hát pedig az vagyok.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 26. péntek 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
ha nem pasi vagy....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 26. péntek 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 26. péntek 11:54
Törölt felhasználó (48751)

Én is nagyooon kész vagyok....Nincs valaki akivel segíthetnénk egymáson??:)
Én is nagyooon kész vagyok....Nincs valaki akivel segíthetnénk egymáson??:)
Nincs kedved fotót küldeni Magadról?
Kíváncsi vok Rád!
Kíváncsi vok Rád!
ősem szalad...
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 26. péntek 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 26. péntek 11:25

akkor kikötözöm...de minek is fussak a nők után?
ha kellek valakinek úgysem szalad el!
akkor kikötözöm...de minek is fussak a nők után?
De ha kivagy kötve akkor hogy akarsz szaladni a nők után??? Azt kötve hiszem hogy viszed magaddal a plafonyt...
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 26. péntek 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 26. péntek 11:18

A plafonba be van fórva 5 szeg...ahhoz van mindenem felkötve, hogy ne fáradjanak el!
A plafonba be van fórva 5 szeg...ahhoz van mindenem felkötve, hogy ne fáradjanak el!
Le se tetted a kezeidet napok óta, a többiről nem is beszélve! Tégy ellene, hogy el ne zsibbadj!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 26. péntek 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)

ÉN, mint mindig:-(
Kar,hogy pont akkor nem vagyok ott
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 25. csütörtök 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 25. csütörtök 21:23

Törölt felhasználó (10061)
VIP
Admin

Dehogynem
Végigszalad az a finom áramütésszerű érzés a testeden és kiköt az ágyékodban

Dehogynem
Végigszalad az a finom áramütésszerű érzés a testeden és kiköt az ágyékodban

ha nem ragaszkodsz annyira a barátnődhöz, akkor megteszem én neked. cserébe te meg engem. benne vagy?
(Ez egy válasz tigi84 üzenetére (2006. 05. 25. csütörtök 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 25. csütörtök 13:22

en most nagyon kivanom a sexet mar mindjart egy hete nem nyaltam puncit es hat ki vagyok ehezve
Mar reg volt az is amikor a baratnom a szajaval elegitett ki azt megjobban kivanom egyszeruen nem tudok nelkule elni marmint az oralis elvezetek nelkul
Mar reg volt az is amikor a baratnom a szajaval elegitett ki azt megjobban kivanom egyszeruen nem tudok nelkule elni marmint az oralis elvezetek nelkul
Ez elég fura kérdés bár jogos(főleg ilyen fiatalnak mint nekem),hisz mindenki volt egyszer fiatal ti is bizonyára és ismeritek az állandó "kanosságot" főleg amikor reggel egyedül álló intimmel ébredsz(kivéve persze a szebbik nemet, bár nem tudom, lehet, hogy nekik meg ez úgy "jön le", hogy bizseregnek) :-), de ha már feltetted a kérdést én is csatlakozom elöttem szólókhoz: ÉN! :-D
indíts be engem is!!!
küldj képet:-)
küldj képet:-)
en most nagyon kivanom a sexet mar mindjart egy hete nem nyaltam puncit es hat ki vagyok ehezve
Eszméletlenül kívánom!!!
2 kéz, 2 láb, 1 farok a magasban!
2 kéz, 2 láb, 1 farok a magasban!
amugy mizujs?
webcam valki?
sziosztok hogy tudok ide berakni képet?