Az nálunk is bevett dolog, hogy meztelenül közlekedünk a házban. Ilyentájt már ritkábban, de nyáron csak ha kimegyünk a kapun.Senki sem szól meg érte, ha ha a látogatók előtt is ruha nélkül vagyunk, valaki csatlakozik, valaki nem. Magán ügy. De pucéran sokkal jobban érzem magam.
Szívesen mennék Rózsikához látogatóba. Meghívsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 05. hétfő 07:58
Törölt felhasználó (141068)

úGy szedtem rá a vendégeket, hogy pucéran fogadtam ôket.Igy nem volt mit csinálniuk. Ledobták ruháikat és ugrás a medencébe, ugyanis kertes házban lakunk.

nálunk ez a szokás..éééééésss??csupaszon tök jó az élet! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Badbay, Te nem vagy normális
Badbay, Te nem vagy normális
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 23:27
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)

a többgenerációs családi házunkban nálunk is mindenki mezítelen!!anyu,apu,mama,papa,tesók meg a gyerekek!még a dédi is teljesen csupaszon ücsörög a tolószékében!!
a többgenerációs családi házunkban nálunk is mindenki mezítelen!!anyu,apu,mama,papa,tesók meg a gyerekek!még a dédi is teljesen csupaszon ücsörög a tolószékében!!
sziasztok az én párom is szeret meztelenkedni otthon mindig polo vagy bugyiba van
Szia!
Engem érdekelnének a képeid....
Szívesen meztelenkednék én is itthon,de a párom nem vevő rá.:-((( hátha kedvet kap egyszer.
üdv. (Ez egy válasz zannna8 üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 20:05
Engem érdekelnének a képeid....
Szívesen meztelenkednék én is itthon,de a párom nem vevő rá.:-((( hátha kedvet kap egyszer.
üdv. (Ez egy válasz zannna8 üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)

imádok meztelenkedni itthon.felizgat!sokszor masztihoz vezet de ez van
akit érdekel képet az írjon. zana82@freemail.hu

Én most is meztelen vagyok,bár a kutyát sem érdekli. Lehet azért mert nincs kutyám?
Az biztos, hogy legegészségesebb a meztelen alvás. Eléggé elszorítják sokan nappal a szerszámukat, legalább este alvás közben jusson um. levegőhöz. Akinek párja van az mág jobb. Könnyebb összebújni, kedvet is hamarabb kap az ember. Én pl. szerettem a párommal összebújni, és ha nem is volt semmi, de érintve, fogva egymás intime részeit álomba szenderülni. Bár megjegyzendő, hogy eleinte a szimpla álomba szenderedés nem mindig sikeredett
.Most már nagyon hiányzik egy társ, egy pár.

Én csak a tusoláshoz, fürdéshez veszem le a ruhát mostanság... kissé hideg van
valakinek nincs kedve engem is meghívni ilyen puccér lakásbA????
Azért kíváncsi volnék rá, hogy ki az a bátor aki kiállít pucéran a vendégek fogadására, na és ki az a vendég, aki zokszó nélkül leszórja a ruháit vagy is a fehérnaműjét is egy egész család előtt
Igazad van,nagyon jo dolog valaikit az elejetol meztelenul fogadni,igy kedvet kap a vendeg is hogy meztelenul legyen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)

úGy szedtem rá a vendégeket, hogy pucéran fogadtam ôket.Igy nem volt mit csinálniuk. Ledobták ruháikat és ugrás a medencébe, ugyanis kertes házban lakunk.
Nekünk nincs medencénk és mégis mindenki meztelen.Aki hozzánk jön, tudja, hogy ez a szokás.Ruha nélkül szoktunk kártyázni, beszélgetni, néha egymás előtt szeretkezünk is. Nagyon jó érzés.Nincs gruppen, mindenki a saját párjával foglalkozik.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy medencével könnyű vetkőztetni a vendégeket

Mi mindíg egyszál semmiben alszunk, de nálunk nincs brutál fűtés ezért csak nyáron vagyunk egész nap ruha nélkül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 03. szombat 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 03. szombat 09:20
Törölt felhasználó (114882)

Akkor ti nudistak vagytok?
Hat biztos hogy mindenki jol erzi magat vendegsegbe nalatok.
Hogy vettetek ra baratokat hogy vetkozenek?
(Szeretnek egy jo tippet)
(Szeretnek egy jo tippet)
Akkor ti nudistak vagytok?
(Szeretnek egy jo tippet) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 02. péntek 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 02. péntek 11:23
(Szeretnek egy jo tippet) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 02. péntek 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Én eddig azt hittem, hogy a meztelenség otthon abszolut normális. Ha hazaérek és nincs hagyon hideg a lakásban levetkőzöm és teszem a dolgom. Ruhát akkor veszünk fel, ha fázunk.Tavasztól őszig az udvaron a kertben az egész család meztelen. Minek a ruha, ha ugy is meleged van.A barátaink is levetkőznek ha jönnek létogatóba, egy kivétellel, mert ő szégyenlős, de nem zavarja, ha a többiek meztelenek. Talán majd egyszer ő is levetkőzik.
naon jo dolog meztelenül lenni
Ez nagyon finom
.Nálunk is jó a fűtés,így nem okoz gondot a ruhátlanság,sőt 24 órában elviselném.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 18:48

Törölt felhasználó (29760)