Asszony előtt miért nem vagy meztelen ?
Előtte biztos nem kell titkolni. (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2019. 07. 05. péntek 05:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Előtte biztos nem kell titkolni. (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2019. 07. 05. péntek 05:07), amit ide kattintva olvashatsz)
En ahogy elmegy az asszony mar vetközök is igy a legjobb itthon
Sziasztok!
Éppen készülök meztelenül, fesztelenül hűsíteni magam a nagy medencében!
Éppen készülök meztelenül, fesztelenül hűsíteni magam a nagy medencében!
Itthon alap a meztelenség. Házban, kertben, udvaron tudok meztelen lenni.
ebben az időben nálunk alap mindkettőnknél hogy itthon meztelenül vagyunk , így kettesben bár néha jó lenne partner
én most is mesztelen vagyok.meleg van bent a szobában
Hétvégén teljesen egyedül leszek a kéróban, ha ilyen dögmeleg lesz, szerintem nem is nagyon veszek magamra semmit...
Sziasztok! Járt már valaki közületek a tiszanánai nudin? Létezik még? Hogy lehet bejutni?
És a fiad,...akimárlassan ffi lett...élezi..???
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 25. kedd 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 09:06
Törölt felhasználó (3843642)

Nálunk pont a párom nem szereti, viszont ha nincs itthol azonnal vetkőzők.
Kár hogy nem vagy a szomszédunk !
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 25. kedd 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 09:06

(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2019. 06. 23. vasárnap 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 23. vasárnap 05:39

Velemenyem szerint inkabb a ferfiak szeretnek meztelenül lennin otthon pl egyedül állo mint a nők
A nők nem válaljak fel vagy nem te5szik nekik a dolog
Nekem más a véleményem,...- az ellenkezőjét tapasztaltam az életem során....!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2019. 06. 23. vasárnap 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 23. vasárnap 05:39

Velemenyem szerint inkabb a ferfiak szeretnek meztelenül lennin otthon pl egyedül állo mint a nők
Sziasztok....!...- írtam privát üzit....
(Ez egy válasz falcon164 üzenetére (2019. 06. 21. péntek 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 21. péntek 08:56

Ha csak tehetjük és az idő engedi, mi mindig meztelenül vagyunk itthon. Néha a kertben is. A teraszon reggel rendszeresen meztelenül kávézunk. Meztelenül főzünk együtt...stb.
Ha csak tehetjük és az idő engedi, mi mindig meztelenül vagyunk itthon. Néha a kertben is. A teraszon reggel rendszeresen meztelenül kávézunk. Meztelenül főzünk együtt...stb.
Hát ahogy fotoid nézem neked kötelezői meztelen lenned ilyen alakkal jol teszed izgasd is azt a puncit
Sya!) szerintem is))
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 16. csütörtök 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 16. csütörtök 20:06

Szerintem ebben a korban mindenki szokott masztizni, s szerintem ez így jó is
Most is, verőfényes napsütés idebent és vacsorazom ...... meztelenül.
Mivel egyedül lakom, igy rendszeres a meztelenkedés itthon.
Szerintem ebben a korban mindenki szokott masztizni, s szerintem ez így jó is