az egyik legjobb dolog szabadon meztelenul mászkálni othon a lakásba és a kertbe föleg ha meg is látnak az még izgatobb
Én medencéztem itthon és közben a szomszéd néni rám köszönt!!Nem láthatta h felálltam.De nagyon izgi volt a beszélgetés!
Mint most.
(Ez egy válasz nagytib78 üzenetére (2024. 08. 16. péntek 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 16. péntek 17:43
(Ez egy válasz nagytib78 üzenetére (2024. 08. 16. péntek 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is imádok a kertben meztelenül. Izgató, sokszor meg is merevedek.
Vannak nem belátható helyek, ahol ilyenkor kézbe is veszem a "dolgokat".
Én is imádok a kertben meztelenül. Izgató, sokszor meg is merevedek.
Én is kedvelem pőrén tartani a bébirépát itthon, igaz nudista helyeken is
Van ez a flanel sport rövidnadrág belső hálóval, ha ha ez van alsógatya sem sehova kell legalább nem fő meg a cucc és így állítólag nő a spermaszám is!... Meztelenül persze akár mégjobban.
Lakásban, udvaron, medencében simán.
Csakis meztelenül!Még a szomszédok előtt is
ne épp ismét így vagyok itthon, teljesen meztelenül, imádok így itthon lenne, jövök megyek, teraszra is így ki kv-t szürcsölni, vagy valami finom koktélt ( persze most már csak alkoholmenteseket ) , süti a testem a nap, izgat ez a szabadság, de délben jön haza a férjem, és együtt folytatjuk így meztelenül ezeket
Nem kell annyit gatyákat, trikót mosatni sem az tuti...
Szerintem nagyon jó dolog! Ha tehetem mindig úgy lófrálok a lakásban, illetve így is alszok.
Van aki a saját kerjébe is kimerészkedik meztelenül.
Pl. a kimondottan csinos és nagyon kedves 50 körüli szomszédhölgy, nagyon gyakran így megy ki úszni a medencébe. Már megfigyeltem!
De persze próbál figyelni rá, hogy a szomszédok ne vegyék észre, legalábbis ne mindenki. Pár hete valamit molyoltam a kertben, indulnék befelé a házba és rám köszönt. Keresem, hogy honnan jön a hang, oda nézek a medencéhez és kitágult szemekkel látom ahogy feláll, megvillantja a ciciket és mosolyogva kérdezi, hogy hogy vagyok.
Majd szép lassan elindult a medence széléhez, a két karját felrakta a szegélyre, hogy a cickók már ne látszódjanak és még így beszélgettünk kb 10 percet. Hááát, mit ne mondjak.
Izgalmas percek voltak, ami megmozgatta a fantáziám. A beszélgetés végén elköszöntünk egymástól, de nem hagyott nyugodni a látvány és kicsit elbújva leskelődtem még egy kicsit. Érdemes volt várni!
Amikor jött ki a medencéből, kiderült hogy a nagyon kedves
szomszédasszonyon bugyi sem volt. Közben úgy éreztem, hogy egy pillanatra a tekintete felém fordult, de nem feltűnően, majd a törölközőért nyúlt és szépen türelmesen megtörölközött. Végül felvette a köntösét és bement a házban. Így utólag meggyőződésem, hogy érezte, hogy figyelem. Amúgy már máskor is volt rá példa, hogy "fürdőruha bemutatót" tartott nekem.
Sajnos a hölgy az az eset, akit nagyon tisztelek, tetszik is, kimondottan csinos. De úgy kezelem, kb az a kategória, min amikor a "házinyúlra nem lövünk!"
Van aki a saját kerjébe is kimerészkedik meztelenül.
Pl. a kimondottan csinos és nagyon kedves 50 körüli szomszédhölgy, nagyon gyakran így megy ki úszni a medencébe. Már megfigyeltem!
De persze próbál figyelni rá, hogy a szomszédok ne vegyék észre, legalábbis ne mindenki. Pár hete valamit molyoltam a kertben, indulnék befelé a házba és rám köszönt. Keresem, hogy honnan jön a hang, oda nézek a medencéhez és kitágult szemekkel látom ahogy feláll, megvillantja a ciciket és mosolyogva kérdezi, hogy hogy vagyok.
Majd szép lassan elindult a medence széléhez, a két karját felrakta a szegélyre, hogy a cickók már ne látszódjanak és még így beszélgettünk kb 10 percet. Hááát, mit ne mondjak.
Izgalmas percek voltak, ami megmozgatta a fantáziám. A beszélgetés végén elköszöntünk egymástól, de nem hagyott nyugodni a látvány és kicsit elbújva leskelődtem még egy kicsit. Érdemes volt várni!
Amikor jött ki a medencéből, kiderült hogy a nagyon kedves
szomszédasszonyon bugyi sem volt. Közben úgy éreztem, hogy egy pillanatra a tekintete felém fordult, de nem feltűnően, majd a törölközőért nyúlt és szépen türelmesen megtörölközött. Végül felvette a köntösét és bement a házban. Így utólag meggyőződésem, hogy érezte, hogy figyelem. Amúgy már máskor is volt rá példa, hogy "fürdőruha bemutatót" tartott nekem. Sajnos a hölgy az az eset, akit nagyon tisztelek, tetszik is, kimondottan csinos. De úgy kezelem, kb az a kategória, min amikor a "házinyúlra nem lövünk!"
Egyébként érdekes a természeti népekkel. Mintha az Amazonasban meztelenül tolnák míg Afrikában inkább félmeztelenül…
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2024. 07. 17. szerda 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 17. szerda 10:29
Ha a meztelenségre mint életszemlélet (is) tekintesz, akkor szvsz nagyjából mindegy hogy van-e melletted valaki vagy sem, mivel ez az alap.
Ha jól tudom, Oscar Wilde mondotta, valahogy így: “ ha az ember természetes állapota a meztelenség lenne, akkor úgy is születne.”
Ha jól tudom, Oscar Wilde mondotta, valahogy így: “ ha az ember természetes állapota a meztelenség lenne, akkor úgy is születne.”
Ha a meztelenségre mint életszemlélet (is) tekintesz, akkor szvsz nagyjából mindegy hogy van-e melletted valaki vagy sem, mivel ez az alap.
Valóban akkor legfeljebb a meleg miatt meztelenkedik az ember…
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2024. 07. 17. szerda 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
azért ha egyedül vagy otthon nem izgi pucérkodni sem
Igen a vadonba legalább ketten kell menni hátha történik valami legyen aki segít.
(Ez egy válasz Pesta269 üzenetére (2024. 07. 16. kedd 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Így szabadság alatt biztos hogy csakis meztelen.kint is bent is.
Gyere csak nyugodtan, de hozz puskát és egy csajt
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 16. kedd 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 16. kedd 23:11
Törölt felhasználó (4740801)
lehet arra járok és ha meglát a medve meztelenül elmenekül...
lehet arra járok és ha meglát a medve meztelenül elmenekül...
(Ez egy válasz Pesta269 üzenetére (2024. 07. 16. kedd 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 16. kedd 22:49
Nagyon jó ilyenkor meztelenül lenni, akár Kertes ház vagy panel. Én most 3 hétre Erdélybe menekülve a budapesti hőségtől, csak félek a medvéktől.
Nagyon jó ilyenkor meztelenül lenni, akár Kertes ház vagy panel. Én most 3 hétre Erdélybe menekülve a budapesti hőségtől, csak félek a medvéktől.

Egyip Tomi

coca85