Nálunk is este fürdés után vagy reggel ha nem kell sietni simán van, hogy órákig meztelenül vagyunk. Ez teljesen természetes. Aludni meg rendszeresen ruha nélkül szoktam, ha csak nincs nagyon hideg.
Szerintem izgalmas
hmmm, mozognék veletek: ))
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 02. szerda 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 02. szerda 19:49
Törölt felhasználó (901370)

Hmmm,jó lehet.
Mi is ruha nélkül vagyunk,nagyon melgünk van,főleg ha mozog hozzá az ember...

mi épp forditva találjuk izgalmasnak, póló már van de bugyi, alsó nélkül
(Ez egy válasz Wolf Gabi üzenetére (2015. 09. 20. vasárnap 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 20. vasárnap 16:34

Sajna,de már hidegebbek vannak és nem lehet minden ruha nélkül lenni a lakásban.Bugyi/gatya és trikó már kell,bár a felsőt néha megspóroljuk.Igy,félig felöltözve talán még izgalmasabb!

Tart az Indián nyár. Még lehet meztelenkedni a lakásban....
Én azt teszem.

Én azt teszem.
Azért a lakásban nincs fagypont ha csak nem a hűtőházban laktok. Otthon mindig jó meztelenül lenni.
Sajna,de már hidegebbek vannak és nem lehet minden ruha nélkül lenni a lakásban.Bugyi/gatya és trikó már kell,bár a felsőt néha megspóroljuk.Igy,félig felöltözve talán még izgalmasabb!

Mi is meztelenül szoktunk itthon lenni, télen-nyáron. Régen nem volt jellemző, de most már szinte természetes.

most is meztelen vagyok! imádom!

Szokott...
De nem csak táncolni....
Mi mikor táncolunk???
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2015. 09. 03. csütörtök 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Vagy táncol . . . egy "játszós" magassarkúban
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 02. szerda 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 02. szerda 19:49

Törölt felhasználó (901370)

Hmmm,jó lehet.

Hmmm,jó lehet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 31. hétfő 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 31. hétfő 16:24

Törölt felhasználó (61671)

most is meztelen vagyok: )
most is annyira h,mmmmmmmmmmmmmmmmm
Szívesen lennék a szomszédotok!!
És ezt tudják a szomszéd lakásban élők is?

Ez mind semmi...!!! Én úgy is születtem........

most is meztelen vagyok: )
Énisénisénis......!

Ma én is meztelen vagyok. Kihasználom még az utolsó napokat a jó időből :P
Kár, hogy erről nem mellékeltél képet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 30. vasárnap 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 30. vasárnap 14:10
Törölt felhasználó (1067672)

Én itthon meztelenül vagyok!