És hála az égnek azért vannak lassan welnes fürdők ahol néha nyílt napok vannak lehet kicsit meztelenkedni
(Ez egy válasz Meztelen ember üzenetére (2018. 09. 01. szombat 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 01. szombat 20:00

Sajnos lassan vége a nyárnak, nem lehet annyit már kint meztelenkedni.
De bent lehet azért még...
(Ez egy válasz Meztelen ember üzenetére (2018. 09. 01. szombat 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 01. szombat 20:00

Helló, mi majdnem mindig meztelenül vagyunk itthon a feleségemmel, nem egyszer télen is. És legtöbbször úgy is alszunk. Azért azt nem mindig, nagy melegben nem kényelmes, meg ne túl higiénikus közvetlenül összeizzadni mindent. Az erkélyen mi is gyakran csupaszon vagyunk, Pesten, belvárosban, hatodik emeleten. De szexelni is szoktunk néha kint.
És ezzel szerinted emelkedik a téma hangulata?
Hm mennyi ember aki szeret meztelenkedni és mégis elhal a téma

Ha megadod a címet, akkor egy kukkolóra szert tehetsz
(Ez egy válasz kezdő pár07 üzenetére (2018. 08. 14. kedd 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 14. kedd 18:41

Mi is imádjuk meztelenkedni.....mèg az erkèlyen is.....pedig belátni èn nincs is fönt.....második emelet....
Mi is imádjuk meztelenkedni.....mèg az erkèlyen is.....pedig belátni èn nincs is fönt.....második emelet....
A kertemben is meztelenkedek nem lehet belátni könnyen élősövény van
Nem tudom, hogy ház vagy lakás, de gyerekkoromban nagyszüleim kertjében sokszor játszottam azzal, hogy ruha le és a kert végében úgy rohangáltam fel-alá. Bár lehet megláttak szomszédok, ismeretlenek, de imádtam pucccéran lenni.
De tényleg rossz, ha könnyedre vennéd, akkor se lehetsz úgy, ahogy igazán szeretnél. (Ez egy válasz Adriiika üzenetére (2018. 08. 14. kedd 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 14. kedd 10:56
De tényleg rossz, ha könnyedre vennéd, akkor se lehetsz úgy, ahogy igazán szeretnél. (Ez egy válasz Adriiika üzenetére (2018. 08. 14. kedd 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Mivel még a szüleimmel élek, elég nehéz kivitelezni aze egész napos meztelenséget....de ma délutánig tuti úgy leszek

nem is értem aki egyedül van miért irogat?
(Ez egy válasz Adriiika üzenetére (2018. 08. 14. kedd 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 14. kedd 10:56

Mivel még a szüleimmel élek, elég nehéz kivitelezni aze egész napos meztelenséget....de ma délutánig tuti úgy leszek

Szia, sajna nem Magyarország...
(Ez egy válasz zsolesz134 üzenetére (2018. 08. 14. kedd 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Meglesnélek egyszál semmiben! Szép a puncid!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 07. kedd 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 07. kedd 20:12
Törölt felhasználó (2317382)

Első dolgom ha hazaérek ledobálni a ruháim.Elég egész nap a melóhelyen fehér blúz sötét nadrág kombóban lenni...
Hello!
Merre mentek?
Mi is tervezzük a párommal!
Berény? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2018. 08. 14. kedd 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 14. kedd 08:25
Merre mentek?
Mi is tervezzük a párommal!
Berény? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2018. 08. 14. kedd 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálunk sajnos elfogyott a kánikula, ugrott a meztelenség...
Remélem, hétvégére jobb lesz, tervben van egy kis tóparti lazulás.
Nálunk sajnos elfogyott a kánikula, ugrott a meztelenség...
Csakis meztelenül ha tehetem!Pláne ilyen melegben!

Én is ahogy hazaesek alíg várom, hogy ledobhassam a ruhám. Egy szál semmibe élvezni, hogy a levegő simogat és szellőzik a testem. De a másik felem bugyi+egyberészes ruha és szinte utál pucccérkodni. Pedig nem csak a pajzánkodás miatt, de szerintem tök jó kicsit meztelenkedni.
Bár kicsit gátlásos, de úgyse látnak be a lakásba......
Bár kicsit gátlásos, de úgyse látnak be a lakásba......
Azt nehezen értem miért kell tabuként kezelni a meztelenséget!!!
...Mi nem nudizunk...,de szerintem semmi nincs benne...szokás kérdése...ill.közvetlen környezet hatása...de belegondolva: így jöttünk-távozunjk e földi létről..egyre nyitottabbak vunk..s efelé tendál a társ.is-igaz e sebessége nem oly gyors..de elfogadottá válik, mintahogy az éllettársi kapcsolat, vagy simán az együttélés, avagy álmaink irányába való nyitás
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 12. vasárnap 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 12. vasárnap 17:26
Törölt felhasználó (3860152)

Sokan szégyellik a meztelenséget de nem tudom miért teszik! Pedig kár. Több ismerősünk furcsája, hogy meztelenek vagyunk akár otthon vagy a nudin is.