Nem tán mindenki elment
szabira meztelenkedni?!

Tegnap mi is egesznap meztelenkedtünk az apartmanban a baratnöm is elvezte a szabadnapot,bar itt nudizasra a Dunanal nincs sok lehetöseg,de legközelebb biztos hogy keresek egy elhagyatott partszakaszt ahol fürcsizni is tudunk Auszriaban elünk dolgozunk
én ma már voltam kinnt meztelen kellemes idő van
(Ez egy válasz kanizsasraac üzenetére (2018. 07. 13. péntek 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, nagyon jó volt. Amint lehet megyek megint ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 12. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 12. csütörtök 14:09
Törölt felhasználó (3843642)

igaz milyen felszabadító érzés?
Izgató lehet a látvány, nekem fel áll a cerka..
amikor csak tehetem
(Ez egy válasz Geri71 üzenetére (2018. 07. 12. csütörtök 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon szeretsz meztelenkedni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 12. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 12. csütörtök 14:09
Törölt felhasználó (3843642)

(Ez egy válasz kanizsasraac üzenetére (2018. 07. 12. csütörtök 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 12. csütörtök 10:53

Nagykanizsai vagy környékiek vannak itt akik élvezik a meztelenséget?? Szeretnék összehozni egy baráti társaságot. Én ha tehetem mindig meztelenül vagyok itthon. Habár már volt 1 alkalom hogy a csótón is meztelenül napoztam.
Nagykanizsai vagy környékiek vannak itt akik élvezik a meztelenséget?? Szeretnék összehozni egy baráti társaságot. Én ha tehetem mindig meztelenül vagyok itthon. Habár már volt 1 alkalom hogy a csótón is meztelenül napoztam.
Kénytelenek voltunk felöltözni olyan vacak az idő

Mindenki nem. Én sem. Bár fázni tudok
de csütörtöktöl ujra lehet nekivetközni:p
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2018. 07. 10. kedd 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 10. kedd 18:48

Úgy látszik mindenki fázik,....- és beöltözik otthon is....! sajnálnám, ha az oldal elhalna....!!!
úgy látszik mindenki fázik a lakásban és a szabadban is....!!!....kár volna, ha az oldal elhalna, sztem volna még sdok rejtett vélemény,...- ami ide kerülhetne....
Úgy látszik mindenki fázik,....- és beöltözik otthon is....! sajnálnám, ha az oldal elhalna....!!!
Nekünk a kert elég nyitott, így csak a házban vagyunk ruha nélkül, max egy magassarkú rajtam, ha a férjem itthon van, mert szereti. De simán ellennék mindenhol is ruha nélkül. Pár napja jöttünk meg egy FKK nyaralásból, ahol szuper érzés volt meztelenül boltba menni, beülni valahova enni, bulizni... Szerencsére gyakran találunk olyan rendezvényeket, ahol textilmentes a megjelenés.
Azt hiszem a kerti meztelenkedés a legjobb a nagy melegben,...- és a fák levelei között átszűrődő napfényben szépen le is lehet barrnulni....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 09. hétfő 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 09. hétfő 14:45
Törölt felhasználó (3819492)

Mi általában meztelenek vagyunk. A háznan, sőt gyakran a kertben is. Aki nem hiszi jöjjön és nézze meg, persze belépés is kizárólag meztelenül...

Nagy melegben a hűs lakásban is kellemes, - de legjobb a kertben,....- ahol ér a szellő az az igazi......! ...
Csak otthon ?
(Ez egy válasz alexandra86 üzenetére (2018. 07. 09. hétfő 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdvözöllek azt hiszem sokunk nevében,....így kell ezt csinálni, bátran bevállalni, amit szeretünk,...- és amit szeretnénk....!!!!
(Ez egy válasz alexandra86 üzenetére (2018. 07. 09. hétfő 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is szeretek otthon meztelenül lenni.