Pedig egy örök élmény lett volna a számára, aki meglátott!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 08:09

Én sem használom olyan gyakran, csak ha már nagyon muszáj. Félek hogy megfázom. Viszont tényleg kellemes lengébben, esetleg meztelenül lenni ilyenkor. Tegnap a medence mellett dobtam le mindent, és izgatott voltam nehogy meglásson valaki amig bele nem merültem

Szívesen megláttalak volna!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 08:09

Én sem használom olyan gyakran, csak ha már nagyon muszáj. Félek hogy megfázom. Viszont tényleg kellemes lengébben, esetleg meztelenül lenni ilyenkor. Tegnap a medence mellett dobtam le mindent, és izgatott voltam nehogy meglásson valaki amig bele nem merültem

Merre van?
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (2024. 07. 11. csütörtök 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 11. csütörtök 12:05

Anyukám kertvárosban lakik és új szomszédja lett egy 60-pár éves elvált nő. Mivel nő a szomszédja rászokott a monokinis majd a meztelen napozásra. Anyunak meg feltűnt egyre többet megyek hozzá segíteni...
31 fok van a lakásban. Nem lehet másképp kibírni, csak meztelenül.
a címhez kapcsolódóan, éppen így vagyok reggeltől itthon, és nagyon jól érzem magam így
de a teraszra is igy megyek ki

hiszem ha látom..
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 11:39

Törölt felhasználó (4730698)

a címhez kapcsolódóan, éppen így vagyok reggeltől itthon, és nagyon jól érzem magam így

ha ha
jó duma
(Ez egy válasz MrJoeX86 üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)

ugye ugye.. szóval akkor merre is induljak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 13:07

ha ha
jó duma

Én ma mikor hazaértem a munkából mindent ledobtam magamról és úgy kezdtem el vacsorát főzni.

És megfőtt?
Egyébként ilyen melegben minek kellene ruha? Ha meztelenül, akkor most! (Ez egy válasz Coolpityu1749 üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 20:47

Egyébként ilyen melegben minek kellene ruha? Ha meztelenül, akkor most! (Ez egy válasz Coolpityu1749 üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Én ma mikor hazaértem a munkából mindent ledobtam magamról és úgy kezdtem el vacsorát főzni.

Szerintem haza.
(Ez egy válasz MrJoeX86 üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Egész nap meztelenül vagyok. Már az sem zavar ha meglátnak a szomszédok... Sztem már lassan megszokják

Kertes családi házban lakunk, szívesen kijárok az udvarra is reggelente
Èn is így vagyok, pàrom is szokott az is jó
(Ez egy válasz Perverz férj üzenetére (2024. 07. 16. kedd 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 16. kedd 05:38

Kertes családi házban lakunk, szívesen kijárok az udvarra is reggelente
Én szintén így vagyok most, meztelenül fekszem a teraszon. Imádom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 11:39

Egyébként az a fasza ebben a nagy melegben, hogy gyakorlatilag nem vagyok éhes. Jót tesz a fitnessznek és nem is kell érte tenni semmit! Azért majd mérlegelem az elméletem... Ruha nélkül persze!

A kommenteket olvasva, sokszor már csak mosolygok azon, milyen hiszékenyek vagytok kedves pasik
(tisztelet a kivétel) De természetesen ez nem az én dolgom...
Igen, nagyon kellemes meztelenül lenni otthon, annak aki ezt szereti, és megteheti. Én is így teszek, amint alkalmam lesz rá, és valóban jó kis fogyókúra.
Ja, és én nő vagyok!! már aki ezt érti..
Igen, nagyon kellemes meztelenül lenni otthon, annak aki ezt szereti, és megteheti. Én is így teszek, amint alkalmam lesz rá, és valóban jó kis fogyókúra.
Az a baj Annácska, hogy tökéletesen értem és látom amiről beszélsz. de félő hogy nagyon kevesen látják majd meg, az adminokat meg nem érdekli.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 07. 16. kedd 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 16. kedd 10:35

A kommenteket olvasva, sokszor már csak mosolygok azon, milyen hiszékenyek vagytok kedves pasik
Nagyon jó ilyenkor meztelenül lenni, akár Kertes ház vagy panel. Én most 3 hétre Erdélybe menekülve a budapesti hőségtől, csak félek a medvéktől.