valakinek nincs kedve engem is meghívni ilyen puccér lakásbA????
Én csak a tusoláshoz, fürdéshez veszem le a ruhát mostanság... kissé hideg van
Az biztos, hogy legegészségesebb a meztelen alvás. Eléggé elszorítják sokan nappal a szerszámukat, legalább este alvás közben jusson um. levegőhöz. Akinek párja van az mág jobb. Könnyebb összebújni, kedvet is hamarabb kap az ember. Én pl. szerettem a párommal összebújni, és ha nem is volt semmi, de érintve, fogva egymás intime részeit álomba szenderülni. Bár megjegyzendő, hogy eleinte a szimpla álomba szenderedés nem mindig sikeredett
.Most már nagyon hiányzik egy társ, egy pár.

Én most is meztelen vagyok,bár a kutyát sem érdekli. Lehet azért mert nincs kutyám?
Szia!
Engem érdekelnének a képeid....
Szívesen meztelenkednék én is itthon,de a párom nem vevő rá.:-((( hátha kedvet kap egyszer.
üdv. (Ez egy válasz zannna8 üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 20:05
Engem érdekelnének a képeid....
Szívesen meztelenkednék én is itthon,de a párom nem vevő rá.:-((( hátha kedvet kap egyszer.
üdv. (Ez egy válasz zannna8 üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)

imádok meztelenkedni itthon.felizgat!sokszor masztihoz vezet de ez van
akit érdekel képet az írjon. zana82@freemail.hu

sziasztok az én párom is szeret meztelenkedni otthon mindig polo vagy bugyiba van
a többgenerációs családi házunkban nálunk is mindenki mezítelen!!anyu,apu,mama,papa,tesók meg a gyerekek!még a dédi is teljesen csupaszon ücsörög a tolószékében!!
Badbay, Te nem vagy normális
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 23:27
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)

a többgenerációs családi házunkban nálunk is mindenki mezítelen!!anyu,apu,mama,papa,tesók meg a gyerekek!még a dédi is teljesen csupaszon ücsörög a tolószékében!!

nálunk ez a szokás..éééééésss??csupaszon tök jó az élet! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (141068)

Badbay, Te nem vagy normális
Szívesen mennék Rózsikához látogatóba. Meghívsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 05. hétfő 07:58
Törölt felhasználó (141068)

úGy szedtem rá a vendégeket, hogy pucéran fogadtam ôket.Igy nem volt mit csinálniuk. Ledobták ruháikat és ugrás a medencébe, ugyanis kertes házban lakunk.
Az nálunk is bevett dolog, hogy meztelenül közlekedünk a házban. Ilyentájt már ritkábban, de nyáron csak ha kimegyünk a kapun.Senki sem szól meg érte, ha ha a látogatók előtt is ruha nélkül vagyunk, valaki csatlakozik, valaki nem. Magán ügy. De pucéran sokkal jobban érzem magam.
vivi TE ténynyleg ölő nő lehetsz, ha így válalod magad.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 18:48
Törölt felhasználó (29760)

en a párommal amikor csak tudok mindig mesztelenek vagyunk
Mi is meztelenek voltunk itthon mi meg nem szaporodtunk. 5 éves gyerek mellett már nem kivitelezhető.
mindenkiben megvan az exhibicionista vágy van aki felvállalja van aki nem.énis szeretek itthon meztelenül lenni és a szomszéd kiscsaj is rászokott egymást nézzük az ablakból

Nyáron sokat szoktunk kedvesemmel, eléggé exibicionisták vagyunk, különösen izgat ha más (szomszéd, postás) megláthatja...
Most télen ezt már hanyagoljuk!
Most télen ezt már hanyagoljuk!
Te is csaj vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 18. vasárnap 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 18. vasárnap 11:21

Törölt felhasználó (44463)

mindenkiben megvan az exhibicionista vágy van aki felvállalja van aki nem.énis szeretek itthon meztelenül lenni és a szomszéd kiscsaj is rászokott egymást nézzük az ablakból

Már miért ne lenne kivitelezhető? 12, 16 éves lányokkal is lehet meztelen otthon az ember
(Ez egy válasz kanocka üzenetére (2007. 11. 17. szombat 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 17. szombat 20:00

Mi is meztelenek voltunk itthon mi meg nem szaporodtunk. 5 éves gyerek mellett már nem kivitelezhető.
Egy örök igazság,ha tested meztelen lelked pedig fesztelen.
Egyik munkatársamék otthon meztelenkednek. Én kérdeztem tőle, hogy nem baj, ha a gyerekeid meglátják a faszod? Erre ő : Bammeg ezzel csináltam!