Meztelenül otthon?Érdekes elgondolás...és nagyon kellemes,kényelmes.Nyáron a barátnőmmel mi is szoktunk otthon meztelenkedni.
Sőt...a kertben napozni is...egy szál semmiben...az is nagyon jó,tudom ajánlani.
Sőt...a kertben napozni is...egy szál semmiben...az is nagyon jó,tudom ajánlani.
Katinka Gyönyörű vagy!
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 07. hétfő 18:47

Persze, hogy otthon: egy kis meztelenkedésért nem kell mindjárt a szomszédba átrohanni. :)

Persze, hogy otthon: egy kis meztelenkedésért nem kell mindjárt a szomszédba átrohanni. :)
az én barátnöm is meztelenül szokott otthon lenni neki kényelemes
Privi elment...
Igen, kérek :o)))
Nagyon szépek a képeitek !!!!!
Katinka van msn-ed?
szeretem a fotókat, de legjobb az msn-en kamerázni

de nem te vagy a képen?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 07. hétfő 14:31

Én csak így, csak, csak, vagyok
Törölt felhasználó (29760)

Vivi ez gyönyörü
:
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 07. hétfő 14:31

Törölt felhasználó (29760)

én is azt csinálom álandóan meztelenül vagyok itthon nyáron,meleg miatt.most is 34 fok a konyhámba.igazán kellemes!párba aztán szép lehet :) csinálgassuk csak tovább!

Azért kíváncsiságból kifolyólag megnéznék egy ilyen családi fotót :-)
(Ez egy válasz facoka üzenetére (2006. 08. 05. szombat 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 05. szombat 15:34

Nyári időszakban mind és és mind a nejem odahaza pucéran vagyunk,pedig vannak gyermekeink, de őket ez nem zavarja. De azért ők szemérmesebbek a bugyit magukon hagyják. Denibncs szégyellősködés egy más előtt. De ilyenkor nem csak a lakás, hanem a terszon és udvaron is egyszál semmiben teszünk veszünk. Ja és nem vagyunk naturisták, de így a melegben mégis kényelmesebb.
Jól van na , csak ugy írtam
Nyári időszakban mind és és mind a nejem odahaza pucéran vagyunk,pedig vannak gyermekeink, de őket ez nem zavarja. De azért ők szemérmesebbek a bugyit magukon hagyják. Denibncs szégyellősködés egy más előtt. De ilyenkor nem csak a lakás, hanem a terszon és udvaron is egyszál semmiben teszünk veszünk. Ja és nem vagyunk naturisták, de így a melegben mégis kényelmesebb.
Bocs, de ez nem AZ A TOPIC!
Minek kell mindenbe belerondítani? (Ez egy válasz ismeretlenfiu00 üzenetére (2006. 08. 04. péntek 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Minek kell mindenbe belerondítani? (Ez egy válasz ismeretlenfiu00 üzenetére (2006. 08. 04. péntek 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is imádok meztelenül lenni otthon,mivel borzasztó kényelmes számomra.Időjárás illetve benti viszonyoktól függően úgy is alszom,kelek.

mint pl: most itthon áll a cerka