Végre már itt a várva várt jó idő ,nem csak a lakásban lehet meztelenkedni.
Kellemes nyáron ,otthon ,ruha nélkül. Nyilván ahová leülünk teszünk valamit a fenekünk alá.
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2018. 03. 21. szerda 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 21. szerda 12:37

szerintem teljesen természetes dolog a meztelenség, még családban is itt 1 pasitol olvastam hogy gond mert abból lesz a családon belüli meg a korai sex de sok nudis családot ismerek sehol sincs és a nudis gyerekek se kezdik elöbb átlagosan mind nem nudis társaik
Így van....én is nudista családba nőttem fel.....semmi gond csak imádok meztelenül lenni ....
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2018. 03. 21. szerda 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 21. szerda 12:37

szerintem teljesen természetes dolog a meztelenség, még családban is itt 1 pasitol olvastam hogy gond mert abból lesz a családon belüli meg a korai sex de sok nudis családot ismerek sehol sincs és a nudis gyerekek se kezdik elöbb átlagosan mind nem nudis társaik
A szemközti panelben, ami kb.30m-re van tőlünk, egy lépcsőházban ketten is művelik ezt a "sportot". Egy hölgy általában egy szál tangában, vagy ritkábban anélkül főz, míg pár emelettel alatta egy férfi "Ádám-kosztümben" szokott serénykedni a konyhában.
Most is így vagyok! A pasitag. Anya egy miniben bugyi nélkül!
Ami azt illeti most is anyaszült meztelen vagyok itthon a lakásban. Ha nem kell levinni a szemetet, vagy tudom nem megyek sehova huzamosabb ideig, akkor felkelés után nem öltözöm fel ( mert ugye meztelenül alszom eleve).
Jó érzés így lenni.
Jó érzés így lenni.
Ez igazán dicséretes és még,hogy kellemes a látvány még gondolatban, is természetesen az elvem azonos legyen az ember bőre fedetlen :
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 12. szombat 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 12. szombat 17:10

Törölt felhasználó (869472)

Ami azt illeti most is anyaszült meztelen vagyok itthon a lakásban. Ha nem kell levinni a szemetet, vagy tudom nem megyek sehova huzamosabb ideig, akkor felkelés után nem öltözöm fel ( mert ugye meztelenül alszom eleve).
Jó érzés így lenni.
Jó érzés így lenni.
Em szinten, pucéran vagyok itthon. Szeretem a nudista életmódot, szerintem nincs nála szabadabb érzés. Soha nem volt függönyöm, és nem is lesz.
Nem igazán zavar ha ruha nélkül látnak a szemközti háztömbböl.
Nem igazán zavar ha ruha nélkül látnak a szemközti háztömbböl.
Pont, mint én
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 12. szombat 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 12. szombat 17:10

Törölt felhasználó (869472)

Jó érzés így lenni.
Jó érzés így lenni.
Otthol szüleimmel megszoktam a meztelenséget esténként mindig meztelenek voltunk, férjem nem igazán szereti így mióta férjhezmentem csak ha magam voltam, vagy ha a szüleimhez le mentem akkor vetkőztem le, de mióta a párom napokig nincs itthol nyugodtan elengedem magam, ráadáaul a fiunk sem kukkol azóta
Sziasztok!
Én is meztelenüĺ vagyok itthon,ha tehetem amire sajnos kevés a lehetőség!És a párom nem szeret pucérkodni....
Én is meztelenüĺ vagyok itthon,ha tehetem amire sajnos kevés a lehetőség!És a párom nem szeret pucérkodni....
Amikor csak tehetjük mindíg
én is mindig meztelenül vagyok itthon.pl most is ,
Mi is, mi is! Csak javulhatna már az idö!
Mi is sűrűn meztelenkedünk a párommal. Természetesen, lakáson kívül is az udvaron, kertben is, amint az idő engedi. Alapjában véve magáért a szabadságérzetért, ami a ruha nélküli lét ad, de gyakran nyúlunk egymáshoz (szájjal, kézzel mivel-mással) közbe-közbe, így tüzelve fel egymást estére.. Ha kibírjuk addig..
A fiam is meztelenkedik de csak akkor ha az apja nincs idehaza
Áll a farka mint a zászlórúd
és hogy viseli a fiad az anyja látványát?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 25. péntek 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 25. péntek 11:29
Törölt felhasználó (2510522)

A fiam is meztelenkedik de csak akkor ha az apja nincs idehaza
Én inkább arra lennék kíváncsi,hogy az anyuka hogy viseli a fia álló farkas látványát?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 25. péntek 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 25. péntek 20:36
Törölt felhasználó (3588632)

és hogy viseli a fiad az anyja látványát?
Zokni van rajtam. az is valami.
szerintem nincs abban semmi rossz ha merevedik neki
(Ez egy válasz Wolf Gabi üzenetére (2018. 05. 25. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 25. péntek 21:10

Én inkább arra lennék kíváncsi,hogy az anyuka hogy viseli a fia álló farkas látványát?