Katinka nagyon csinos vagy
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 07. hétfő 18:47

Persze, hogy otthon: egy kis meztelenkedésért nem kell mindjárt a szomszédba átrohanni. :)

Persze, hogy otthon: egy kis meztelenkedésért nem kell mindjárt a szomszédba átrohanni. :)
De jólenne az iróasztalodnak lenni kedves Vivien
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 07. hétfő 14:31

Én csak így, csak, csak, vagyok
Törölt felhasználó (29760)

De jó lenne az iróasztalod helyében lenni
Én gyakorlatilag otthon meztelen vagyog. Aludni meg csak meztelenül tudok.
szerintem jo meztelenul maszkalni othon, de csak akkor erdekes meg elvezetes amikor a baratnommel csak ketten vagyunk, es ugy vagyunk meztelenul. annal nincs jobb
Szeretek én is meztelenül otthon lenni,szerintem egészséges és rendkívül erotikus.Ha valaki nézni akar vagy meglát,hát egészségére.
szeretek meztelenül lenni,csak félek hogy valaki meglát
Hol az a telek? "Benézünk"
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 20:42

Én "csak" 50 vagyok, de a telken mindig meztelen vagyok. Nagyon jó a kerti munkákat pucéran végezni. A vendégek is általában levetik ruháikat és jókat bulizunk.
Én "csak" 50 vagyok, de a telken mindig meztelen vagyok. Nagyon jó a kerti munkákat pucéran végezni. A vendégek is általában levetik ruháikat és jókat bulizunk.
ez a jó "öltözet" otthonra, amúgy gratulálok, szép alakod van
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)

nagyon jól vagy így!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 07. hétfő 14:31

Törölt felhasználó (29760)

Én is rendszeresen vagyok itthon meztelenül, eleinte nagyon izgatott, viszont mára teljesen megszoktam.
Így a párommal is többet vagyunk együtt, ha meglátom a konyhában, vagy a kanapén, rögtön egymásnak esünk.
De ha egyedül vagyok itthon, akkor is szivesen masztizgatok.
Így a párommal is többet vagyunk együtt, ha meglátom a konyhában, vagy a kanapén, rögtön egymásnak esünk.
De ha egyedül vagyok itthon, akkor is szivesen masztizgatok.
Én otthon napi rendszerességgel meztelenkedek, általábna a fürdőből is kilibbenek meztelenül, és nyáron is anyaszülten napozok kint az udvarban...Azt nagyon szeretem, mert egyenletesen barnulok...
Hát ... igen mesztelenül otthon lenni és nyáron még napozni is a kertben! Nah az nagyon jooo
Amióta van saját lakásunk (értsd: nem albérlet) azóta ez elég gyakori! 15 év albérlet alatt megfogadtam, hogy ha lesz saját, akkor azt így ünneplem meg. Azóta ez valahogy megmaradt. Kényelmes mert nem kell keresgélni mi száradt meg a tegnapi mosásból, max egy pólót felveszek, ha fázok. Most agyalok azon, mit csinálok majd, ha saját kertes házam lesz!!
Van ötlet???

Meztelenül otthon?Érdekes elgondolás...és nagyon kellemes,kényelmes.Nyáron a barátnőmmel mi is szoktunk otthon meztelenkedni.
Sőt...a kertben napozni is...egy szál semmiben...az is nagyon jó,tudom ajánlani.
Sőt...a kertben napozni is...egy szál semmiben...az is nagyon jó,tudom ajánlani.
Katinka Gyönyörű vagy!

az én barátnöm is meztelenül szokott otthon lenni neki kényelemes
Privi elment...
Igen, kérek :o)))