Az elmult 2 napban , sikerült a hőségben végig meztelen lenni itthon. A kinti munka is elvisellhetöbb volt.
Csak meztelenül vagyok mostanában. Épp vendégek vannak nálam, teljesen kivagyok, hogy ruhában kell lenni
Sziasztok!
Imádok meztelenkedni, amikor csak tehetem mindig pucér vagyok. Természetben is gyakran megfordulok és ott is levetkőzök, pár fényképet szoktam ilyenkor csinálni magamról.
Imádok meztelenkedni, amikor csak tehetem mindig pucér vagyok. Természetben is gyakran megfordulok és ott is levetkőzök, pár fényképet szoktam ilyenkor csinálni magamról.
Nagyon meleg van, párom a szüleinél. Így kihasználom fürdés után, kényelmesen a kanapén. Egyszerűen nagyon jó, könnyed érzés.
meztelenség természetes dolog,alkalmazni is kell
Így kell házimukára szoktatni a pasikat!
(Ez egy válasz Pinksweet üzenetére (2026. 06. 23. kedd 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Kertesházban lakunk, én is szeretek nagyon meztelenkedni, jakuzziba is meztelenül vagyok amikor csak tehetem, van hogy éjszaka ki kell mennem valamiért a házból, akkor is szeretek meztelenül lenni, de azért figyelek rá hogy ne lássanak meg, nehogy gond legyen. Sajnos némileg korlátozottak a dolgok, mivel van egy kislányom aki miatt nem lehet mindig meztelenkedni, illetve anyós is itt lakik egy szintel lentebb, gyakran fel járkál hozzánk segíteni a lányának, bár engem izgat hogy mit szólna ha látna meztelenül, aztért próbálok nem meztelenkedni elötte.
én ilyenkor mindenképp ,de általában is sokszor meztelen
ilyen melegben ha van rá mód én is mindig meztelenül vagyok Szerintem sokan vannak igy ha lehet meztelenül vannak amikor csak lehet,
Én is mindig meztelen vagyok itthon
Imádok meztelenül lenni itthon. Most is és később a telken is meggyszedés közben.
Imádom. Most is úgy vagyok. A csajom bent alszik én meg kint vagyok a teraszon.
Imádok meztelenkedni.Itthon mindig meztelen vagyok, most is.
én is meztelen szeretek ilyenkor lenni, fiatalon is ezt szoktam meg
Imádok csak egy bugyiban takarítani.
Egy időben akkor voltam meztelenül otthon, amikor melegem volt ruhában. Most akkor, ha nem fázom meztelenül.
Ebben a melegben mi mindig meztelenül vagyunk otthon. Akár az erkélyen is, szerencsére nincs szemben épület az utcai forgalom is messze van és a szomszédok se látnak át. Kukkolók nélkül nyugodtan pucérkodhatunk.
A nők nem nagyon meztelenkedbek otthon akar parban akar szolónan
Inkabb bugyi
Vajon miert
Inkabb bugyi
Vajon miert
Amikor csak tehetem én is meztelenül vagyok itthon, a párom is nagyon sokat van ruha nélkül. Ő egy kicsit szégyenlősebb, mert duci. Akkor lenne ez még jobb, ha lenne olyan ismerősünk, aki hasonlóan gondolkodik, mint én/mi ezzel kapcsolatban.
Szívesen meglátogatnálak benneteket
Párommal mi is mindig meztelenül vagyunk itthon.
(Ez egy válasz lalvin üzenetére (2026. 04. 08. szerda 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 08. szerda 05:38
Párommal mi is mindig meztelenül vagyunk itthon.
(Ez egy válasz lalvin üzenetére (2026. 04. 08. szerda 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Már évek, évtizedek óta mászkálunk itthon mezítelenül a felségemmel. Akkor izgató, ha hajnalban kimegyünk pislini, amikor nálunk alszik egy-egy isermős.

Egyip Tomi