Vágyom egy hölgyre vagy egy párra kivel minden vágyunk megélhetnénk
Én mindig kívánom
Úgyhogy kérek egy törzs helyet itt

Voltam, vagyok és leszek is!

kipihenem a reggeli ágy tornát ..............aztán megint kívánom
jelentkezek nagyerökkel

de ha akad szeged közelében lány aki hasonlóan érez, írjon bátran

Sziasztok!Én az egész napomat ezen az oldalon tölthetném,de akkor nem maradna időm szeretkezni!
Na újra itt vagyok!!!!!!!!!

Szia!
Ha magadra és környezetedre igényes Nő vagy, s szeretnél egy intelligens párhoz csatlakozni, vagy csak izgat, ha szeretkezés közben egy harmadik fél csillogó tekintete cirógat, csatlakozz hozzánk! Élvezzük egymás társaságát, kölcsönös szimpátia esetén még annál is többet...
B & T - paratlan-paros@hotmail.com
Ha magadra és környezetedre igényes Nő vagy, s szeretnél egy intelligens párhoz csatlakozni, vagy csak izgat, ha szeretkezés közben egy harmadik fél csillogó tekintete cirógat, csatlakozz hozzánk! Élvezzük egymás társaságát, kölcsönös szimpátia esetén még annál is többet...
B & T - paratlan-paros@hotmail.com
Jelentkezem!!!!

Akkor szeretnék jelentkezni ha lehet...esetleg priviben ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 07. hétfő 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 07. hétfő 20:44

Törölt felhasználó (334574)

Nálam lehet!
Szia, akkor nektek is jó .......mókázást,nekem meg lesz!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2009. 12. 10. csütörtök 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
en is most masztizok. aki szeretne latni is az irjon a zolif1969@windowslive.com-ra es megbeszeljuk a tobbit
igy igaz
(Ez egy válasz vanHOOL üzenetére (2009. 12. 10. csütörtök 01:00), amit ide kattintva olvashatsz)
mi is .....................................
mindent huuu
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 10. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 10. csütörtök 11:05
Törölt felhasználó (334574)

sajnos várnom kell estig,de minden várakozást megér
sajnos várnom kell estig,de minden várakozást megér
Buta kerdes......allandoan

Én éppen most masztizok