Ugye nem lesz ebből inkább kukkolós topic?
Nekem is jelezd lécci mikor lehet kukucskálni Téged a terasz üvegajtaján keresztül!
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 20. péntek 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 19:30

Törölt felhasználó (62015)

kukucsolni???
végülis megoldható
augusztus Surdikám jelzem Neked majd ok?

Most is így ülök a gép előtt,ennek ellenére este arra kelek fel,hogy ömlik rólam a víz.

Mi is alig érünk haza már dobjuk is le a cuccot magunkról,és az alvás is (ádámban)történik
kukucsolni???
végülis megoldható
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 07. 20. péntek 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 12:40

na honnét lehet hozzád kukucsolni?
mi az miszíz vagy már? lehet gratulálni?
mi az miszíz vagy már? lehet gratulálni?
na honnét lehet hozzád kukucsolni?
mi az miszíz vagy már? lehet gratulálni? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 20. péntek 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 12:36
mi az miszíz vagy már? lehet gratulálni? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 20. péntek 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)

bizony jó is az
még a kertben is ide nem nagyon tudnak belátni

bizony jó is az
még a kertben is ide nem nagyon tudnak belátni

akkor számoljunk csak!
az múlt szombat!
és ugyebár mi is volt múlt szombaton?
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 07. 20. péntek 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
az múlt szombat!
és ugyebár mi is volt múlt szombaton?

még hogy pesten de nálunk falu helyen sem rögtön kipletyuznának.De azért itt a glot gatya még megengedett.Bent se nagyon pucérkodik az ember hisz ki be járunk.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 20. péntek 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 09:06

Négy napja azt sem tudom otthon, hogy mi az a ruha
(szerintem a szebenlevő házban jókat mulatnak, amikor fel-fel tűnök a látómezőben)...
Már azon gondolkodom, hogy az utcára is egy szál faszban kellene kimenni, de talán itt pesten mégsem...
(szerintem a szebenlevő házban jókat mulatnak, amikor fel-fel tűnök a látómezőben)...

Már azon gondolkodom, hogy az utcára is egy szál faszban kellene kimenni, de talán itt pesten mégsem...

Szerintem már hat napja sem tudtatd
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 20. péntek 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 09:06

nagyon jó lehet a meztelenkedés otthon, de családtagok előtt nem kellemetlen, ha spontán ágaskodni kezd a dákó?

Mi amikor hazaérünk, szinte mindig ledobjuk a ruhát..., és aludni is csak ruha nélkül tudunk..!
Az időjárás nagyon kedvez ezen 'sportnak. Remélem Ti is gyakoroljátok odahaza! Nekünk a hétvége majdnem egészében így telt. Részben a házban, részben az udvaron. Nagyon jó volt ( éjszaka meg mindig meztelenek vagyunk!!! Kicsit meg is égtünk, de sabaj!
Nem nagyon van olyan aki még ne meztelenkedett volna otthon.
A pucérkodás nálunk is szokásos, pedig már a gyerekek sem olyan kicsik, de még ezidáig nem szóltak miatta. Persze csak a lakásban na és az udvaron.Nyáron így a leg kényelmesebb.

Jó dolog, csak a főzésnél kell vigyázni
!

Atólfug milyen ked vem van ha jó kedvem van akkor egész nap ruhátlan vagyok(persze csak othon)ha szar a kedvem akor felveszek egy boxert és kész
Én is meztelenül vagyok,de az a baj,hogy ilyenkor mindig áll pedig nem akarom.
(Ez egy válasz kis_csaj üzenetére (2007. 06. 12. kedd 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 12. kedd 19:45

Most is meztelen vagyok
Előbb jöttem ki a zuhany alól, s nem vettem még fel semmit. Én ha tehetem nem csak az ágyban vagyok meztelen...:P

Előbb jöttem ki a zuhany alól, s nem vettem még fel semmit. Én ha tehetem nem csak az ágyban vagyok meztelen...:P
Ez fakultativ és semmi különös nincs benne, amikor jön valakira magára kap egy ruhát és kész.