Nem politizáltam, csak megjegyeztem, hogy Pesten jól jönnének az antigravitációs járművek

most azt szeretnéd elérni h állandóan csak ctrl+c ctrl+v és így beszélgessünk? Felőlem...
Már említeni akartam a fővárosi dologgak kapcsolatban h kéretik mellőzni a politikát ezen az oldalon!
...
Válasz willy87 üzenetére (147) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 13:20
Már említeni akartam a fővárosi dologgak kapcsolatban h kéretik mellőzni a politikát ezen az oldalon!
...
Válasz willy87 üzenetére (147) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Mintha nem lenne igazam...
Mintha nem lenne igazam...
(Ez egy válasz Ronhks üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 13:20

Akkor az emlékezetedbe idézem:
willy87 #135 | ma 12:42
Privát üzenet küldése a hozzászólónak
Ja, csak a Sci-fi is egyfajta megvalósítása a vágyaknak... pl. milyen jó lenne kerekek nélküli, lebegő autókkal suhogni Pesten (a jelenlegi polgármester munkáját nézve, ez nem is jönne rosszul ), ha ezt leírjuk, vagy filmre visszük, az már a félig megvalósítása. És tényleg, milyen jó lenne.
Dehát ez-az, hogy a HUGÁRA fantáziál!!! és arra áll fel neki...
Mondom, nekem is nagyon csinos nővérem van, de soha a büdös életbe nem jutott eszembe semmi ilyesmi vele kapcsolatban.
Egyszóval, ha a huga közeledne felé, biztos nem utasítná vissza... és itt a lényeg...
Válasz Ronhks üzenetére (134)
Ja, csak a Sci-fi is egyfajta megvalósítása a vágyaknak... pl. milyen jó lenne kerekek nélküli, lebegő autókkal suhogni Pesten (a jelenlegi polgármester munkáját nézve, ez nem is jönne rosszul ), ha ezt leírjuk, vagy filmre visszük, az már a félig megvalósítása. És tényleg, milyen jó lenne.
Mondom, nekem is nagyon csinos nővérem van, de soha a büdös életbe nem jutott eszembe semmi ilyesmi vele kapcsolatban.
Egyszóval, ha a huga közeledne felé, biztos nem utasítná vissza... és itt a lényeg...

Akkor az emlékezetedbe idézem:
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 13:18

Hááát, nem tudom ki kezdte...

Hááát, nem tudom ki kezdte...
(Ez egy válasz Ronhks üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 13:16

"Nahát, ez pont olyan mint a ti politikátok..." kiforgatjátok az ember szavait... Igazi jobbos! NICE!
Nem elég neked 1 Rómeó aki állandóan a földbe tipor?
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 13:05

willy87! Miért akarod ANUS-ítani Ronhks-ot? Szerintem ez egy veleszületett "tulajdonság" (de, legalább is remélem)

"Nahát, ez pont olyan mint a ti politikátok..." kiforgatjátok az ember szavait... Igazi jobbos! NICE!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 13:09

Nahát, ez pont olyan mint a ti politikátok... Engem hívhattok willy-nek (hisz az a nevem) de Tomit ne nevezzem a nevén, mert az degradáló...
Nahát, ez pont olyan mint a ti politikátok... Engem hívhattok willy-nek (hisz az a nevem) de Tomit ne nevezzem a nevén, mert az degradáló...
(Ez egy válasz Ronhks üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 13:07

És akkor h legyen azért kontra is ebben a témábam (mert azért mégis erőssen degradáló volt ez a "Tomizás" szerintem akkor mindenki levágta h nem bal oldalon állsz de akkor sem kell hangoztatni a hülyeségeket!(bocs de reagálnom kellett a "Tomizásra"
És akkor h legyen azért kontra is ebben a témábam (mert azért mégis erőssen degradáló volt ez a "Tomizás" szerintem akkor mindenki levágta h nem bal oldalon állsz de akkor sem kell hangoztatni a hülyeségeket!(bocs de reagálnom kellett a "Tomizásra"

Miért seggesíteném? (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)

willy87! Miért akarod ANUS-ítani Ronhks-ot? Szerintem ez egy veleszületett "tulajdonság" (de, legalább is remélem)

És akkor h legyen azért kontra is ebben a témábam (mert azért mégis erőssen degradáló volt ez a "Tomizás" szerintem akkor mindenki levágta h nem bal oldalon állsz de akkor sem kell hangoztatni a hülyeségeket!(bocs de reagálnom kellett a "Tomizásra" (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 13:01
És akkor h legyen azért kontra is ebben a témábam (mert azért mégis erőssen degradáló volt ez a "Tomizás" szerintem akkor mindenki levágta h nem bal oldalon állsz de akkor sem kell hangoztatni a hülyeségeket!(bocs de reagálnom kellett a "Tomizásra" (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Na látod, az baj... ez a baj az országgal is, de ez már egy másik téma...
Ezért lesznek az ilyen Tomifélék is...
Ezért lesznek az ilyen Tomifélék is...

Na látod, az baj... ez a baj az országgal is, de ez már egy másik téma...
Ezért lesznek az ilyen Tomifélék is... (Ez egy válasz Ronhks üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezért lesznek az ilyen Tomifélék is... (Ez egy válasz Ronhks üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt vállalom is! De ahogyan gondolod...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 12:58

Ennek semmi köze hozzá... a gondolkodásom pedig nem szélsőséges, hanem te vagy túlzottan liberális...
Ennek semmi köze hozzá... a gondolkodásom pedig nem szélsőséges, hanem te vagy túlzottan liberális...
(Ez egy válasz Ronhks üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 12:54

Nos ha így mondod akkor sztem mindenki tudja! Ezzel próbáltam érzékeltetni a szélsőséges gondolkodást amit anusítasz a témával kapcsolatban.
Nos ha így mondod akkor sztem mindenki tudja! Ezzel próbáltam érzékeltetni a szélsőséges gondolkodást amit anusítasz a témával kapcsolatban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 12:50

Nyalás wazzeg.
Tehát, az egy dolog, hogy amikor volt bartánőm (most paraszt leszek) úgxy kinyaltam, hogy a mennyezet megrepedt... de ennek mi köze a fantáziához???
Nyalás wazzeg.
(Ez egy válasz Ronhks üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Magyarul? (sem nem vagyok orvos se nem latin professzor...)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 12:46

Na ácsi! A cunnilinguanus hogy jön ide?

Na ácsi! A cunnilinguanus hogy jön ide?
(Ez egy válasz Ronhks üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 12:43

Újabban is csak magam tudom ismételni: No Comment...
Az a baj h te csak szélsőségekben tudsz gondolkodni szerintem! Ami viszont baj! Mert (elnézést hölgyeim de ez mégis 1 erotikus oldal és a barátnőm is vizsgázik még 3 7ig
és addig nem látom ...) mikor nekiállsz orálisan elégíteni ki a barátnődet akkor sem azt teszed csak a h a nagyajkak és a lábuk kapcsolódásánal azt a finom kis vékony bört nyalogatod mag nem csak a nagyajkak szélét hanem szépen fokozatosan először itt majd ott aztán már a végén a nőt szinte felfalod! Élvezed a külsejét-belsejét! Ez a téma is ugyanolyan! Ő CSAK!!! fantáziál!!! Hatalmas a külömbség!
Az a baj h te csak szélsőségekben tudsz gondolkodni szerintem! Ami viszont baj! Mert (elnézést hölgyeim de ez mégis 1 erotikus oldal és a barátnőm is vizsgázik még 3 7ig