Meztelenkedni mindig jó, csak kár, h egyedül kell csinálnom.
ilyen melegbe csak úgy.
Jaj de jó.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2018. 08. 05. vasárnap 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 05. vasárnap 13:13

Napok óta meztelenül. Már az sem érdekel, hogy belátnak, brutál meleg van....
Ugyan a Ķellemetlen Szomszédnéni behisztizett, hogy kihívja a Polizeit, de mikor mondtam neki, hogy épp kérni akartam, mert bírom az egyenruhát is, lelépett. Már csak a köhögését hallani a sövény túloldaláról
Ugyan a Ķellemetlen Szomszédnéni behisztizett, hogy kihívja a Polizeit, de mikor mondtam neki, hogy épp kérni akartam, mert bírom az egyenruhát is, lelépett. Már csak a köhögését hallani a sövény túloldaláról

Gyertek kipróbálni
(Ez egy válasz kivancsi paros üzenetére (2018. 08. 05. vasárnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Otthon? Naná.. nem kérdés.. ekkora cefet melegben(&ez még csak-csak..mi lesz, ha FöldAnya "megrázza magát"..?..elb@Xtuk..esély sincs leállítani a folyamatokat.. visszafordít6atlan)
Aludni dettó textil nélkül.. gyerekkorom óta.
Mókás esetek adód(6)nak a megszokásból..szimpla strand Adrián, automatiQsan tolom bokáig a gatyát..a guvadt szemek láttán esett le a tantusz, h. b@XXXus..ez meg nem is nudistrand..
Aludni dettó textil nélkül.. gyerekkorom óta.
Mókás esetek adód(6)nak a megszokásból..szimpla strand Adrián, automatiQsan tolom bokáig a gatyát..a guvadt szemek láttán esett le a tantusz, h. b@XXXus..ez meg nem is nudistrand..
fel ebredek meztelenul mig el nem indulok hazulroladdig csak is meztelenul
Ismerős ez a felszabadult érzés ..... naponta tapasztalom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 03. vasárnap 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 03. vasárnap 07:13

Törölt felhasználó (3843642)

Szerencsére nekem az utca felől teljesen zárt az udvarom , nem látni be nyugodtan járkálhatok, napozhatok meztelenül.Párod meg ha kipróbálná lehet megszeretné, felszabadult érzés meztelen ül tenni venni otthon.
Talán még az is össze jöhet.Jövő héttől nincs itthon 4 hétig a gyerek.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2018. 08. 05. vasárnap 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Első dolgom ha hazaérek ledobálni a ruháim.Elég egész nap a melóhelyen fehér blúz sötét nadrág kombóban lenni...
Én is azt teszem,....- miután haza értem,...- és másnap munkába indulásig így vagyok,...- már évtizede....!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 07. kedd 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 07. kedd 20:12
Törölt felhasználó (2317382)

Első dolgom ha hazaérek ledobálni a ruháim.Elég egész nap a melóhelyen fehér blúz sötét nadrág kombóban lenni...
MJa ki vette fel a bunda béléses kabátot....?
Rajtam sincs már semmi
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 07. kedd 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 07. kedd 20:12
Törölt felhasználó (2317382)

Sokan szégyellik a meztelenséget de nem tudom miért teszik! Pedig kár. Több ismerősünk furcsája, hogy meztelenek vagyunk akár otthon vagy a nudin is.
már meleg van az udvaron be kellett jönni

Törölt felhasználó (3843642)

már meleg van az udvaron be kellett jönni
...Mi nem nudizunk...,de szerintem semmi nincs benne...szokás kérdése...ill.közvetlen környezet hatása...de belegondolva: így jöttünk-távozunjk e földi létről..egyre nyitottabbak vunk..s efelé tendál a társ.is-igaz e sebessége nem oly gyors..de elfogadottá válik, mintahogy az éllettársi kapcsolat, vagy simán az együttélés, avagy álmaink irányába való nyitás
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 12. vasárnap 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 12. vasárnap 17:26
Törölt felhasználó (3860152)

Sokan szégyellik a meztelenséget de nem tudom miért teszik! Pedig kár. Több ismerősünk furcsája, hogy meztelenek vagyunk akár otthon vagy a nudin is.
Azt nehezen értem miért kell tabuként kezelni a meztelenséget!!!
Én is ahogy hazaesek alíg várom, hogy ledobhassam a ruhám. Egy szál semmibe élvezni, hogy a levegő simogat és szellőzik a testem. De a másik felem bugyi+egyberészes ruha és szinte utál pucccérkodni. Pedig nem csak a pajzánkodás miatt, de szerintem tök jó kicsit meztelenkedni.
Bár kicsit gátlásos, de úgyse látnak be a lakásba......
Bár kicsit gátlásos, de úgyse látnak be a lakásba......
Csakis meztelenül ha tehetem!Pláne ilyen melegben!

Nálunk sajnos elfogyott a kánikula, ugrott a meztelenség...
Remélem, hétvégére jobb lesz, tervben van egy kis tóparti lazulás.
Remélem, hétvégére jobb lesz, tervben van egy kis tóparti lazulás.