ha lehet, akkor én is mindig ruhátlanul vagyok a lakásban...
Csövi! Nemtom, nálunk ez teljesen idegen dolog (gyerek a családból (18))
(Ez egy válasz senkialfonz01 üzenetére (2007. 12. 28. péntek 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 28. péntek 06:12

ha lehet, akkor én is mindig ruhátlanul vagyok a lakásban...
nálunk sem divat, max alsó nyáron
Nálunk ma gyerekek kis koruk óta megszokták, hogy a lakásban és az udvaron mindenki meztelen. A ruha csak az utcán kell, persze meg ha hideg van.Ha így nőnek fel, 18 éves korukban is természetesnek tartják.
(Ez egy válasz Dancigó üzenetére (2007. 12. 28. péntek 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 28. péntek 22:23

Csövi! Nemtom, nálunk ez teljesen idegen dolog (gyerek a családból (18))
Sziasztok.
Régóta élt egy belső késztetés, vagy arra, hogy meztelenül töltsek minden időt amit csak lehet.Most végre sikerült és remekül érzem magam így, öröm a házimunka, a mindennapi tesz-vesz.
A barátnőm elfogadta, de őt sajnos még ne mtudtam rávanni, hogy levetkőzze ruháit.
Szerintetek hogyan tudnám hatékonyan eme irányba vezetni?
Ötleteket várok
Régóta élt egy belső késztetés, vagy arra, hogy meztelenül töltsek minden időt amit csak lehet.Most végre sikerült és remekül érzem magam így, öröm a házimunka, a mindennapi tesz-vesz.
A barátnőm elfogadta, de őt sajnos még ne mtudtam rávanni, hogy levetkőzze ruháit.
Ötleteket várok
állitsd fel gyakrabban a farkad és ugy mászkálj elötte.
(Ez egy válasz Lacko043 üzenetére (2007. 12. 30. vasárnap 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 30. vasárnap 13:42

Sziasztok.
Ötleteket várok
Ötleteket várok
Nem zavartatnám magam, levetkőznék előtte az udvaron. Előbb-utóbb megszokná.
nyáron ha egyedül vagyok otthon akkor szoktam mesztelenül mászkálni a lakásban
Nem akarsz a szomszédom lenni?????????
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 31. hétfő 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 31. hétfő 08:31
Törölt felhasználó (142623)

Nem zavartatnám magam, levetkőznék előtte az udvaron. Előbb-utóbb megszokná.
Az én szomszédomban is a háziak meztelenek egász nyáron, csak nálunk nincs gond, mert mi sem hordunk ruhát, sőt, pucéran egymást látogatjuk. Szerencsére ezt már valamennyien természetesnel tekintjük.
(Ez egy válasz Görbe65 üzenetére (2008. 01. 01. kedd 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is így napozunk nyáron az udvaron de a szomszédom nem tudja legalábbis szerintem
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2008. 01. 02. szerda 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 05:39

