéd a napozó részre rálát, egy idő után ez inkább izgató lett, mint zavaró! És persze minden itthoni munkát a szabadban végzek, amit csak lehet teljesen meztelenül!