aludni csak meztelenül
Én is meztelen vagyok most is,így gépelek,de hiába megy a ventilátor szakad rólam a víz.
Mi 13 éve meztelenül alszunk télen-nyáron
. Ha meleg van mint most akkor otthon is meztelenül a legkényelmesebb.

Most is meztelen vagyok
Előbb jöttem ki a zuhany alól, s nem vettem még fel semmit. Én ha tehetem nem csak az ágyban vagyok meztelen...:P

Előbb jöttem ki a zuhany alól, s nem vettem még fel semmit. Én ha tehetem nem csak az ágyban vagyok meztelen...:P
...ezdegáz.
Marketing odab_sz. (Ez egy válasz aki= üzenetére (2007. 06. 12. kedd 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 15:19
Marketing odab_sz. (Ez egy válasz aki= üzenetére (2007. 06. 12. kedd 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Úgy látszik lassan itt a nyár, s egyre több a mezetlenséget felvállaló.
Én rendszeresen vagyok így itthon, aludni pedig csak meztelenül szoktam!
Most, hogy a medencében is jó a vízhőfok, az udvaron is többször megfordulok ruha nélkül.
Ha Te is bevállalod a nudit, vendégem vagy egy délutánra ( kaja, pia... ), párok előnyben!!! Várlak benneteket!!!
Most, hogy a medencében is jó a vízhőfok, az udvaron is többször megfordulok ruha nélkül.
Ha Te is bevállalod a nudit, vendégem vagy egy délutánra ( kaja, pia... ), párok előnyben!!! Várlak benneteket!!!
Úgy látszik lassan itt a nyár, s egyre több a mezetlenséget felvállaló.
NA és hány éves vagy, hogy ennyire szeretsz otton meztelenkedni???
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 06. 12. kedd 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Hú,Anthony,feltűnt,h a 13:48-ad hsz-odra 13:34-kor már előre válaszoltam???
Vagy csak hibás itt vmi a rendszerben,mer sztem 14:36 van most
...segítsééég,ezt is eléd teszi!
Vagy csak hibás itt vmi a rendszerben,mer sztem 14:36 van most

Nekem van egy olyan érzésem,h a 91 a születési évét jelöli...
Én is szívesen meztelenkednék itthon ilyen melegben,csak lehet apám furán nézne.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 12. kedd 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 13:48
Én is szívesen meztelenkednék itthon ilyen melegben,csak lehet apám furán nézne.

NA és hány éves vagy, hogy ennyire szeretsz otton meztelenkedni???
én is sokszor vagyok otthon mesztelenül
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 11. péntek 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 11. péntek 12:59
Törölt felhasználó (33740)

levycy, ott hol nyugodtan lehet meztelenül tevékenykedni, pl ottnon a lakásban, illetve a kertben. Baranya megyében, Pécs közelében.
Pizsamát már nem használok boxer alsóban alszom Néha meztelenül is szoktam aludni.
Meztelenül a legjobb a bartánőddel kettesben.
csak a fürdőszobában
levycy, ott hol nyugodtan lehet meztelenül tevékenykedni, pl ottnon a lakásban, illetve a kertben. Baranya megyében, Pécs közelében.
Hol lehet veled találkozni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 04. péntek 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 10:20

Én gyakorlatilag otthon meztelen vagyog. Aludni meg csak meztelenül tudok.
meléd bujnék
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 04. péntek 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Aludni mindig így, ez a legjobb, másképp nem is tudnánk. De estefelé is előfordul. Nem gondolkozok rajta, hogy valaki meglát, nem érdekel
Imádok meztelenül lenni,de a párom is.
én is meztelenül aszom,a pizsamát letépem magamrol,nyáron meg 1mini tanga van rajtam otthon és strandon,usziba lehet?

Meztelenül alszol?Hát igen,úgy a legjobb...Én is ruha nélkül alszom.Nagyon kellemes...