Az én szomszédomban is a háziak meztelenek egász nyáron, csak nálunk nincs gond, mert mi sem hordunk ruhát, sőt, pucéran egymást látogatjuk. Szerencsére ezt már valamennyien természetesnel tekintjük.
Kár, hogy nekem nincsenek ilyen szomszédaim. Jobbra is balra is drótkerítés van és a nyáron az egyik szomszédéknak vendégük volt, egy nagymellű, jó alakú kismama a kislányával. Kocsival jöttünk haza, behajtottunk és látom, hogy szomszédaszony a barátnőjével hanyattfekve egyszál bikinibugyiban napozik. A szomszéd meg nyírja füvet. Ot voltak tőme 5-6 méterre. A vendégcsaj hirtelen felült, felsilkotott (nyilván elaludt és most ébredt fel)a kezeivel eltakarta a melleit (de gyönyörűek voltak!), aztán hasra forult és úgy maradt, amig be nem mentünk. Pedig szépen köszöntünk nekik, és azt is mondtuk, hogy myissunk egy nudista napozót, hiszen régi nudosták vagyunk, de nem vették a célzást.
Bocsi, sok a gépelési hiba, fáradt vagyok már, megyek aludni.
én is szeretek nudizni de itthon nemlehet mert a család nemolyan.de most olyan társaságot keresek akkkel tudnék nudizni egy párszor keressetek meg danielke@freemail.hu
figyi már harrykém!
össze-vissza irogatsz...nincs húgod, ne kukkolj ott...ha valakinek a hszére akarsz reagálni, akkor keresd meg a "válasz erre" lehetőséget...és ez sem társkereső itt
szóval...itt figyelmeztetlek, mert kizárt, hogy lejjebb találkoznál a hszemmel
PRÓBÁLJ MEG ÉRDEMBEN FÓRUMOZNI, HA NEM TUDSZ MIT ÍRNI, AKKOR NE MASZATOLD ÖSSZE A TOPICOKAT A HÜLYESÉGEIDDEL!!!!
(később törlöm ezt a hszt)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 05. szombat 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 05. szombat 11:15
össze-vissza irogatsz...nincs húgod, ne kukkolj ott...ha valakinek a hszére akarsz reagálni, akkor keresd meg a "válasz erre" lehetőséget...és ez sem társkereső itt
szóval...itt figyelmeztetlek, mert kizárt, hogy lejjebb találkoznál a hszemmel
PRÓBÁLJ MEG ÉRDEMBEN FÓRUMOZNI, HA NEM TUDSZ MIT ÍRNI, AKKOR NE MASZATOLD ÖSSZE A TOPICOKAT A HÜLYESÉGEIDDEL!!!!
(később törlöm ezt a hszt)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 05. szombat 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (44463)

én is szeretek nudizni de itthon nemlehet mert a család nemolyan.de most olyan társaságot keresek akkkel tudnék nudizni egy párszor keressetek meg danielke@freemail.hu
mi is meztelenül szoktunk otthon közlekedni, most is télen (legtöbbször), mert a fűtésünk bizony megy.
csak ha fázunk, vagy vendég jön akkor öltözünk fel.
csak ha fázunk, vagy vendég jön akkor öltözünk fel.
Én régebb csak aludni szerettem meztelenül, de rájöttem idővel hogy napközben is egész jó, sőt. Néha utcán sem húzok alsónacit sokkal izgibb így. sajnos a kertünkben nem tudok így mozogni mert társasházban lakom , elég sok embernek kellene hozzászokni, de ami késik nem múlik, remélem.
Én is szívesen mesztelenkednék otthon, de sajnos a párom nem partner ebben , így csak ha egyedül vagyok otthon akkor tudok mesztelenkedni, de akkor a kertben is.
Bár ez elég ritkán fordul elő.
Miért csak a kertben tudsz?
A házban nem lehet?
Vagy annyira zavarja esetleg, hogy nem engedi meg?
Szerintem ha a hzban meztelenül vagy előtte, akkor ez előbb-utóbb neki is természetes lesz. (Ez egy válasz feu1 üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 14:25
A házban nem lehet?
Szerintem ha a hzban meztelenül vagy előtte, akkor ez előbb-utóbb neki is természetes lesz. (Ez egy válasz feu1 üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is szívesen mesztelenkednék otthon, de sajnos a párom nem partner ebben , így csak ha egyedül vagyok otthon akkor tudok mesztelenkedni, de akkor a kertben is.
valentere, olvasd el figyelmesebben feu1 hsz-t. Ő nem azt írja, hogy a házban nem, csak a kertben, hanem ha nincs otthon a párja, akkor meztelen otthon, de nem csak a házban, hanem akkor a kertben is. különbség!
(Ez egy válasz valentere üzenetére (2008. 01. 08. kedd 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 22:50

Miért csak a kertben tudsz?
A házban nem lehet?
Szerintem ha a hzban meztelenül vagy előtte, akkor ez előbb-utóbb neki is természetes lesz.
A házban nem lehet?
Szerintem ha a hzban meztelenül vagy előtte, akkor ez előbb-utóbb neki is természetes lesz.