Meztelenkedni mindig jó, csak kár, h egyedül kell csinálnom.
ilyen melegbe csak úgy.
Jaj de jó.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2018. 08. 05. vasárnap 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 05. vasárnap 13:13
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2018. 08. 05. vasárnap 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Napok óta meztelenül. Már az sem érdekel, hogy belátnak, brutál meleg van....
Ugyan a Ķellemetlen Szomszédnéni behisztizett, hogy kihívja a Polizeit, de mikor mondtam neki, hogy épp kérni akartam, mert bírom az egyenruhát is, lelépett. Már csak a köhögését hallani a sövény túloldaláról
Ugyan a Ķellemetlen Szomszédnéni behisztizett, hogy kihívja a Polizeit, de mikor mondtam neki, hogy épp kérni akartam, mert bírom az egyenruhát is, lelépett. Már csak a köhögését hallani a sövény túloldaláról
Gyertek kipróbálni
(Ez egy válasz kivancsi paros üzenetére (2018. 08. 05. vasárnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz kivancsi paros üzenetére (2018. 08. 05. vasárnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Otthon? Naná.. nem kérdés.. ekkora cefet melegben(&ez még csak-csak..mi lesz, ha FöldAnya "megrázza magát"..?..elb@Xtuk..esély sincs leállítani a folyamatokat.. visszafordít6atlan)
Aludni dettó textil nélkül.. gyerekkorom óta.
Mókás esetek adód(6)nak a megszokásból..szimpla strand Adrián, automatiQsan tolom bokáig a gatyát..a guvadt szemek láttán esett le a tantusz, h. b@XXXus..ez meg nem is nudistrand..
Aludni dettó textil nélkül.. gyerekkorom óta.
Mókás esetek adód(6)nak a megszokásból..szimpla strand Adrián, automatiQsan tolom bokáig a gatyát..a guvadt szemek láttán esett le a tantusz, h. b@XXXus..ez meg nem is nudistrand..
fel ebredek meztelenul mig el nem indulok hazulroladdig csak is meztelenul
Ismerős ez a felszabadult érzés ..... naponta tapasztalom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 03. vasárnap 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 03. vasárnap 07:13
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 03. vasárnap 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3843642)
Szerencsére nekem az utca felől teljesen zárt az udvarom , nem látni be nyugodtan járkálhatok, napozhatok meztelenül.Párod meg ha kipróbálná lehet megszeretné, felszabadult érzés meztelen ül tenni venni otthon.
Talán még az is össze jöhet.Jövő héttől nincs itthon 4 hétig a gyerek.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2018. 08. 05. vasárnap 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2018. 08. 05. vasárnap 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Első dolgom ha hazaérek ledobálni a ruháim.Elég egész nap a melóhelyen fehér blúz sötét nadrág kombóban lenni...
Én is azt teszem,....- miután haza értem,...- és másnap munkába indulásig így vagyok,...- már évtizede....!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 07. kedd 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 07. kedd 20:12
Törölt felhasználó (2317382)
Első dolgom ha hazaérek ledobálni a ruháim.Elég egész nap a melóhelyen fehér blúz sötét nadrág kombóban lenni...
MJa ki vette fel a bunda béléses kabátot....?
Rajtam sincs már semmi
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 07. kedd 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 07. kedd 20:12
Törölt felhasználó (2317382)
Sokan szégyellik a meztelenséget de nem tudom miért teszik! Pedig kár. Több ismerősünk furcsája, hogy meztelenek vagyunk akár otthon vagy a nudin is.
már meleg van az udvaron be kellett jönni
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 13. hétfő 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3843642)
már meleg van az udvaron be kellett jönni
...Mi nem nudizunk...,de szerintem semmi nincs benne...szokás kérdése...ill.közvetlen környezet hatása...de belegondolva: így jöttünk-távozunjk e földi létről..egyre nyitottabbak vunk..s efelé tendál a társ.is-igaz e sebessége nem oly gyors..de elfogadottá válik, mintahogy az éllettársi kapcsolat, vagy simán az együttélés, avagy álmaink irányába való nyitás
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 12. vasárnap 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 12. vasárnap 17:26
Törölt felhasználó (3860152)
Sokan szégyellik a meztelenséget de nem tudom miért teszik! Pedig kár. Több ismerősünk furcsája, hogy meztelenek vagyunk akár otthon vagy a nudin is.
Azt nehezen értem miért kell tabuként kezelni a meztelenséget!!!
Én is ahogy hazaesek alíg várom, hogy ledobhassam a ruhám. Egy szál semmibe élvezni, hogy a levegő simogat és szellőzik a testem. De a másik felem bugyi+egyberészes ruha és szinte utál pucccérkodni. Pedig nem csak a pajzánkodás miatt, de szerintem tök jó kicsit meztelenkedni.
Bár kicsit gátlásos, de úgyse látnak be a lakásba......
Bár kicsit gátlásos, de úgyse látnak be a lakásba......
Csakis meztelenül ha tehetem!Pláne ilyen melegben!
Nálunk sajnos elfogyott a kánikula, ugrott a meztelenség...
Remélem, hétvégére jobb lesz, tervben van egy kis tóparti lazulás.
Remélem, hétvégére jobb lesz, tervben van egy kis tóparti lazulás.

Egyip Tomi

Noncsi
Giovana