mindenkiben megvan az exhibicionista vágy van aki felvállalja van aki nem.énis szeretek itthon meztelenül lenni és a szomszéd kiscsaj is rászokott egymást nézzük az ablakból

Mi is meztelenek voltunk itthon mi meg nem szaporodtunk. 5 éves gyerek mellett már nem kivitelezhető.
en a párommal amikor csak tudok mindig mesztelenek vagyunk
vivi TE ténynyleg ölő nő lehetsz, ha így válalod magad.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 18:48
Törölt felhasználó (29760)

Az nálunk is bevett dolog, hogy meztelenül közlekedünk a házban. Ilyentájt már ritkábban, de nyáron csak ha kimegyünk a kapun.Senki sem szól meg érte, ha ha a látogatók előtt is ruha nélkül vagyunk, valaki csatlakozik, valaki nem. Magán ügy. De pucéran sokkal jobban érzem magam.
Szívesen mennék Rózsikához látogatóba. Meghívsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 05. hétfő 07:58
Törölt felhasználó (141068)

úGy szedtem rá a vendégeket, hogy pucéran fogadtam ôket.Igy nem volt mit csinálniuk. Ledobták ruháikat és ugrás a medencébe, ugyanis kertes házban lakunk.

nálunk ez a szokás..éééééésss??csupaszon tök jó az élet! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Badbay, Te nem vagy normális
Badbay, Te nem vagy normális
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 23:27
(Ez egy válasz badboy_ üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)

a többgenerációs családi házunkban nálunk is mindenki mezítelen!!anyu,apu,mama,papa,tesók meg a gyerekek!még a dédi is teljesen csupaszon ücsörög a tolószékében!!
a többgenerációs családi házunkban nálunk is mindenki mezítelen!!anyu,apu,mama,papa,tesók meg a gyerekek!még a dédi is teljesen csupaszon ücsörög a tolószékében!!
sziasztok az én párom is szeret meztelenkedni otthon mindig polo vagy bugyiba van
Szia!
Engem érdekelnének a képeid....
Szívesen meztelenkednék én is itthon,de a párom nem vevő rá.:-((( hátha kedvet kap egyszer.
üdv. (Ez egy válasz zannna8 üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 20:05
Engem érdekelnének a képeid....
Szívesen meztelenkednék én is itthon,de a párom nem vevő rá.:-((( hátha kedvet kap egyszer.
üdv. (Ez egy válasz zannna8 üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)

imádok meztelenkedni itthon.felizgat!sokszor masztihoz vezet de ez van
akit érdekel képet az írjon. zana82@freemail.hu

Én most is meztelen vagyok,bár a kutyát sem érdekli. Lehet azért mert nincs kutyám?
Az biztos, hogy legegészségesebb a meztelen alvás. Eléggé elszorítják sokan nappal a szerszámukat, legalább este alvás közben jusson um. levegőhöz. Akinek párja van az mág jobb. Könnyebb összebújni, kedvet is hamarabb kap az ember. Én pl. szerettem a párommal összebújni, és ha nem is volt semmi, de érintve, fogva egymás intime részeit álomba szenderülni. Bár megjegyzendő, hogy eleinte a szimpla álomba szenderedés nem mindig sikeredett
.Most már nagyon hiányzik egy társ, egy pár.

Én csak a tusoláshoz, fürdéshez veszem le a ruhát mostanság... kissé hideg van
valakinek nincs kedve engem is meghívni ilyen puccér lakásbA????
Azért kíváncsi volnék rá, hogy ki az a bátor aki kiállít pucéran a vendégek fogadására, na és ki az a vendég, aki zokszó nélkül leszórja a ruháit vagy is a fehérnaműjét is egy egész család előtt
Igazad van,nagyon jo dolog valaikit az elejetol meztelenul fogadni,igy kedvet kap a vendeg is hogy meztelenul legyen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)

úGy szedtem rá a vendégeket, hogy pucéran fogadtam ôket.Igy nem volt mit csinálniuk. Ledobták ruháikat és ugrás a medencébe, ugyanis kertes házban lakunk.
Nekünk nincs medencénk és mégis mindenki meztelen.Aki hozzánk jön, tudja, hogy ez a szokás.Ruha nélkül szoktunk kártyázni, beszélgetni, néha egymás előtt szeretkezünk is. Nagyon jó érzés.Nincs gruppen, mindenki a saját párjával foglalkozik.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy medencével könnyű vetkőztetni a vendégeket

Mi mindíg egyszál semmiben alszunk, de nálunk nincs brutál fűtés ezért csak nyáron vagyunk egész nap ruha nélkül.