nagyon jól jönne munka közben:)
jőhet a gruppen...
Én is ráérek sőt kivánom is!! :-)
Mutass képet magadról, megbeszélhetünk egy randit, ha a közelemben vagy!
Ja, 2 kéz, 2 láb, 1 fasz a magasban!
Ja, 2 kéz, 2 láb, 1 fasz a magasban!
Én is ráérek,csak nincs kivel,(ez van).
Ezeket fogadjunk csak azért írjátok, hogy a dolgozó népet sanyargassátok
ajaj, két sexéhes csaj én meg meloznék, legalább is kéne... de helyette a fórumot böngészem...

Nekem most speciel jól jönne egy kis szex,de sajna én is dolgozo.Azért beleférne valahogy.
én mindíg kivánom!! sőt ha feljövök a GG-re rendszeresen ki is csapom!! nem azért mert nincs kivel de én szeretem kényeztetni saját magam is!!
igaz dolgozom,de jöhetne
egy nagy harapás a pillecillinből :)
kéjes auuu! felkiáltás :)
fejfájás elillanás :)
kéjes auuu! felkiáltás :)
fejfájás elillanás :)
ok jöhet!
Szájon át adod?!
Szájon át adod?!

amikor én mondtam volt páromnak, hogy: - most ne, úgyfájafejem, kaptam rá gyógyszert: aticillint :) mit ne mondjak, pillanatokon belül elmúlt fejem fájdalma. ööö, horzi... egy kis pillecillin? :)
Nem ez a férfiaknak is lehet, de tagadhatatlan az ötletet a nőktől vettem át...:)
Amugy aki valamilyen kifogással nem akarta a sexet velem/ ilyen elég ritka volt és akkor is inkább sértődöttségből csinálta, persze a végén mégis csak cumizott/ szóval aki komolyan gondolta azt elbúcsúztattam, mert mi értelem egy olyan kapcsolatnak ahol már a sexet sem akarja mindkét fél...
Amugy aki valamilyen kifogással nem akarta a sexet velem/ ilyen elég ritka volt és akkor is inkább sértődöttségből csinálta, persze a végén mégis csak cumizott/ szóval aki komolyan gondolta azt elbúcsúztattam, mert mi értelem egy olyan kapcsolatnak ahol már a sexet sem akarja mindkét fél...

eddig azt hittem, csak a nőknek szokott fájni a fejük...
Én most nem mert fáj a fejem...

Akkor ne feküdj hason mert recs.....
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2006. 10. 30. hétfő 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 30. hétfő 22:58

Nekem most sajna elaludt a kedvesem,így sajnos álló farokkal kell lefeküdnöm.

Én most nagyon....
Nekem most sajna elaludt a kedvesem,így sajnos álló farokkal kell lefeküdnöm.

A kérdés nagyon jó,de szerintem ritkán akad olyan aki nem
én legalábbis biztosan,már alig tudok írni ,főleg így hogy fenn van a kezem.

Szivesen megnéznélek titeket!!!